MYSTEERIPELIT

MYSTEERIPELIT

MYSTEERIPELIT ovat kuin liikuteltavia pakopelejä, joihin voi osallistua samaan aikaan jopa 20 tiimiä. Ketään ei suljeta mihinkään tilaan, ja mitään ei tarvitse etsiskellä, vaan tarvittavat asiat paljastuvat asteittain pelin kuluessa. Pelit ovat esteettömiä, kunhan myös tilat ovat esteettömät.

 

CRYP7080X

Ryhmäkoko 15-120 hlöä | kesto 1-1,5 h | FI/ENG

Kaikilla tiimeillä on pöytänsä ääressä mystinen liikuteltava laatikosto, joka on täynnä rasioita, kansia, aukkoja, ja paljon erilaisia lukkoja! Alkutarinan luettuaan alkaa päättely ja pähkäily, sekä myös 60 minuutin maksimipeliajan kuluminen. Mistä aloitetaan, mitä tapahtuu, kuka tekee ja mitä, hajautetaanko voimamme, vai keskitytäänkö kaikki samaan asiaan...?

Kyseessä on siis pakopeli minikoossa, pelattavissa lähestulkoon missä tahansa. Kilpailujännitettä syntyy siitä, että muutkin tiimit ympärillä ratkovat identtisiä pulmia. Mikä tiimi on etevin ja hoksaavin - vai onko sittenkin tuuripelistä kyse?

Mahdollista on myös nivoa kaikkien kilpailevien tiimien peli yhteen lopuksi!

Peliin voidaan sisällyttää palkintoja/lahjoja monella eri tavalla.

CRYP7080X-pelistä on myös lyhyempi 30 minuutin versio, jossa kuitenkin 70% kokoversion tehtävistä...

 • CRYP7080X

  CRYP7080X

  Ryhmäkoko 15-120 hlöä | kesto 1-1,5 h | FI/ENG

  CRYP7080X on kuin siirrettävä pakopeli, jossa ryhmää EI LUKITA mihinkään tiloihin, eli sopii hyvin myös heille, jotka välttelevät lukittuja tiloja.

  Mystinen 80X1 löytyy joka tiimin pöydältä, ja ne ovat täysin identtisiä. Niissä on lukkoja, rasioita, luukkuja, reikiä ja ulokkeita. Tavoitteena on porukalla ratkaista kaikki arvoitukselliset tehtävät, ja päästä mysteerisen pelin loppuun saakka. Erinomainen porukkapeli sisätiloihin, JOPA 20 TIIMILLE!

  Kaikki tehtävät ovat manuaalisia, eli ei mitään ihmeellistä tekniikka mukana, vaan ihan ymmärrettäviä tehtäviä - tosin aivot voivat kyllä hieman nyrjähtää joissain niistä!

  CRYP7080X on myös esteetön peli, mikäli tilat ovat itsessään esteettömät. Myös englanninkielinen versio.

  Pelistä on myös lyhyempi 30 min versio, jossa 70% kokoversion tehtävistä.

   

  Lue lisää...

1 tuote(tta)

/ sivu