Action Factory Games

Action Factory Games

JÄNNITTÄVÄÄ HAUSKANPITOA ACTION FACTORYSSÄ – PAKOPAIKKANNE ARJESTA!

ACTION FACTORY on tiivistunnelmainen paikka, jossa kisaillaan ja iloitaan yhdessä. Meillä on tarjolla valmiiksi mietittyjä tiimikisapaketteja, mutta tarvittaessa voimme myös räätälöidä halutunlaisen kisailupaketin. Kaikki toimintamme on TILAUSPOHJAISTA, eli jokaisen ryhmän kanssa sovitaan ohjelma ja aikataulut ennakkoon.

Hintoihin sisältyy alv 10%, ellei muuta mainita. Varaudumme aina tilauksen mukaisesti taataksemme ryhmälle sujuvan toiminnan. Tämän vuoksi tarvitsemme henkilömäärän veloitusperusteeksi viimeistään 7 pv ennen tapahtumaa.  

HUOM! Toimintaan voi osallistua myös alle 10 hlön ryhmällä, mutta minimiveloitus lasketaan aina 10 hlön mukaisesti.


FUN ACTION GAMES– Räätälöity kokonaisuus toiveiden mukaisesti

Ohjelmakokonaisuudessa voi olla esim pakohuoneita, mysteeripeliä, lasersotaa, vessanpönttörallia, vinotikkaiden kiipeilyä, hierontatuoleissa rentoutumista jne.
Räätälöintiä varten tarvitsemme henkilömäärän, suunnitellun keston, sekä budjetin, jotta räätälöity ohjelma saataisiin nopeasti lähetettyä pohdittavaksi.
Ohjelman suosituskesto on yleensä 2 h, ja riippuen ryhmäkoosta ja lajivalikoimasta, ohjelmassa voi tällöin olla 2-10 eri rastia/lajia. Hintataso 30-60 euroa/hlö

 

Alla esitettynä muutamia vaihtoehtoja:

 

 • CRAZY GAMES

  Hullunhauskat kisat, jossa huumorintajusta ja heittäytymisestä on apua!

  Yhteistä hauskanpitoa parhaimmillaan! Kaikki voivat osallistua, kaikki mukana jännittämässä sekä omaa, että omien tiimiläisten suorituksia.

  Ryhmäkoko 10-30 hlöä
  Suosituskesto ryhmäkoon mukaan 1-1,5 h

  Hinta
  30.00 € /hlö

  HUOM! Ryhmäkoon ollessa em suurempi, liitämme mukaan lisää lajeja ja samalla myös kestokin pitenee.

   

  Lue lisää...
 • RACING DAY

  Leikkimielinen racingpainotteinen ohjelmapaketti

  Racingaiheiset kisailut monipuolisin aktiviteetein. Rallikisat, renkaanvaihdot, reaktiotestaukset, sekä lisälajina joko vessanpönttöralli tai neppis racing. 

  Ryhmäkoko 10-30 hlöä
  Suosituskesto 1,5-2 h ryhmäkoon mukaan

  Hinta
  45.00 € /hlö

  Lue lisää...

2 tuote(tta)

/ sivu