Lapset

UUTISIA ACTION FACTORYSTÄ!

Yli tuhannen lasten synttäritapahtuman jälkeen joudumme valittaen ilmoittamaan, ettemme enää tule jatkamaan lasten synttärijuhlien järjestämistä Action Factoryssä. Erityisesti pakohuonepelien suosion myötä, joudumme nyt siis varaamaan alkuviikon illat myös aikuis/firmaryhmien käyttöön. Rodeohärkämme jää nyt myös eläkkeelle pyöritettyään lapsia ja lapsenmielisiä vuosien ajan, ja yläkerrassa joudumme tekemään järjestelyjä, jonka myötä napostelupöytäkokonaisuus katoaa kuvioista. Jatkossa voimme kyllä edelleen järjestää lapsille laserpelejä molemmilla järjestelmillämme, mutta varsinainen synttäreiden vietto ennen tai jälkeen pelien ei jatkossa ikävä kyllä enää tule onnistumaan tiloissamme.

Action Factory palaa siis takaisin alkuperäiseen malliinsa, eli aikuis/firmaryhmien kisailupaikaksi. Satunnaisesti alkuviikon illoille on mahdollista varata esimerkiksi seurajoukkueiden illanviettoja yksityistilaisuutena, mutta ne on siis sovittava erikseen, ja hinnoitellaan aktiviteettisisällön mukaisesti. Tähän saakka tarjolla olleet lasten synttäripaketit jäävät siis valikoimistamme kokonaan pois, ainakin siinä muodossa kuin ne ovat olleet tarjolla kymmenen vuoden ajan. Jo varatut lasten synttärit luonnollisesti toteutuvat ihan normaalisti.

Muilta osin toimintaa jatkuu ihan normaalisti ennallaan. 

Parhain terveisin,

Lasse Pakarinen

Pelimestari

 • LASER ZONE

  Hauska futuristinen, megazone tyylinen lasersota peli. Kaupunkisotaa 400 m2 sokkelossa, jossa lähes rajattomasti piilopaikkoja ja yllätysmahdollisuuksia. 

   

  Hinnat:

  1h (2x20 min erää), 200 e/max 10 hlöä + 20 e/lisählö

  1,5 h (3x20 min erää), 250 e/max 10 hlöä + 25 e/lisählö

  2 h (4x20 min erää), 300 e/max 10 hlöä + 30 e/lisählö

  Lue lisää...

1 tuote(tta)

/ sivu