Aktiviteetit Helsinki

Aktiviteetit Helsinki

  Yrityksemme Suomen TilausAktiviteetit oy toimii Hämeenlinnasta käsin tilauksesta ympäri Suomea, myös Helsingissä.

Toteutamme aktiviteetteja, aktiviteetipalveluja ja kisailuja tapahtumaanne, sisällä ja ulkona, päivällä ja illalla, lyhyesti tai pidemmästi, suomeksi tai englanniksi. Säävarmaa toimintaa voidaan järjestää monissa pääkaupunkiseudun erikseen varattavissa tiloissa tai sitten tulemme luoksenne ja pystytämme aktiviteetit haluamaanne paikkaan.

 Myös etätapahtumat kehittyvät kokoajan ja meillä on tarjota monia erilaisia vaihtoehtoja webinaareihin ja muihin etäpalavereihin/tapaamisiin.

Helsingin monet kokouspaikat, messukeskukset, puistot ja eri yritysten omat tilat ovat olleet monesti pelikenttinä meidän järjestämissä aktiviteettitapahtumissa.
Esimerkiksi olemme olleet mukan tuottamassa aktiviteetteja Kaapelitehtaalla, Tapahtumakeskus Telakalla, Nosturissa, Wanhassa satamassa, Ulkoilma uimala Altaassa, Suomenlinnassa, Kaivopuistossa ja Kaivohuoneella, Seurasaaressa, Kalastajatorpalla, Tervasaari ja monissa hotelleissa. Teitenkään unohtamatta Messukeskusta, Mall of Triplaa, Kamppia ja mm. Vuosaaren yrityksiä

Yllä olevista valikoista pääset tarkemmin tutustumaan eri aktiviteetti vaihtoehtoihimme. Oli kyseessä sitten tyhy päivä, tyky päivä, messutapahtuma, kickoff, pikkujoulut, henkilöstöjuhlat, synttärit tai ihan vaan vaikka kokous, niin meillä on tarjota juuri teidän tapahtumaanne aktiviteetteja.