Etäaktiviteetti Escape game virtual

Etä"pako"peli


30/60 min, 2-200 hlöä


Kokekaa uudenlainen Pakopeli aivan missä haluatte omilla kännyköillänne tai tableteillanne. Pakopelissä on neljä tasoa, joissa on pulmia ja tehtäviä ja halutessanne, jopa teille räätälöityjä tehtäviä. Näitä pulmia ja tehtäviä suorittamalla kännykän/tabletin näytöllä pelaajat saavat vihjeitä kunkin tason koodisanan päättelemiseksi. Riittävän vihjemäärän avulla pelaajan tulisi pystyä päättelemään jokaisen tason koodisana, joka sisältää tekstiä tai numeroita. Viimeisen tason, viimeisen koodisanan keksimisen jälkeen pelaaja on läpäissyt pelin. Sitten vain jännätään, kuinka hyvin pelaaja on pärjännyt muihin verrattuna.

Kesto +/- 1h. Ohjattu ja valvottu peli. 10-300 hlöä


 


HINTA


Hinta 490€ + 12 €/hlö tai tiimi.
(sis. ALV)


Kuvaus

Yksityiskohdat

Pako ”lukitusta” mystisestä neljän virtuaalihuoneen kartanosta ratkomalla kaikkien eri huoneiden tehtävät ja pulmat, mukana myös vinkkejä ja vihjeitä. 

 

Kuten pakopeleissä yleensä, nopeus on valttia ja se palkitaan pistein. Kaikki peliin osallistuneet saavat siis sijoituksensa selville pelin päätyttyä. Tämän jälkeen jälkipelit ovatkin jo varmasti kovassa vauhdissa.

Peli on siis mahdollista pelata esim. videokonferenssin/palaverin yhteydessä liikkumatta ollenkaan pöydän äärestä. Voitte myös halutessanne hyödyntää ns. omissa tehtävissä paikallista ympäristöä, joko ulko- tai sisätiloja ja aktivoida pelaajia liikkumaan hieman lähiympäristössä. Peliin sopivat hyvin esimerkiksi etsimistehtävät, laskemistehtävät ja hauskat päättely/kompa kysymykset.

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Rentoa kisailua
Kesto 1-2h, n. 30min
Aktiviteetti tapahtuu Sisällä muualla kuin Actionfactoryssa

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: Etäaktiviteetti Escape game virtual

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot