Etäaktiviteetit sisällä

Etäaktiviteetit sisällä

Korona-ajan ratkaisuna aktiviteettien järjestämiselle kehitimme etäpelit Zoomin ja Teamsin kautta pelattaviksi. Niistä varsinkin Escape Game Virtual nousi huikeaan suosioon, sillä siinä on hurja määrä pähkäiltäviä tehtäviä. Nyt koronan jälkimainingeissa pelejä voi myös pelata yhteen kokoontuneena, esimerkiksi etäpakopeli onnistuu oikeastaan jokapaikan pakopelinä.

 • ESCAPE GAME VIRTUAL etäaktiviteetti

  Kesto max 60 min | ryhmäkoko 10-200 hlöä

  Uudenlainen "pakopeli" pelattavissa ihan missä tahansa omilla mobiililaitteilla tiimipelinä. Pakopelissä on neljä tasoa, joissa on rutkasti pulmia ja tehtäviä ratkottavana. Näitä pulmia ja tehtäviä suorittamalla kännykän/tabletin näytöllä pelaajat saavat vihjeitä kunkin tason koodisanan päättelemiseksi. Riittävän vihjemäärän avulla pelaajien tulisi pystyä päättelemään jokaisen tason koodisana, joka sisältää tekstiä tai numeroita. Viimeisen tason, viimeisen koodisanan keksimisen jälkeen pelaajat ovat läpäisseet pelin. Sitten vain jännätään, kuinka hyvin tiimi on pärjännyt muihin verrattuna.

  Pelissä reilusti ratkottavia tehtäviä, joihin panostimme ennemmin kuin hienoihin grafiikoihin, joten peli sopii hyvin myös heille, joille tekniset kikkailut ruudulla ei ole toivottavaa tekemistä.

  Pelin voi pelata Zoomin tai Teamsin avulla yhteyttä pitäen, mutta onnistuu kyllä pientiimeinä kokoontuneinakin.

   

  Lue lisää...
 • KUKA KUKIN ON?

  Kesto 30 min - 3 vrk! | ryhmäkoko 25-1000 hlöä

  Inspiroiva peli, jossa tutustutaan muihin kokousvieraisiin tai työkavereihin hauskalla ja modernilla tavalla.
  Peli toimii yhtä hyvin ice-breakerinä kuin teambuildingaktiviteettinakin.
  Sympaattinen KUKA KUKIN ON? onnistuu sekä etäyhteyksin vaikka maapallon eri puolilta, että paikan päällä vaikkapa juhlien alkajaisiksi, kokouspäivän tiimiohjelmana tai kolmipäiväisen seminaarin tauoilla. Kyseessä on siis taustaltaan peli, mutta ”pelaaminen” on toisten osallistujien kanssa kommunikointia, arvuuttelua, päättelyä, keskustelua, tai halutessaan voi osallistua peliin hiljaisestikin. Tavoitteena on arvata kuka on mikäkin hahmo. Onnistuneet hahmoarvaukset, sielunveljen/sisaren löytyminen ym palkitaan pistein, jotka ovat näkyvillä. Osallistumiseen tarvitaan jokaiselle puhelin, johon on ladattu turvallinen sovelluksemme, jolla voi liittyä peliin.


   

  Lue lisää...
 • MULTI-QUIZ Etäaktiviteetti

  1 arvostelu(a)

  Etätietokilpailu

  Kesto noin 60 min | ryhmäkoko 10-1000 hlöä

  Kokekaa uudenlainen tietokilpailu aivan missä haluatte omilla kännyköillänne tai tableteillanne. Tietokilpailussa on viisi erilaista aihealuetta, joissa on pulmia ja tehtäviä ja halutessanne, jopa teille räätälöityjä tehtäviä. Näitä pulmia ja tehtäviä suorittamalla kännykän/tabletin näytöllä pelaajat saavat pisteitä. Tietokilpailu räätälöidään yleensä aina asiakkaan näköiseksi logojen kanssa.

  Monipuolinen tietokilpailupohjainen etäpeli automaattipisteytyksellä, joko niin, että vastausaika vaikuttaa pisteytykseen vastauksen oikeellisuuden lisäksi, tai että ainoastaan vastausten oikeellisuus on merkitsevä.   

   

  Lue lisää...
 • POMMI etäaktiviteetti

  Kesto n 30 min | ryhmäkoko 10-200 hlöä

  Etämysteeripelimme POMMI vie teidät Presidentinlinnaan, josta on löytynyt epäilyttävän näköinen salkku. Turvallisuusprotokollan mukaan etäyhteyteen on kutsuttava pomminpurkuryhmän jäsenet, johon te kuulutte. Onnistutteko purkamaan pommin ajoissa, vai kerkiääkö ajastin juoksemaan nolliin ja pommi räjähtää?

  POMMI on kilpailullinen mysteeripeli, jonka voi pelata joko yksin tai kimpassa. Jotta pelaamisesta tulee hauskempaa, kannattaa se ottaa kisana useamman pelaajan välillä. Tällöin jokaisen pelaajan tulee liittyä omalla päätelaitteellaan peliin mukaan.

   

  Lue lisää...

4 tuote(tta)

/ sivu