INDIANA SMITH & TOHTORI VON BESSERWISSER

Tammikuussa Action Factoryssa on auennut kaksi mysteerihuonetta.
Monialatieteen tohtori von Besserwisserin työhuone ja aarteenetsijä Sir Indiana Smithin salainen taukopaikka paljastuvat!


 


Hinnat:
2 hlöä, 35 euroa/hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
3 hlöä, 30 euroa/hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
4 hlöä, 25 euroa/hlö, 1,5, h, kaksi huonetta
5-12 hlöä, 20 euroa/hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
Hinta sisältää arvonlisäveron.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kokoa muutaman henkilön porukka tutustumaan näihin huoneisiin ja valmistautukaa todella mielenkiintoisiin tiimitehtäviin. Huoneet voidaan ottaa myös
osaksi isompaa aktiviteettipäivä kokonaisuutta. Astuessanne sisään huoneeseen ovi lukkiutuu perässänne, ja tehtävänänne on keksiä miten pääsette huoneesta ulos!
Erilaisten pulmatehtävien, oivallusten, asioiden yhdistämisen ja koodien avulla tulisi siis löytää keino selviytyä pois huoneesta... Ja tietyssä ajassa...

Nyt kaikki tapahtuu ihan oikeasti, ei kosketusnäytöllä...

Kannattaa varmuuden vuoksi varata 1 h 30 min aikaa kokonaisuuteen. Suoritusaika per huone on max 25 minuuttia. Mikäli ryhmä ei onnistu saamaan ovea auki sovitussa ajassa, niin ohjaajamme opastuksella pääsee ulos. Toiminnan aikana ryhmä ei saa vihjeitä suorituksen onnistumiseksi, vaan huoneessa tulisi selviytyä omin voimin. Huoneissa on myös asianmukainen varauloskäynti. Ryhmän toimintaa valvotaan "Big Brother"-kameroilla.

Yhteen huoneeseen otetaan maksimissaan kuusi henkilöä kerrallaan, joten ryhmän koko voi olla maksimissaan 12 hlöä. Suuremman ryhmän kassa voidaan ohjelmaan ottaa lisäksi joko kolmas mysteerihuoneemme tai esim. rentoutustuolit. 

Jos ryhmäkoko on maksimissaan kuusi henkeä, niin silloin ryhmä käy yhden huoneen kerrallaan. Tällöin voimme myydä vielä samalla aloitusajalle toisenkin ryhmän joka menee toiseen huoneeseen. Tällöin huoneet resetoidaan välissä ennenkuin ryhmät vaihtavat huoneita.

Jos ryhmäkoko on yli kuusi henkeä, niin molemmat huoneet varataan samalle ryhmälle käyttöön ja ryhmä jaetaan puoliksi huoneisiin. Tällöin veloitus tapahtuu myös varatun henkilömäärän mukaan vaikka viimehetken peruutuksia tulisikin. 

 

Kannattaa tutustua etukäteen yleispätevään ohjeeseen mysteerihuoneistamme.

 

Hakusanat: escaperoom, escape room, mysteeri, mysteerihuone, mysteeri huone, pakohuone, pako huone

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Rentoa kisailua
Kesto 1-2h
Aktiviteetti tapahtuu Actionfactoryssa

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (2)

Kiinnostavaa vaihteluaArvostellut: Kattis
Hinta
Hauskuus
Tosi kivat huoneet! Suosittelen aloittamaan helpommasta eli Indianasta ja siirtymään siitä Besseswisseriin. (Lähetetty 28.12.2016)
MahtavaaArvostellut: Sirpa
Hinta
Hauskuus
Mielenkiintoinen aikaa saisi olla ihan vähän lisää koska siihen että hoksaa mitä tehdä niin menee hetki. Tosi hauskaa ja mukaansatempaavaa. Kiitos työkaverit kiittää myös. (Lähetetty 3.12.2015)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: INDIANA SMITH & TOHTORI VON BESSERWISSER

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Hauskuus