Etäaktiviteetti Multi-Quiz

Etätietokilpailu


noin 60 min, 2-2000 hlöä


Kokekaa uudenlainen tietokilpailu aivan missä haluatte omilla kännyköillänne tai tableteillanne. Tietokilpailussa on viisi erilaista aihealuetta, joissa on pulmia ja tehtäviä ja halutessanne, jopa teille räätälöityjä tehtäviä. Näitä pulmia ja tehtäviä suorittamalla kännykän/tabletin näytöllä pelaajat saavat pisteitä. Tietokilpailu räätälöidään yleensä aina asiakkaan näköiseksi logojen kanssa.


Monipuolinen tietokilpailupohjainen etäpeli automaattipisteytyksellä, joko niin, että vastausaika vaikuttaa pisteytykseen vastauksen oikeellisuuden lisäksi, tai että ainoastaan vastausten oikeellisuus on merkitsevä.

Ohjattu ja valvottu peli. 10-1000 hlöä


HINTA
490€ + 12€/hlö tai tiimi.
(sis. ALV)


 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Etätietokilpailu on nykyaikaisesti järjestettävä tietokilpailu, jossa samaan kilpailuun pelaajat voivat osallistua haluamastaan paikasta omilla päätelaitteillaan. Lisäksi kilpailussa on mukana pelinjohtaja, joka ohjeistaa pelaajat ennen peliä, valvoo peliä ja käy lopuksi tulokset kilpailusta läpi. Kilpailun aikana on oltava käytettävissä jokin etävideoyhteys kuten Teams, zoom tai vastaava. Lisäksi pelaajien on ladattava ennen kilpailuun osallistumista ilmainen sovellus android tai apple päätelaitteeseen.

Tietokilpailu pitää sisällään tehtäviä, joissa on kuvaa, tekstiä, ääntä ja tarvittaessa videotakin. Voitte siis halutessanne myös toimittaa meille esimerkiksi yritystänne koskevia kysymyksiä, ja me sisällytämme ne osaksi etätietokilpailu kokonaisuutta.

Tietokilpailu voidaan järjestää kolmella eri tapaa:
1) Nopeimmin kilpailu menee läpi, kun kysymyksessä on maksimivastausaikana yksi minuutti ja että tehtävästä saatavat maksimipisteet vähenee joka sekuntti.
2) Toisena vaihtoehtona on että kysymyksessä on maksimiaika yksi minuutti aikaa vastata, mutta maksimipisteet ei vähene.
3) Kolmantena vaihtoehtona on, että kysymyksessä ei ole vastausaikaakaan määriteltynä.

Tehtäviä on yhteensä 70 kpl. Jokaisen aihe-alueen jälkeen on mahdollisuus myös pieneen taukoon. 

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Rentoa kisailua
Kesto 1-2h
Aktiviteetti tapahtuu Ei

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (1)

mukava päätös webinaarilleArvostellut: Besserwisser
Hinta
Hauskuus
Tilattiin tämä tietokilpailu yrityksemme Teams kickoff tilaisuuden päätteeksi. Kaikki toimi hyvin ja yli 100 pelaajaa oli mukana. Jälkipuheet jatkui vielä pitkään. (Lähetetty 17.9.2020)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: Etäaktiviteetti Multi-Quiz

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Hauskuus

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot