Mysteerihuoneet

Mysteerihuone, pakohuone, escape room, paniikkihuone...

Tammikuussa 2015 Action Factoryssa on auennut kaksi mysteerihuonetta. Monialatieteen tohtori von Besserwisserin työhuone ja aarteenetsijä Sir Indiana Smithin salainen taukopaikka paljastuvat! Lisäksi lajivalikoimaan on tullut salaisten agenttien salainen koulutushuone. Syyskuussa 2015 Salainen palvelu mysteerihuone. Alkuvuodesta 2016 aukesi Suuri vankilapako ja viimeisimpänä Kadonneen lemmikin mysteeri.

Kokoa muutaman henkilön porukka tutustumaan näihin huoneisiin ja valmistautukaa todella mielenkiintoisiin tiimitehtäviin. Huoneet voidaan ottaa myös
osaksi isompaa aktiviteettipäivä kokonaisuutta. Astuessanne sisään huoneeseen ovi lukkiutuu perässänne, ja tehtävänänne on keksiä miten pääsette huoneesta ulos!
Erilaisten pulmatehtävien, oivallusten, asioiden yhdistämisen ja koodien avulla tulisi siis löytää keino selviytyä pois huoneesta... Ja tietyssä ajassa...

Aikaa tähän virtuaalipeleistä tuttuun "room escape".tiimitehtävään kannattaa varata reilu tunti.
Nyt kaikki tapahtuu ihan oikeasti, ei kosketusnäytöllä...

Kannattaa varmuuden vuoksi varata 1 h 30 min aikaa kokonaisuuteen. Suoritusaika per huone vaihtelee. Mikäli ryhmä ei onnistu saamaan ovea auki sovitussa ajassa, niin ohjaajamme opastuksella pääsee ulos. Toiminnan aikana ryhmä ei saa vihjeitä suorituksen onnistumiseksi, vaan huoneessa tulisi selviytyä omin voimin. Huoneissa on myös asianmukainen varauloskäynti. Ryhmän toimintaa valvotaan "Big Brother"-kameroilla.

Kannattaa tutustua etukäteen yleispätevään ohjeeseen mysteerihuoneistamme.

 

 • LAHJAKORTTI MYSTEERIHUONEISIIN

  Nyt saatavilla lahjakortti joka käy Actionfactoryn mysteerihuoneisiin.

  Lunasta lahjakortti haluamallasi summalla ja anna lahjaksi. Tämä on lahja joka varmasti muistetaan pääsi huoneesta sitten ulos ajoissa tai ei.

  Lue lisää...
 • INDIANA SMITH & TOHTORI VON BESSERWISSER

  4 arvostelu(a)

  Ensimmäiset Action Factoryssa auenneet kaksi mysteerihuonetta.
  Monialatieteen tohtori von Besserwisserin työhuone ja aarteenetsijä Sir Indiana Smithin salainen taukopaikka paljastuvat!

   

  Hinnat:
  2 hlöä, 35 euroa/hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
  3 hlöä, 30 euroa/hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
  4 hlöä, 25 euroa/hlö, 1,5, h, kaksi huonetta
  5-12 hlöä, 20 euroa/hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • SALAINEN PALVELU

  1 arvostelu(a)

  Mysteerihuone jonka ratkaisuun tarvitaan koko ryhmän päättelykykyä. Kommunikointi ja tiimihenki on avainasemassa tehtävän suorittamisessa.
  Huoneen isomman koon takia suosittelemme vähintään neljän hengen ryhmää ratkomaan pulmaa.

  Hinnat:
  2-4 hlöä, yhteensä 100 euroa, 1,5, h
  5-10 hlöä, 20 euroa/hlö, 1,5 h
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • SUURI VANKILAPAKO

  1 arvostelu(a)

  Vaaralliset vangit ovat saanet vankilaan haltuunsa. Osaatteko paeta vankilasta huoltoverkostoa pitkin ennenkuin aika tulee umpeen.
  Suuri Vankilapako on uusin mysteerihuoneemme ja se on myös samalla suurin, sillä tilaa on jopa yli 400 m2.

  Aikaa päästä vankilasta ulos on 1 h ennenkuin jäätte kiinni ja tehtävä epäonnistuu.

   

  Hinnat:
  6-20 hlöä, 25 €/hlö euroa, 1,5, h
  Minimiveloitus kuuden hengen mukaan.

  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • AFTER PARTY

  Tässä huoneessa tiimin yhteistyö korostuu, sillä huone vaatii hieman salapoliisin työtä ja keskustelu tiimin sisällä on kaiken A ja O. Lukkoja ei niinkään ole avattavana (toki niitäkin nyt muutama on), vaan enemmän huone vaatii johtolankojen etsimistä, vaihtoehtojen poissulkemista ja loogista ajattelua!

  Suosittelemme huonetta alkaen kolmen hengen ryhmille. Toki kokeneet huoneiden ratkojat voi tulla koittamaan kaksistaankin. Maksimissaan huoneeseen otetaan 6 hlöä.

  Suoritusaika mysteeriin on maksimissaan 60 min, mutta aikaa varataan silti 1,5 h sillä alussa on sääntöselostus ja lopussa jos ryhmä epäonnistuu ja ryhmän niin halutessa käydään ratkaisu läpi.

   

  Hinnat:
  2 hlöä, 35 euroa/hlö, 1,5 h, 
  3 hlöä, 30 euroa/hlö, 1,5 h, 
  4 hlöä, 25 euroa/hlö, 1,5, h, 
  5-6 hlöä, 20 euroa/hlö, 1,5 h, 
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • ROOM ESCAPE - "SIIRRETTÄVÄ" PAKOHUONE

  Hitiksi tulleista Room Escape aktiviteeteista on nyt tehty siirrettävä versio!

   

  Hinnat:
  750 €/10 hlöä + 15 €/lisählö, kokonaiskesto 1,5 h, ryhmäkoko 10-20 hlöä

   

  Lue lisää...
 • PAKOAUTO

  Pakoauto sopii kaikenlaisille ryhmille ja autoon mahtuu 2-6 hlöä. Maksimi suorituaika pakoautolle on noin 45 min, mutta aikaa kannataa varata silti reilu tunti, sillä ennen alkua käydään säännöt läpi ja jos ryhmä ei tehtävästä suoriudu, niin voidaan lopuksi käydä vielä ratkaisukin läpi.

  Pakoauto on tilava tila-auto, jossa voi siis vaikka halutessaan vaihtaa "matkustajien istumajärjestystä". Auton sisällä siis pystyy liikkumaan. Auton ikkunoista näkee ulos ja valaistus on aluksi hämärähkö, ei kuitenkaan pimeä. Lisää valoa on tottakai saatavilla auton varusteista. Ja tarkennuksena vielä, että auto ei siis oikeasti liiku :)


  Hinnat:
  2 hlöä, 35 euroa/hlö, 1,5 h, 
  3 hlöä, 30 euroa/hlö, 1,5 h, 
  4 hlöä, 25 euroa/hlö, 1,5, h, 
  5-6 hlöä, 20 euroa/hlö, 1,5 h, 
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • Kahleissa

  1 arvostelu(a)

  Ryhmä ohjataan ”vangittuina” ja toisiinsa kahlittuina erikoiseen huoneeseen odottamaan ”jatkotoimenpiteitä”, ja poistuessaan huoneesta vartija lukitsee oven perässään. Hälytysireeni alkaa ulvomaan ja ulkoa kuuluu muutakin hälinää ja pauketta– jotain on totisesti tapahtunut ja vartija on hävinnyt teillensä! Kohtalon tunti on alkanut, nyt tulisi päästä irti kahleista ja paeta huoneesta…

  Ei huolta, kahleet laitetaan ranteiden ympäri sen verran löysästi, että ne saa halutessaan irti itsekin, mutta se ei tietysti kuulu pelin luonteeseen. Osallistujia ei myöskään kahlita epämukavaan nippuun, vaan välimatkaa on toisiin aivan riittävästi.

   

  Huoneeseen voidaan ottaa maksimissaan kymmenen henkeä ja minimissään suositus on viisi hlöä. Neljälläkin henkilöllä huoneen voi suorittaa, mutta huone muuttuu silloin hiamn haastavammaksi.

   

  Hinnat:
  4 hlöä 25 €/hlö. 5-10 hlöä, 20 euroa/hlö, max 1,5 h, 
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • McGyverin haastehuone

  Tämä pakohuone soveltuu erinomaisesti erillaisille synttäri-, polttari-, tms ryhmille, joissa on yksi henkilö jota halutaan huomioida jollain tapaa. 

  Tähän huoneeseen astelee vain tämä yksi päähenkilö, mutta muillekkin ryhmän jäsenille on kyllä tekemistä, sillä ilman apujoukkoja päähenkilö ei pärjää huoneessa ja hänen ei ole mahdollista päästä sieltä ulos. Yhteistyötä siis vaaditaan. Tavalla tai toisella :)

  Varsinainen suoritusaika on 30 minuuttia jonka aikana siis päähenkilön on päästävä huoneesta ulos. Kaikkineen kannattaa kuitenkin varata aikaa noin tunti, sillä sääntöselostuksiin ja muihin valmisteluihin meneee hetki ja lopuksi tehtävän purku vie vielä oman aikansa. 

  Ryhmä kooksi suositellaan 2-10 hengen ryhmää. 

  Hinnat:
  90 €/ryhmä, 1 h

  Lue lisää...

9 tuote(tta)

/ sivu