Lapset

UUTISIA ACTION FACTORYSTÄ!

Yli tuhannen lasten synttäritapahtuman jälkeen joudumme valittaen ilmoittamaan, ettemme enää tule jatkamaan lasten synttärijuhlien järjestämistä Action Factoryssä. Erityisesti pakohuonepelien suosion myötä, joudumme nyt siis varaamaan alkuviikon illat myös aikuis/firmaryhmien käyttöön. Rodeohärkämme jää nyt myös eläkkeelle pyöritettyään lapsia ja lapsenmielisiä vuosien ajan, ja yläkerrassa joudumme tekemään järjestelyjä, jonka myötä napostelupöytäkokonaisuus katoaa kuvioista. Jatkossa voimme kyllä edelleen järjestää lapsille laserpelejä molemmilla järjestelmillämme, mutta varsinainen synttäreiden vietto ennen tai jälkeen pelien ei jatkossa ikävä kyllä enää tule onnistumaan tiloissamme.

Action Factory palaa siis takaisin alkuperäiseen malliinsa, eli aikuis/firmaryhmien kisailupaikaksi. Satunnaisesti alkuviikon illoille on mahdollista varata esimerkiksi seurajoukkueiden illanviettoja yksityistilaisuutena, mutta ne on siis sovittava erikseen, ja hinnoitellaan aktiviteettisisällön mukaisesti. Tähän saakka tarjolla olleet lasten synttäripaketit jäävät siis valikoimistamme kokonaan pois, ainakin siinä muodossa kuin ne ovat olleet tarjolla kymmenen vuoden ajan. 

Muilta osin toimintaa jatkuu ihan normaalisti ennallaan. 

Parhain terveisin,

Lasse Pakarinen

Pelimestari

 

Lasten synttäreitä Hämeenlinnassa järjestävät ainakin:

 

Touhutalo   

Touhutalosta voitte varata ikimuistoisen synttärijuhlan puitteet. Synttäripaketit sisältävät aina kattauksen, syömiset ja juomiset, tilavuokran, Touhurannekkeet sekä siivoukset.     

AKROHOUSE

 

Akrohousella lapsesi kavereineen viettää vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat kikkailun ja temppuilun merkeissä. Kahden tunnin synttäripaketin aikana juhlaväki voi kiipellä, hyppiä, pomppia ja mutkailla kaikissa Akrohousen välineissä ja elementeissä. 

 

MARIXIRIN

 

Marixir järjestää Aulangon kylpylässä merenneitosynttäreitä.

Merenneitosynttärit ovat takuuvarmasti hauska ja ikimuistettava aktiviteetti kaikille 6-12 -vuotiaille lapsille. Merenneitosyntäreillä pääsee uimaan merenneitopuvussa ja tekemään hauskoja tehtäviä pinnalla ja pinnan alla.

 

 

Actionfactoryssa voit edelleen tulla pelaamaan lasersotaa synttäreille, mutta valitettavasti naposteluhetkeä emme voi enään järjestää.

 • LASER ZONE

  Hauska futuristinen, megazone-tyylinen lasersotapeli. Kaupunkisotaa 400 m2 sokkelossa, jossa lähes rajattomasti piilopaikkoja ja yllätysmahdollisuuksia. 

   

  Hinnat:

  Yksityisvuoro, minimiveloitus 10 hlöä
  1h (2x20 min erää), 200 €/10 hlöä + 20 €/lisählö
  1,5 h (3x20 min erää), 250 €/10 hlöä + 25 €/lisählö
  2 h (4x20 min erää), 300 €/10 hlöä + 30 €/lisählö

  Avoin vuoro, minimiveloitus 5 hlöä
  1h (2x20 min erää), 125 €/5 hlöä + 25 €/lisählö
  1,5 h (3x20 min erää), 150 €/5 hlöä + 30 €/lisählö
  2 h (4x20 min erää), 175 €/5 hlöä + 35 €/lisählö

  Lue lisää...

1 tuote(tta)

/ sivu