Etäaktiviteetti Kuka kukin on?

Inspiroiva peli, jossa tutustutaan muihin kokousvieraisiin tai työkavereihin hauskalla ja modernilla tavalla.
Peli toimii yhtä hyvin ice-breakerinä kuin teambuildingaktiviteettinakin.
Sympaattinen KUKA KUKIN ON? onnistuu sekä etäyhteyksin vaikka maapallon eri puolilta, että paikan päällä vaikkapa juhlien alkajaisiksi, kokouspäivän tiimiohjelmana tai kolmipäiväisen seminaarin tauoilla. Kyseessä on siis taustaltaan peli, mutta ”pelaaminen” on toisten osallistujien kanssa kommunikointia, arvuuttelua, päättelyä, keskustelua, tai halutessaan voi osallistua peliin hiljaisestikin. Tavoitteena on arvata kuka on mikäkin hahmo. Onnistuneet hahmoarvaukset, sielunveljen/sisaren löytyminen ym palkitaan pistein, jotka ovat näkyvillä. Osallistumiseen tarvitaan jokaiselle puhelin, johon on ladattu turvallinen sovelluksemme, jolla voi liittyä peliin.

Maksimissaan 25 hlön kokoukseen voimme tuoda paikan päälle optimoidut mini-iPaditkin. KUKA KUKIN ON?-peli voidaan helposti järjestää myös ohjeistaen yhden kokoushenkilön etänä, joka sitten pystyy toimimaan pelin starttaajana missä päin tahansa ryhmä onkaan. Kustannustehokasta! KUKA KUKIN ON? on varmasti yksi etäaikakauden parhaista ja antoisimmista peleistä. Siitä on sekä suomen- että englanninkielinen versio valmiina. Pelin elävöittäjänä voi myös toimia tapahtumajuontaja sekä etä- että lokaatiopelissä.


Hinta:

Alk 490€ + 12€/hlö tai tiimi.
(sis. ALV)

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämäkin kokonaisuus on tottakai räätälöitävissä asiakkaan halujen mukaan. Kysymyksiä ja hamoja voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

Tämä on tuote, joka on saanut paljon hyvää palautetta eripuolella maailmaa pidetyissä telekonferenseissa, joissa muuten osallistujat olisivat jääneet enemmän tai vähemmän tuntemattomiksi.

Katso video yhdestä esimerkistä miten tätä tuotetta voi hyödyntää.

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Rentouttavaa
Kesto 1-2h, n. 30min, yli 2h
Aktiviteetti tapahtuu Ei

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: Etäaktiviteetti Kuka kukin on?

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot