Mobiilit tiimipelit ulkona

Nykyaikaista tiimitoimintaa, matalan kynnyksen ulkoilua elävöitettynä erilaisin tiimipelein: kaupunkisuunnistuksia, aarrejahtia, lipunryöstöä, liikunnallista muistipeliä, etsiväpeliä, tietovisoja ulkoillen...

Myös paikkariippumattomia vaihtoehtoja, eli ympäri Suomen olevat henkilöt voivat olla mukana samassa pelissä samaan aikaan! Tällaiset pelit onnistuvat ihan koska tahansa, missä tahansa, ja sopivat kenelle tahansa! Kaikissa mobiilipeleissämme käytetään joko meidän mini-iPadejämme tai osallistujien omia puhelimia.

Isomman tai pienemmän ryhmän pelillistä tyhy-/tykytoimintaa tai kokouspäivän piristäjää olisi siis tarjolla!

 • AARREJAHTI

  Ryhmäkoko 15-250 hlöä riippuen pelialueesta | kesto 1-1,5 h

  AARREJAHTI on liikunnallinen tiimipeli, jossa kerätään pisteitä joukkueittain. Liikkuessaan pelialueella, jokainen pelaaja näkee 25 m säteellä ympärillään olevat aarrearkut ja energia-annokset. Liikkuessaan niiden luokse, niistä kertyy automaattisesti pisteitä tiimin pistepussiin. Tiimin kerättyä riittävästi energia-annoksia, paljastuu aarrekammio jonnekin päin aluetta, johon pitäisi rientää riittävä määrä tiimin jäseniä. Nopein tiimi nappaa aarrekammion pistepotin. Kammioita on viisi kappaletta. Pelissä saa myös bonuksia onnistumisista, sekä avautuu automaattisesti pieniä lisätehtäviä suoritettaviksi.

  Optiona peliin voidaan liittää mukaan oikea aarrearkku, jossa oikeita lukkoja avattaviksi kun on ratkaissut muutamia lisätehtäviä oikein. Peliin voidaan vaihtoehtoisesti myös liittää asiakkaan omia tehtäviä liittyen esimerkiksi päivän kokousagendaan.

  Lue lisää...
 • FLAGHUNT - LIPUNRYÖSTÖ

  Ryhmäkoko 15-200 hlöä pelialueesta riippuen | kesto 45 min-75 min

  Jännittävä ja liikunnallinen lipunryöstöpeli ulkona, sekä oma versio sisällekin! Pelaajat keräävät sovitulta pelialueelta paljain silmin näkymättömiä pistelippuja, ja tulokset menevät automaattisesti tiimien pusseihin. Alueella lymyää myös virtuaalisia rosvoja, joita tulisi vältellä, paitsi jos ottaa riskin ja saa ensimmäisenä tehtyä pienen diilin virtuaalirosvon kanssa...! Lippuja ilmestyy alueelle lisää pelin kuluessa, ja vanhoja lippuja katoaa, kun riittävän moni on niillä käynyt.

  Peliin on myös mahdollista liittää mukaan asiakkaan omia, esimerkiksi päivän agendaan liittyviä tehtäviä, niin saadaan vähän asiaakin ujutettua mukaan happihyppelyyn!

  FLAGHUNT on hauska liikuntapeli, jossa päänkäytöllä voi hyvin korvata kieli vyön alla ristiin rastiin juoksemisen! Satunnaisesti alueelle pulpahtavat liput aiheuttavat tämän tästä muutoksia pelaajien ajateltuihin kulkureitteihin.

  Lue lisää...
 • GO QUEST

  Ryhmäkoko 15-500 hlöä | kesto sovittavissa 30-90 min

  GO QUEST on suorastaan vallankumouksellinen ulkoilupeli, sillä kaikki osallistujat voivat olla hajaantuneena ihan missä päin Suomea tahansa, ja siltikin kaikki ovat samassa pelissä mukana samaan aikaan! Peli on täysin paikkariippumaton, sillä se kehitettiin huipputuotteeksemme korona-aikana, jolloin kokoontumiset eivät pääsääntöisesti käyneet päinsä. Pystyimme siis ulkoilupelin avulla kuitenkin yhdistämään eri paikkakunnilla olevat osallistujat esim virkistävän iltapäivälenkin avulla niin, että lenkkeily oli elävöitetty ja pelillistetty. Aina kun käveli 100 m, ihan mihin suuntaan tahansa, niin ruudulla alkoi asteittain paljastumaan piilokuva tai vaihtoehtoisesti tuli jokin kysymys vastattavaksi. Mitä nopeammin vastasi oikein, sen enemmän sai pisteitä. Liikkumisesta sai joka tapauksessa peruspisteitä, olihan kyseessä kuitenkin ulkoilupeli. Pelaajat voivat pitää yhteyttä pelin oman chatin kautta, jolloin voi kannustaa ja ylläpitää hurttia huumoria.

  GO QUEST onnistuu aivan yhtä hyvin ihan normaali kokoontumistenkin yhteydessä elävöitettynä ulkoilulenkkinä koko porukan toimesta.

  Optiona on nyt mahdollista myös valita haluaako liikkua 100 m kävellen, 200 m juosten tai 500 m pyöräillen ennen kuin seuraava tehtävä avautuu. Näin pyöräilijöiden ei tarvitse pysähdellä aina 10-15 sekunnin välein tehtävää ratkomaan.

  Toinen optio on, että peli voi joko kokonaan tai osittain koostua asiakkaan omistakin tehtävistä, esimerkiksi kokouspäivän agendan mukaisista asioista.

  GO QUEST onnistuu mainiosti myös edullisena omatoimipelinä, jolloin lähetämme etukäteen ohjeistuksen ja starttaamme pelin etänä

  Lue lisää...
 • SALAPOLIISI

  HUOM! TÄMÄ PELI PELATTAVISSA VAIN HÄMEENLINNAN KESKUSTAN ALUEELLA. LÄHTÖ JA MAALI ON HÄMEENLINNAN TORILLA

  Ryhmäkoko 15-250 hlöä | kesto 1-2 h

  SALAPOLIISI on mysteeripeli, jonka voi pelata yksin tai muiden kanssa liikkuen mobiililaitteilla (puhelin/tabletti). 


  Johtaja Janne S. on kadonnut yllättäen. Vielä tänään on tulossa huipputärkeä hallituksen kokous ja hänet olisi tärkeää löytää niin pian kuin suinkin mahdollista. Yritys on tämän takia palkannut etsivätoimiston selvittämään tapausta. Teidän tehtävänänne on muodostaa etsivätoimiston tiimejä, joiden tehtävänä on saada selville, minne Janne on kadonnut ja tuoda hänet takaisin ajoissa.

  Mukana tulee olla joko tulostettuna tai sähköisessä muodossa kuva Jannen työpöydästä.

  Tiimi, joka löytää Jannen nopeimmin, voittaa. Pelin aikana kerätään myös pisteitä, niitä käytetään rahana, jonka avulla saa parempia vinkkejä, oikoteitä yms. Pelin aikana on tarjolla paljon vihjeitä ja vinkkejä, mutta suuri osa vinkeistä ei liity niihin syihin miksi Janne katosi, ja vinkit voivat johdattaa pelaajat hieman harhaan ennen kuin totuus kirkastuu.

  Alkuun saatavia pisteitä/rahaa käytetään pelissä. Lisää on vaikea tienata pelin aikana, joten täytyy valita tarkkaan mihin pisteet/rahansa kuluttaa. Pisteitä/rahaa voi saada esimerkiksi löytämällä sitä tai voittamalla uhkapeleissä. Uhkapeleissä on myös häviämisen riski.

  Ensimmäinen tiimi joka löytää Janne S:n on voittaja!

  Lue lisää...
 • VIRUS HUNT

  Ryhmäkoko 15-50 hlöä | kesto +/- 1 h, riippuen pelialueen koosta

  VIRUS HUNT on mysteeripeli, jonka voi pelata yksin tai muiden kanssa mobiililaitteilla (puhelin/tabletti).

  Peli sijoittuu nykyhetkeen, mutta uskomatonta kyllä, niin pelin idea kehitettiin jo ennen korona pandemiaa. Pelissä tiimien tulee kulkea yhdeksän rastin läpi. Kaikki peliin osallistuvat tiimit kulkevat rastit läpi samassa järjestyksessä. Jokaisella yhdeksällä rastilla esitetään kysymys eli mysteeri. Mysteerit liittyvät pelin nimen mukaiseen teemaan...!

  Kun on vastattu oikein, mobiililaitteen kartalle ilmestyy seuraavan rastin sijainti, jonne tulee edetä. Seuraavalla rastilla esitetään seuraava mysteeri...

  Oikeasta vastauksesta palkitaan pisteiden lisäksi myös koodin osalla. Tiimin tulee saada haltuun kaikki yhdeksän koodia, jotka ilmestyvät mobiililaitteenne kartalle yksi kerrallaan, kun mysteerejä on ratkaistu. Kun kaikki yhdeksän koodia on hallussa, laitteen kartalle ilmestyy viimeisen rastin, automatisoidun laboratorion sijainti, jonne tulee edetä. Siellä kysytään nämä yhdeksän koodin osaa, ja vain ne oikein syöttämällä, voi pelastaa ihmiskunnan. Helppoa!

  Lue lisää...

5 tuote(tta)

/ sivu