TRI VON BESSERWISSER + SIR INDIANA SMITH 2.0

Pakohuone


2x30 min, 2-12 hlöä, kaksi erillistä huonetta, helpohkoja


Huom. Vuoden alusta Sir Indiana Smithin huone on uusiutunut ja kyseessä on siis 2.0 versio!


Tervetuloa käymään eksentristen hahmojen luona. Sekä monialatieteen tohtori von Besserwisserin työhuone että aarteenetsijä Sir Indiana Smithin salainen taukopaikka ovat hieman…hmmm, sekavan näköisiä tiloja, sillä eihän näillä omien alojensa eksperteillä ole oikein siivoojan vikaa hyppysissään. Päätätte mielenkiinnosta kurkistaa huoneisiin… Apua,apua! Ovi paiskautuu kiinni perässänne – siellähän ollaan sitten nalkissa, ja kumpikaan herra ei tiettävästi oikein pidä huoneensa nuuskijoista… 


Hinnat:
2 hlöä, 35.00 € /hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
3 hlöä, 30.00 € /hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
4 hlöä, 25.00 € /hlö, 1,5, h, kaksi huonetta
5-12 hlöä, 20.00 € /hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
Hinta sisältää arvonlisäveron.


Ryhmä voi myös varata jommankumman näistä kahdesta huoneesta tunniksi, jolloin vaikeusaste helpottuu ja hinnat ovat hieman edullisemmat.


Hinnat:
2 hlöä, 30.00 € /hlö, 1,5 h, yksi huone
3 hlöä, 25.00 € /hlö, 1,5 h, yksi huone
4 hlöä, 20.00 € /hlö, 1,5, h, yksi huone
5-6 hlöä, 18.00 € /hlö, 1,5 h, yksi huone
Hinta sisältää arvonlisäveron.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Astuessanne sisään huoneeseen ovi "lukkiutuu" perässänne, ja tehtävänänne on keksiä miten pääsette huoneesta ulos!
Erilaisten pulmatehtävien, oivallusten, asioiden yhdistämisen ja koodien avulla tulisi siis löytää keino selviytyä pois huoneesta... Ja tietyssä ajassa...

Kannattaa varmuuden vuoksi varata 1 h 30 min aikaa kokonaisuuteen. Suoritusaika per huone on max 30 minuuttia. Mikäli ryhmä ei onnistu saamaan ovea auki sovitussa ajassa, niin ohjaajamme opastuksella pääsee ulos. Toiminnan aikana ryhmä ei saa vihjeitä suorituksen onnistumiseksi, vaan huoneessa tulisi selviytyä omin voimin. Huoneissa on myös asianmukainen varauloskäynti. Ryhmän toimintaa valvotaan "Big Brother"-kameroilla.

Yhteen huoneeseen otetaan maksimissaan kuusi henkilöä kerrallaan, joten ryhmän koko voi olla maksimissaan 12 hlöä. Suuremman ryhmän kanssa voidaan ohjelmaan ottaa lisäksi joko kolmas mysteerihuoneemme tai esim. rentoutustuolit. 

Jos ryhmäkoko on maksimissaan kuusi henkeä, niin silloin ryhmä käy yhden huoneen kerrallaan. Tällöin voimme myydä vielä samalla aloitusajalle toisenkin ryhmän joka menee toiseen huoneeseen. Tällöin huoneet resetoidaan välissä ennenkuin ryhmät vaihtavat huoneita.

Jos ryhmäkoko on yli kuusi henkeä, niin molemmat huoneet varataan samalle ryhmälle käyttöön ja ryhmä jaetaan puoliksi huoneisiin. Tällöin veloitus tapahtuu myös varatun henkilömäärän mukaan vaikka viimehetken peruutuksia tulisikin. 

 

Kannattaa tutustua etukäteen yleispätevään ohjeeseen mysteerihuoneistamme.

 

Hakusanat: escaperoom, escape room, mysteeri, mysteerihuone, mysteeri huone, pakohuone, pako huone

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Rentoa kisailua
Kesto 1-2h
Aktiviteetti tapahtuu Actionfactoryssa

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut (5)

Sopivasti haastettaArvostellut: Anders
Hinta
Hauskuus
Erinomainen kokonaisuus, aika lensi kuin siivillä. Suoritimme kahtena joukkueena, eli pääsimme vertaamaan toistemme aikoja. Siitä vielä lisäbonusta! (Lähetetty 9.1.2020)
Loistava valinta aloittelevilleArvostellut: Ville
Hinta
Hauskuus
Erittäin mukava pakohuonepari, joista löytyy hyvin tekemistä useammallekin pelaajalle samanaikaisesti. Huoneet ovat skaalan helpommasta päästä, eli soveltuvat mainiosti ensikertalaisille tai pari huonetta käyneille. Koville konkareille huoneet voivat olla liian helppoja.

Meidän tiimi piti Besserwisserin toimistoa helpompana ja Indianan ratkaisussa kesti hieman kauemmin. (Lähetetty 3.12.2017)
Parempi kuin ajattelin Arvostellut: Anni
Hinta
Hauskuus
Paljon erilaisia pieniä vihjeitä, jotka johtavat loppuratkaisuun :) Todella kiva synttäri-ilta perheen kesken, teinit ja vanhemmat ratkoivat tehtävät yhdessä, aika vain loppui kesken ja pako ei onnistunut. Seuraavalla kerralla paetaan... (Lähetetty 1.9.2017)
Kiinnostavaa vaihteluaArvostellut: Kattis
Hinta
Hauskuus
Tosi kivat huoneet! Suosittelen aloittamaan helpommasta eli Indianasta ja siirtymään siitä Besseswisseriin. (Lähetetty 28.12.2016)
MahtavaaArvostellut: Sirpa
Hinta
Hauskuus
Mielenkiintoinen aikaa saisi olla ihan vähän lisää koska siihen että hoksaa mitä tehdä niin menee hetki. Tosi hauskaa ja mukaansatempaavaa. Kiitos työkaverit kiittää myös. (Lähetetty 3.12.2015)

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: TRI VON BESSERWISSER + SIR INDIANA SMITH 2.0

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot