MOBIILIT TIIMIPELIT

TUULAHDUS TULEVAISUUTTA!

Uudenlaiset tiimitoiminnot valtaavat alaa. Tiiviin suomalaisen yhteistyön avulla on luotu pitkälti toistakymmentä mobiililaitteilla pelattavaa tiimitaktiviteettia niin pienille kuin suurille satojenkin henkilöiden ryhmille. Useat vaihtoehdot ovat räätälöitävissä niin, että mukaan voidaan liittää asiakkaan omiakin tehtäviä, esimerkiksi päivän agendaan liittyviä tai muuten tärkeitä asioita.

KAUPUNKISUUNNISTUKSIA, AARREJAHTIA, LIPUNRYÖSTÖÄ, ETSIVÄPELIÄ, PAIKKARIIPPUMATTOMIA PULMALLISIA ULKOILULENKKEJÄ, ULKOILUBINGOA, TIETOVISOJA ULKOILLEN, ETÄPAKOPELIÄ, TUTUSTUMISPELIÄ...

Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja esim. kokouspaikalla järjestettävinä ulkoilupeleinä, kokouspäivän matalan kynnyksen virkistäjinä ja happihyppelyohjelmina. Tarjolla myös täysin paikkariippumattomiakin pelejä, jolloin osallistujat voivat olla hajaantuneena pitkin ja poikin Suomea! Pyydettäessä lähetämme laajemman listauksen vaihtoehdoista, ohessa muutamia ensimmäisiä esimerkkejä. Ohjelmat ovat oivia tyhy-/tykypäivän toimintoja.

Etäaktiviteeteista etenkin Escape Game, Multi Quiz ja Kuka kukin on? ovat olleet menestyksiä erityisesti pikkujoulusesonkeina 2020-21, kun koronarajoitukset estivät fyysiset tapaamiset.