Etänä pelattavat mysteeripelit

Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja etänä pelattaviin mysteeripeleihin. Itsenäisesti pelattavat pelit on ostettavissa verkkokaupastamme.
Ohjatut etämysteeripelit ryhmille on kuvattuna lyhyesti tässä alla (SPECTRE'S CHALLENGE remote ja CODECASE remote).Etäpeli Spectre

 

Etäpeli

 • Etäpeli HÄMEEN MYSTEERI (ilmainen demopeli)

  Tästä ei tarjous parane, sillä saat ilmaisen pelin testattavaksi. Peli on pelattavissa vuorokauden ajan siitä hetkestä, kun olet käynnistänyt pelin saamallasi starttikoodilla.

  Suosittelemme testaamaan päätelaitteen soveltuvuuden muihin etämysteeripeleihimme ensiksi tällä HÄMEEN MYSTEERI demopelillä.

  "Ostettuasi" tämän ilmaisen pelin saat itsellesi tarvittavat tiedot PDF-tiedostona jolla saat pelin käyntiin.

  Peli ei välttämättä sovellu aivan perheen pienemmille pelissä olevien äänien takia.

  Huom! Demopeli pelattavissa vain rajoitetun ajan!

  Hämeen mysteerin voit käydä lataamassa ilmaiseksi verkkokaupastamme!

  Lue lisää...
 • Etämysteeripeli POMMI

  Etämysteeripelimme POMMI vie teidät Presidentinlinnaan, josta on löytynyt epäilyttävän näköinen salkku. Turvallisuusprotokollan mukaan etäyhteyteen on kutsuttava pomminpurkuryhmän jäsenet, johon te kuulutte. Onnistutteko purkamaan pommin ajoissa, vai kerkiääkö ajastin juoksemaan nolliin ja pommi räjähtää?

  Peli on ostettavissa verkkokaupastamme:

  Etämysteeripeli POMMI verkkokaupassa


  Maksimi suoritusaika peliin on 30 minuuttia/päätelaite.
  Yhdellä ostolla voitte liittää useammankin päätelaitteen samaan peliin, jolloin kilpailette keskenänne parhaasta tuloksesta.

  Peli on pelattavissa vuorokauden ajan siitä hetkestä, kun olette käynnistäneet pelin oston yhteydessä saamallanne starttikoodilla.

  Suosittelemme testaamaan päätelaitteen soveltuvuuden tähän POMMI etämysteeripeliin ensiksi HÄMEEN MYSTEERI demopelillä, joka on ilmaiseksi ladattavissa verkkokaupastamme.

  Ostettuasi tämän pelin saatte tarvittavat tiedot PDF-tiedostona jolla saat pelin käyntiin. Muistakaa ladata/kirjata muistiin myös starttikoodi (licences napin takaa) jonka saatte oston päätteeksi (kts kuvat).

  POMMI on kilpailullinen mysteeripeli, jonka voi pelata joko yksin tai kimpassa. Jotta pelaamisesta tulee hauskempaa, kannattaa se ottaa kisana useamman pelaajan välillä. Tällöin jokaisen pelaajan tulee liittyä omalla päätelaitteellaan peliin mukaan. Useamman päätelaitteen lisääminen peliin ei kuitenkaan maksa lisää. Tarkemmat ohjeet tulee oston yhteydessä saatavassa PDF-tiedostossa.

   

  Lue lisää...
 • Etämysteeripeli VIRUS HUNT

  HUOM! TÄMÄ PELI PELATTAVISSA VAIN HÄMEENLINNASSA HÄMEEN LINNAN YMPÄRISTÖSSÄ.

  VIRUS HUNT on mysteeripeli, jonka voitte pelata joko yksin tai kavereiden kanssa yhdellä päätelaitteella (puhelin/tabletti). Jos haluatte useamman päätelaitteen mukaan, teidän tulee valita päätelaitteiden määrän mukainen versio verkkokaupastamme.

  VIRUS HUNT yhdelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme!

  VIRUS HUNT max viidelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme!

  VIRUS HUNT max kymmenelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme!

  Huomioithan eri versiot päätelaitteiden määrän mukaan.


  Peli sijoittuu nykyhetkeen, mutta uskokaa tai älkää, niin pelin idea kehitettiin jo ennen korona pandemiaa. Pelissä teidän tulee kulkea yhdeksän rastin läpi linnan ympäristössä. Kaikki peliin osallistuvat päätelaitteet kulkevat rastit läpi samassa järjestyksessä. Jokaisella yhdeksällä rastilla teille esitetään kysymys eli mysteeri. Mysteerit liittyvät viruksen rokotteen kehitykseen tarvittavaan tietoon. Teillä on maksimissaan kolme minuuttia aikaa vastata jokaiseen mysteeriin. Maksimipistemäärä jokaisesta mysteeristä on 100 pistettä, mutta jokainen käytetty sekunti laskee maksimipistemäärää, jonka mysteeristä voi saada. Mikäli aika tulee täyteen tai vastaatte väärin, menetätte -20 pistettä ja pääsette yrittämään uudelleen vastaamista samaan mysteeriin. Mikäli vastaatte vielä toisenkin kerran väärin, teille esitetään mahdollisuus käyttää ensimmäinen vihje. Mikäli vastaatte kolmannenkin kerran väärin, teille esitetään mahdollisuus käyttää toinen vihje. Vihjeet ovat maksullisia. Niistä laborantit maksavat hengellään ja te menetätte – 10 pistettä/vihje. Jotta voitte edetä pelissä, teidän tulee ratkaista jokainen mysteeri. Muistiinpanovälineet ovat suositeltavaa olla mukana.

  Kun olette vastanneet oikein, teidän päätelaitteenne kartalle ilmestyy seuraavan rastin sijainti, jonne teidän tulee edetä. Seuraavalla rastilla teille esitetään seuraava mysteeri, joka liittyy jotenkin rokotteen valmistukseen tätä varallista virusta vastaan.

  Oikeasta vastauksesta teitä palkitaan pisteiden lisäksi myös koodin osalla. Teidän tulee saada haltuunne kaikki yhdeksän koodia, jotka ilmestyvät päätelaitteenne kartalle yksi kerrallaan, kun saatte mysteerejä ratkaistua.

  Kun kaikki yhdeksän koodia on teidän hallussa, päätelaitteen kartalle ilmestyy viimeisen rastin, automatisoidun laboratorion sijainti, jonne teidän tulee edetä. Siellä teiltä kysytään nämä yhdeksän koodin osaa, ja vain ne oikein syöttämällä, voitte pelastaa ihmiskunnan. Helppoa!

  Suosittelemme testaamaan päätelaitteen soveltuvuuden tähän VIRUS HUNT etämysteeripeliin ensiksi HÄMEEN MYSTEERI demopelillä, joka on ilmaiseksi ladattavissa verkkokaupastamme.

   

  Onnea mysteerin ratkaisuun!

  Lue lisää...
 • Etämysteeripeli SALAPOLIISI

  HUOM! TÄMÄ PELI PELATTAVISSA VAIN HÄMEENLINNAN KESKUSTAN ALUEELLA. LÄHTÖ JA MAALI ON HÄMEENLINNAN TORILLA

  SALAPOLIISI on mysteeripeli, jonka voitte pelata joko yksin tai kavereiden kanssa yhdellä päätelaitteella (puhelin/tabletti). Jos haluatte useamman päätelaitteen mukaan, teidän tulee valita päätelaitteiden määrän mukainen versio verkkokaupastamme.

  SALAPOLIISI yhdelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme

  SALAPOLIISI max viidelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme

  SALAPOLIISI max kymmenelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme

  Huomioithan eri versiot päätelaitteiden määrän mukaan.

  Johtaja Janne S. on kadonnut yllättäen. Vielä tänään on tulossa huipputärkeä hallituksen kokous ja hänet olisi tärkeää löytää niin pian kuin suinkin mahdollista. Yritys on tämän takia palkannut etsivätoimiston selvittämään tapausta. Teidän tehtävänänne on muodostaa etsivätoimiston tiimejä, joiden tehtävänä on saada selville, minne Janne on kadonnut ja tuoda hänet takaisin ajoissa.

  Pitäkää huoli, että teillä on joko tulostettuna tai sähköisessä muodossa mukana kuva Jannen työpöydästä.

  Tiimi, joka löytää Jannen nopeimmin, voittaa. Pelin aikana kerätään myös pisteitä, niitä käytetään rahana, jonka avulla saa parempia vinkkejä, oikoteitä yms. Pelin aikana on tarjolla paljon vihjeitä ja vinkkejä, mutta suuri osa vinkeistä ei liity niihin syihin miksi Janne katosi, ja vinkit voivat johdattaa pelaajat hieman harhaan ennen kuin totuus kirkastuu.

  Alkuun saatavia pisteitä/rahaa käytetään pelissä. Lisää on vaikea tienata pelin aikana, joten täytyy valita tarkkaan mihin pisteet/rahansa kuluttaa. Pisteitä/rahaa voi saada esimerkiksi löytämällä sitä tai voittamalla uhkapeleissä. Uhkapeleissä on myös häviämisen riski.

  Ensimmäinen tiimi siis joka löytää Janne S:n on voittaja!

  Lue lisää...
 • Etämysteeripeli AVARUUDEN ASUKIT

  Erään kaupungin päälle on ilmestynyt avaruuden asukeiden alus. Alus vaikuttaisi olevan vaaraton, mutta jotakin se tuntuu tekevän alueen ihmisille. Kaupungin viranomaiset ovat saaneet mysteerisen lähetyksen päätelaitteisiinsa, joka vaikuttaisi tulevan vieraalta sivilisaatiolta ulkoavaruudesta. Ihmisiä on viranomaisten toimesta pyydetty siirtymään turvallisuuden vuoksi kellareihin ja väestönsuojelutiloihin.

  Lataa AVARUUDEN ASUKIT ja läpäise sen 4 tasoa mahdollisimman nopeasti ja todista että ihmiskunta on fiksua kansaa!

   

  Etämysteeripeli AVARUUDEN ASUKIT verkkokaupassa

   

  AVARUUDEN ASUKIT on mysteeripeli, jonka voitte pelata joko yksin tai kavereiden kanssa yhdellä päätelaitteella (puhelin/tabletti) tai useammalla päätelaitteella pelaajien/joukkueiden keskinäisenä kilpailuna (riippuen mikä versio ostettu verkkokaupasta). Peli on pelattavissa missä vain, eikä teidän tarvitse olla missään tietyssä paikassa peliä pelatessanne. Pelaaminen onnistuu myös vaikka olisitte liikkeessä, kuten auton takapenkillä.

  Peli sopii koko perheen peliksi.

  Lue lisää...
 • Etätietokilpailu

  1 arvostelu(a)

  Etätietokilpailu

  noin 60 min, 2-1000 hlöä

  Kokekaa uudenlainen tietokilpailu aivan missä haluatte omilla kännyköillänne tai tableteillanne. Tietokilpailussa on viisi erilaista aihealuetta, joissa on pulmia ja tehtäviä ja halutessanne, jopa teille räätälöityjä tehtäviä. Näitä pulmia ja tehtäviä suorittamalla kännykän/tabletin näytöllä pelaajat saavat pisteitä. Tietokilpailu räätälöidään aina asiakkaan näköiseksi logojen kanssa.


  Sitten vain jännätään, kuinka hyvin pelaaja on pärjännyt muihin verrattuna.

  HINTA

  Tietokilpailun räätälöinti 995 € ja lisäksi pelaajamaksu 5,5 €/pelaaja varatun määrän mukaan.

   

  Lue lisää...

6 tuote(tta)

/ sivu