GO QUEST

Ryhmäkoko 15-500 hlöä | kesto sovittavissa 30-90 min


GO QUEST on suorastaan vallankumouksellinen ulkoilupeli, sillä kaikki osallistujat voivat olla hajaantuneena ihan missä päin Suomea tahansa, ja siltikin kaikki ovat samassa pelissä mukana samaan aikaan! Peli on täysin paikkariippumaton, sillä se kehitettiin huipputuotteeksemme korona-aikana, jolloin kokoontumiset eivät pääsääntöisesti käyneet päinsä. Pystyimme siis ulkoilupelin avulla kuitenkin yhdistämään eri paikkakunnilla olevat osallistujat esim virkistävän iltapäivälenkin avulla niin, että lenkkeily oli elävöitetty ja pelillistetty. Aina kun käveli 100 m, ihan mihin suuntaan tahansa, niin ruudulla alkoi asteittain paljastumaan piilokuva tai vaihtoehtoisesti tuli jokin kysymys vastattavaksi. Mitä nopeammin vastasi oikein, sen enemmän sai pisteitä. Liikkumisesta sai joka tapauksessa peruspisteitä, olihan kyseessä kuitenkin ulkoilupeli. Pelaajat voivat pitää yhteyttä pelin oman chatin kautta, jolloin voi kannustaa ja ylläpitää hurttia huumoria.


GO QUEST onnistuu aivan yhtä hyvin ihan normaali kokoontumistenkin yhteydessä elävöitettynä ulkoilulenkkinä koko porukan toimesta.


Optiona on nyt mahdollista myös valita haluaako liikkua 100 m kävellen, 200 m juosten tai 500 m pyöräillen ennen kuin seuraava tehtävä avautuu. Näin pyöräilijöiden ei tarvitse pysähdellä aina 10-15 sekunnin välein tehtävää ratkomaan.


Toinen optio on, että peli voi joko kokonaan tai osittain koostua asiakkaan omistakin tehtävistä, esimerkiksi kokouspäivän agendan mukaisista asioista.


GO QUEST onnistuu mainiosti myös edullisena omatoimipelinä, jolloin lähetämme etukäteen ohjeistuksen ja starttaamme pelin etänä

Kuvaus

Yksityiskohdat

Voit pyytää lisäinfoa sähköpostitse.

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Liikkumista, mutta ei raskasta
Kesto 1-2h
Aktiviteetti tapahtuu Ulkona

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: GO QUEST

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot