Lapset

Actionfactory toimii mitä parhaimpana paikkana ikimuistoisten synttäreiden viettämiseen. Jos lapsikatraan kutsuminen omaan kotiin "pelottaa", niin meillä on riittävästi tilaa missä lapset voi purkaa energiaa ohjatusti ja turvallisesti. Vanhemmat, säästäkää omaa aikaa siivouksesta ennen ja jälkeen synttäreiden ja unohtakaa taulu-tv:n tippumisen pelko, tuokaa synttäri vieraat meille ja rentoutukaa itse vaikka muhkeissa rentoutustuoleissamme samalla kun lapset touhuavat aktiviteettiemme parissa.

HUOM! Meillä ei ole kahvila toimintaa Actionfactoryssa, joten omat tarjottavat kannattaa ottaa mukaan! 

 • TOUHUPAKETTI

  Pitää sisällään kaksi tuntia telmimistä monien erilaisten aktiviteettien parissa. Ikäsuositus 7-10 -vuotiaille. Omat eväät voi tuoda mukanaan. Suosittelemme ottaa mukaan sisätossut.
  HUOM! Samaan aikaan voi olla joku muukin lapsiryhmä Action Factoryssä.

   

  Hinnat:
  Järjestettävissä ma-ti-ke 200 €/0-10 hlöä + 10 €/lisählö, max 15 hlöä. Myös lauantaisin klo: 12.30 saakka, hinta 240 €/0-10 hlö + 15 €/hlö. Mikäli ryhmäkoko on suurempi kuin 15 hlöä, niin seuraavista lisähenkilöistä veloitus on 15-20 euroa/hlö.

  Lue lisää...
 • LASER ZONE -laserpelit

  Hauska futuristinen, megazone tyylinen lasersota peli, jossa kerätään pisteitä osumalla vastustajajoukkueiden pelaajien vilkkuviin varusteisiin laserpyssyillä, ja pelierän päätteeksi jokainen saa oman henkilökohtaisen pistekortin josta näkee omat suoritukset.

   

  Hinnat:
  20 €/hlö/1 h (2x20 min erää taukoineen ja sääntöselostuksineen), minimiveloitus 10 hlöä, eli 200 €. Etukäteen tulisi sopia kuinka pitkään pelataan. Ensimmäisen tunnin jälkeen maksaa lisäerä 5 €/hlö (n. 20 min peliaikaa/erä) 

  Lue lisää...
 • VAUHTIPAKETTI

  2 arvostelu(a)

  Paketti, jossa on sekä Laser Zone-pelit että Touhupaketti yhteensä kahdeksi tunniksi.

   

  Hinnat:
  290 €/0-10 hlöä + 15 €/lisählö.

  Lue lisää...
 • AGENTTIPAKETTI

  Lasten oma agenttien harjoitusohjelma.

   

  Hinnat:
  350 €/0-10 hlöä + 15 €/lisählö.

  Lue lisää...

4 tuote(tta)

/ sivu