S uomen 
T ilaus 
A ktiviteetit Oy
 
Games
 

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Olemme Suomen TIlausAktiviteetit oy, joka toimii Hämeenlinnasta käsin tilausperiaatteella ympäri Suomea. Koska nimemme on hieman vaikea kansainvälisille ryhmille, niin heidän kanssaan käytämme monesti muotoa STA Games Oy, jossa siis STA on lyhenne sanoista Suomen TilausAktiviteetit. Lisäksi käytössä on Actionfactory nimi koska yhtenä isona tuotteenamme on myöskin tilausperiaatteella toimiva Elämystehdas Actionfactory Hämeenlinnassa.

Olemmen kuin keikkaorkesteri, tuomme musiikin sijaan hauskaa yhteistä tekemistä ja kisailua tapahtumapaikalle.

Tämän yksinkertaisen idean myötä olemme pioneeriyritys Suomessa elämystoiminta-alalla. Ensimmäisenä Suomessa keskityimme alusta pitäen järjestämään aktiviteetteja siellä missä asiakkaat ovat, eikä niin että asiakkaiden olisi tultava meidän luoksemme. Tällä tavoin saatiin hauskaa tekemistä sellaisin kohteisiin joissa ei ollut mitään toimintaa tarjolla omasta takaa.


Tämän aikoinaan uraauurtavan idean lisäksi olemme tuoneet Suomen markkinoille vuosien saatossa kymmenittäin uusia aktiviteetteja, joilla olemme laajentaneet käsitystä siitä mitä kaikkea toimintaa on tilattavissa eri paikkoihin. Tätä nykyä meillä on omissa valikoimissamme yli 300 erilaista aktiviteettia, mölkyt ja petankit mukaan lukien. 


Yli 20 vuoden toiminnan aikana olemme oppineet ennen kaikkea sen että vaikka pelit ovat pelejä, niin siltikin tilaisuudet ja tapahtumat muistetaan useimmiten siitä mitä hauskaa siellä tehtiin. Eli vanha totuus pitänee paikkansa; 

”Ohjelmasta päivä muistetaan” 

Joten saisiko olla synteettisellä jäällä pelattavaa curlingia, hulvatonta kurvailua sähkötoimisilla vessanpöntöillä, turvallista savikiekkoammuntaa haulikoilla oikeasti lentäviin kiekkoihin vai esimerkiksi tunnelman vapauttava sessio afrikkalaista rummuttelua djemberummuilla, soittajina teidän rytmiryhmänne? 

Hauskuus ja kutkuttava kilpailujännitys ovat toimintojemme valttikortteja. 
Mielestämme ryhmien kannattaisi kokeilla erilaisia ideoita, eikä vain lähteä automaattisesti vaikkapa laivaristeilylle, koska aina on tehty niin ennenkin. Välillä turvehoitoon ja suolahuoneeseen, seuraavalla kerralla kansantanhukurssille, jonka jälkeen meille rentoutumaan hierontatuoleissa ja pelaamaan vaikkapa hohtominigolfia. 

 
 

Keitä olemme

 

 Lasse Pakarinen

 

 Niko Ara
Lasse Pakarinen
 
Niko Ara
Game Master
 
Tuottaja
+358 400 482 012
 
+358 41 435 2989
lasse.pakarinen(@)actionfactory.info
 
niko.ara(@)actionfactory.info
 Tarjoukset, varaustiedustelut
 
 

 

 

”Emme lakkaa leikkimästä koska vanhenemme, vaan vanhenemme koska lakkaamme leikkimästä”

 

 

 

Yhteistyökumppanimme kokonaisvaltaisissa tapahtumissa Hämeen alueella:

 

Täydenpalvelun tapahtumajärjestäjä,  Ammattitaitomme on sinun käytössäsi, hyödynnä osaamisemme!

 

Täydenpalvelun tapahtumajärjestäjä, 

Ammattitaitomme on sinun käytössäsi, hyödynnä osaamisemme!
www.ctfinland.com