KARANTEENI

Mysteeripeli


60 min, 6-120 hlöä


– Pelastakaa ihmiskunta! Jättimäinen, jopa 120 hlön peli!Maailmanlaajuinen virusepidemia on saavuttanut alueemme. Juurikehitetty vastalääke on kuitenkin visusti lukkojen takana superturvallisissa säilytyslaatikoissa, mutta lääkkeen kehittäjä on menehtynyt…Ensimmäisenä paikalle saapuvat ovat hätätilan vuoksi oikeutettuja avaamaan monimutkaisen koodiston lukitsemat laatikot – jos pystyvät! Kohtalon tunti on alkamassa, sillä tunnin sisällä tulisi vastalääke saada jakoon. Eli ensin turvalaatikostot auki, ja lopuksi oven lukko auki. Peli onnistuu myös yhteistyötä painottaen, jolloin ihmiskunnan pelastuminen on todennäköisempää…HUOM, yli 10 tiimin peleissä pystytämme lisäksi telttakatoksia aidatun ”karanteenialueen” sisään.YKSITYINEN PELI, ei muita pelaamassa samaan aikaan, enintään 20 tiimiä
1-4 tiimiä (2-6 hlöä/tiimi) 100 €/tiimi
Lisätiimit 5-10 80 €/tiimi, lisätiimit 11-20 70 €/tiimiAVOIN PELI, voi olla muitakin pelaamassa samaan aikaan, enintään 10 tiimiä
Yksi tiimi (2-6 hlöä) 80 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

PAKOMYSTEERIT

– Olemme myös luoneet sarjan toisentyyppisiä pakopelejä, joita voi pelata useamman tiimin kesken, joko tiimien välisenä kilpailuna, tai tiimien välistä yhteistyötä painottaen. Pakomysteerit eroavat ”normaali” pakohuoneista siinä, että kunkin tiimin toiminta keskittyy pöydällä olevaan välineistöön ja tarpeistoon. Idea on kuitenkin sama kuin pakohuoneissakin – PÄÄSTÄ ULOS AJOISSA!

PAKOMYSTEERIT pelataan teemoihin sopivassa käytöstä poistuneessa ja hieman ränsistyneessä ulkorakennuksessa, jossa ei ole mukavuuksia.

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Rentoa kisailua
Kesto 1-2h
Aktiviteetti tapahtuu Actionfactoryssa, Sisällä muualla kuin Actionfactoryssa

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: KARANTEENI

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot