Etäaktiviteetit

Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja etänä pelattaviin mysteeripeleihin ja etäaktiviteetteihin. Monet etäaktiviteettimme onnistuvat sekä ohjatusti ohjaajamme avulla Zoomin tai Teamsin välityksellä. Monia aktiviteettejamme on mahdollista suorittaa myös omatoimisesti asiakkaan haluamana ajankohtana. 


Ohjatut etämysteeripelit ryhmille on kuvattuna lyhyesti tässä alla (SPECTRE'S CHALLENGE remote ja CODECASE remote).


Kysy rohkeasti lisää. Näistä etäaktiviteeteista etenkin Escape Game, Multi Quiz ja Kuka kukin on pelit olivat menestys pikkujoulusesonkina 2020, kun korona esti fyysiset tapaamiset.

 • Etäaktiviteetti Outdoor Bingo

  Superhauska UUSI

  reippailupeli keräten virtuaalisia BINGO-palloja pitkin ja poikin ulkopelialuetta, onnistuu Hämeenlinnassa, Tampereella, Helsingissä ja Turussa.

  Kesto +/- 1 h. 10-100 hlöä

  OUTDOOR BINGO on omatoiminen peli, joka voidaan siirtää lähes minne tahansa Suomessa, missä tilaaja kokee liikkumisen turvalliseksi. Pelin starttikoodilla voitte pelata pelin ihan milloin haluatte. 

  Yhdellä laitteella voi pelata yksi hlö.

  Hinta vakiopelialueillamme HML, HKI, TRE, TKU 100€/max 5 laitetta pelissä + 10€/lisälaite.
  Muualle Suomeen siirrettynä 290€/max 5 laitetta + 10€/lisälaite.

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti Escape game virtual

  Etä"pako"peli

  30/60 min, 2-200 hlöä

  Kokekaa uudenlainen Pakopeli aivan missä haluatte omilla kännyköillänne tai tableteillanne. Pakopelissä on neljä tasoa, joissa on pulmia ja tehtäviä ja halutessanne, jopa teille räätälöityjä tehtäviä. Näitä pulmia ja tehtäviä suorittamalla kännykän/tabletin näytöllä pelaajat saavat vihjeitä kunkin tason koodisanan päättelemiseksi. Riittävän vihjemäärän avulla pelaajan tulisi pystyä päättelemään jokaisen tason koodisana, joka sisältää tekstiä tai numeroita. Viimeisen tason, viimeisen koodisanan keksimisen jälkeen pelaaja on läpäissyt pelin. Sitten vain jännätään, kuinka hyvin pelaaja on pärjännyt muihin verrattuna.

  Kesto +/- 1h. Ohjattu ja valvottu peli. 10-300 hlöä

   

  HINTA

  Hinta 490€ + 12 €/hlö tai tiimi.
  (sis. ALV)

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti Kuka kukin on?

  Inspiroiva peli, jossa tutustutaan muihin kokousvieraisiin tai työkavereihin hauskalla ja modernilla tavalla.
  Peli toimii yhtä hyvin ice-breakerinä kuin teambuildingaktiviteettinakin.
  Sympaattinen KUKA KUKIN ON? onnistuu sekä etäyhteyksin vaikka maapallon eri puolilta, että paikan päällä vaikkapa juhlien alkajaisiksi, kokouspäivän tiimiohjelmana tai kolmipäiväisen seminaarin tauoilla. Kyseessä on siis taustaltaan peli, mutta ”pelaaminen” on toisten osallistujien kanssa kommunikointia, arvuuttelua, päättelyä, keskustelua, tai halutessaan voi osallistua peliin hiljaisestikin. Tavoitteena on arvata kuka on mikäkin hahmo. Onnistuneet hahmoarvaukset, sielunveljen/sisaren löytyminen ym palkitaan pistein, jotka ovat näkyvillä. Osallistumiseen tarvitaan jokaiselle puhelin, johon on ladattu turvallinen sovelluksemme, jolla voi liittyä peliin.

  Maksimissaan 25 hlön kokoukseen voimme tuoda paikan päälle optimoidut mini-iPaditkin. KUKA KUKIN ON?-peli voidaan helposti järjestää myös ohjeistaen yhden kokoushenkilön etänä, joka sitten pystyy toimimaan pelin starttaajana missä päin tahansa ryhmä onkaan. Kustannustehokasta! KUKA KUKIN ON? on varmasti yksi etäaikakauden parhaista ja antoisimmista peleistä. Siitä on sekä suomen- että englanninkielinen versio valmiina. Pelin elävöittäjänä voi myös toimia tapahtumajuontaja sekä etä- että lokaatiopelissä.

  Hinta:

  Alk 490€ + 12€/hlö tai tiimi.
  (sis. ALV)

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti Multi-Quiz

  1 arvostelu(a)

  Etätietokilpailu

  noin 60 min, 2-2000 hlöä

  Kokekaa uudenlainen tietokilpailu aivan missä haluatte omilla kännyköillänne tai tableteillanne. Tietokilpailussa on viisi erilaista aihealuetta, joissa on pulmia ja tehtäviä ja halutessanne, jopa teille räätälöityjä tehtäviä. Näitä pulmia ja tehtäviä suorittamalla kännykän/tabletin näytöllä pelaajat saavat pisteitä. Tietokilpailu räätälöidään yleensä aina asiakkaan näköiseksi logojen kanssa.

  Monipuolinen tietokilpailupohjainen etäpeli automaattipisteytyksellä, joko niin, että vastausaika vaikuttaa pisteytykseen vastauksen oikeellisuuden lisäksi, tai että ainoastaan vastausten oikeellisuus on merkitsevä.

  Ohjattu ja valvottu peli. 10-1000 hlöä

  HINTA
  490€ + 12€/hlö tai tiimi.
  (sis. ALV)

   

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti POMMI

  Etämysteeripelimme POMMI vie teidät Presidentinlinnaan, josta on löytynyt epäilyttävän näköinen salkku. Turvallisuusprotokollan mukaan etäyhteyteen on kutsuttava pomminpurkuryhmän jäsenet, johon te kuulutte. Onnistutteko purkamaan pommin ajoissa, vai kerkiääkö ajastin juoksemaan nolliin ja pommi räjähtää?


  Maksimi suoritusaika peliin on 30 minuuttia/päätelaite.
  Yhdellä ostolla voitte liittää useammankin päätelaitteen samaan peliin, jolloin kilpailette keskenänne parhaasta tuloksesta.

  Peli on pelattavissa vuorokauden ajan siitä hetkestä, kun olette käynnistäneet pelin oston yhteydessä saamallanne starttikoodilla.

  Suosittelemme testaamaan päätelaitteen soveltuvuuden tähän POMMI etämysteeripeliin ensiksi HÄMEEN MYSTEERI demopelillä, joka on ilmaiseksi ladattavissa verkkokaupastamme.

  Ostettuasi tämän pelin saatte tarvittavat tiedot PDF-tiedostona jolla saat pelin käyntiin. Muistakaa ladata/kirjata muistiin myös starttikoodi (licences napin takaa) jonka saatte oston päätteeksi (kts kuvat).

  POMMI on kilpailullinen mysteeripeli, jonka voi pelata joko yksin tai kimpassa. Jotta pelaamisesta tulee hauskempaa, kannattaa se ottaa kisana useamman pelaajan välillä. Tällöin jokaisen pelaajan tulee liittyä omalla päätelaitteellaan peliin mukaan. Useamman päätelaitteen lisääminen peliin ei kuitenkaan maksa lisää. Tarkemmat ohjeet tulee oston yhteydessä saatavassa PDF-tiedostossa.

   

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti VIRUS HUNT

  HUOM! TÄMÄ PELI PELATTAVISSA VAIN HÄMEENLINNASSA HÄMEEN LINNAN YMPÄRISTÖSSÄ.

  VIRUS HUNT on mysteeripeli, jonka voitte pelata joko yksin tai kavereiden kanssa yhdellä päätelaitteella (puhelin/tabletti).

  Peli sijoittuu nykyhetkeen, mutta uskokaa tai älkää, niin pelin idea kehitettiin jo ennen korona pandemiaa. Pelissä teidän tulee kulkea yhdeksän rastin läpi linnan ympäristössä. Kaikki peliin osallistuvat päätelaitteet kulkevat rastit läpi samassa järjestyksessä. Jokaisella yhdeksällä rastilla teille esitetään kysymys eli mysteeri. Mysteerit liittyvät viruksen rokotteen kehitykseen tarvittavaan tietoon. Teillä on maksimissaan kolme minuuttia aikaa vastata jokaiseen mysteeriin. Maksimipistemäärä jokaisesta mysteeristä on 100 pistettä, mutta jokainen käytetty sekunti laskee maksimipistemäärää, jonka mysteeristä voi saada. Mikäli aika tulee täyteen tai vastaatte väärin, menetätte -20 pistettä ja pääsette yrittämään uudelleen vastaamista samaan mysteeriin. Mikäli vastaatte vielä toisenkin kerran väärin, teille esitetään mahdollisuus käyttää ensimmäinen vihje. Mikäli vastaatte kolmannenkin kerran väärin, teille esitetään mahdollisuus käyttää toinen vihje. Vihjeet ovat maksullisia. Niistä laborantit maksavat hengellään ja te menetätte – 10 pistettä/vihje. Jotta voitte edetä pelissä, teidän tulee ratkaista jokainen mysteeri. Muistiinpanovälineet ovat suositeltavaa olla mukana.

  Kun olette vastanneet oikein, teidän päätelaitteenne kartalle ilmestyy seuraavan rastin sijainti, jonne teidän tulee edetä. Seuraavalla rastilla teille esitetään seuraava mysteeri, joka liittyy jotenkin rokotteen valmistukseen tätä varallista virusta vastaan.

  Oikeasta vastauksesta teitä palkitaan pisteiden lisäksi myös koodin osalla. Teidän tulee saada haltuunne kaikki yhdeksän koodia, jotka ilmestyvät päätelaitteenne kartalle yksi kerrallaan, kun saatte mysteerejä ratkaistua.

  Kun kaikki yhdeksän koodia on teidän hallussa, päätelaitteen kartalle ilmestyy viimeisen rastin, automatisoidun laboratorion sijainti, jonne teidän tulee edetä. Siellä teiltä kysytään nämä yhdeksän koodin osaa, ja vain ne oikein syöttämällä, voitte pelastaa ihmiskunnan. Helppoa!

  Suosittelemme testaamaan päätelaitteen soveltuvuuden tähän VIRUS HUNT etämysteeripeliin ensiksi HÄMEEN MYSTEERI demopelillä, joka on ilmaiseksi ladattavissa verkkokaupastamme.

   

  Onnea mysteerin ratkaisuun!

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti SALAPOLIISI

  HUOM! TÄMÄ PELI PELATTAVISSA VAIN HÄMEENLINNAN KESKUSTAN ALUEELLA. LÄHTÖ JA MAALI ON HÄMEENLINNAN TORILLA

  SALAPOLIISI on mysteeripeli, jonka voitte pelata joko yksin tai kavereiden kanssa yhdellä päätelaitteella (puhelin/tabletti). 


  Johtaja Janne S. on kadonnut yllättäen. Vielä tänään on tulossa huipputärkeä hallituksen kokous ja hänet olisi tärkeää löytää niin pian kuin suinkin mahdollista. Yritys on tämän takia palkannut etsivätoimiston selvittämään tapausta. Teidän tehtävänänne on muodostaa etsivätoimiston tiimejä, joiden tehtävänä on saada selville, minne Janne on kadonnut ja tuoda hänet takaisin ajoissa.

  Pitäkää huoli, että teillä on joko tulostettuna tai sähköisessä muodossa mukana kuva Jannen työpöydästä.

  Tiimi, joka löytää Jannen nopeimmin, voittaa. Pelin aikana kerätään myös pisteitä, niitä käytetään rahana, jonka avulla saa parempia vinkkejä, oikoteitä yms. Pelin aikana on tarjolla paljon vihjeitä ja vinkkejä, mutta suuri osa vinkeistä ei liity niihin syihin miksi Janne katosi, ja vinkit voivat johdattaa pelaajat hieman harhaan ennen kuin totuus kirkastuu.

  Alkuun saatavia pisteitä/rahaa käytetään pelissä. Lisää on vaikea tienata pelin aikana, joten täytyy valita tarkkaan mihin pisteet/rahansa kuluttaa. Pisteitä/rahaa voi saada esimerkiksi löytämällä sitä tai voittamalla uhkapeleissä. Uhkapeleissä on myös häviämisen riski.

  Ensimmäinen tiimi siis joka löytää Janne S:n on voittaja!

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti AVARUUDEN ASUKIT

  Erään kaupungin päälle on ilmestynyt avaruuden asukeiden alus. Alus vaikuttaisi olevan vaaraton, mutta jotakin se tuntuu tekevän alueen ihmisille. Kaupungin viranomaiset ovat saaneet mysteerisen lähetyksen päätelaitteisiinsa, joka vaikuttaisi tulevan vieraalta sivilisaatiolta ulkoavaruudesta. Ihmisiä on viranomaisten toimesta pyydetty siirtymään turvallisuuden vuoksi kellareihin ja väestönsuojelutiloihin.

   

  AVARUUDEN ASUKIT on mysteeripeli, jonka voitte pelata joko yksin tai kavereiden kanssa yhdellä päätelaitteella (puhelin/tabletti) tai useammalla päätelaitteella pelaajien/joukkueiden keskinäisenä kilpailuna (riippuen mikä versio ostettu verkkokaupasta). Peli on pelattavissa missä vain, eikä teidän tarvitse olla missään tietyssä paikassa peliä pelatessanne. Pelaaminen onnistuu myös vaikka olisitte liikkeessä, kuten auton takapenkillä.

  Peli sopii koko perheen peliksi.

  Lue lisää...

8 tuote(tta)

/ sivu