Mysteerihuoneet

MYSTEERIHUONEET

MYSTEERIHUONEET ovat PAKOPELEJÄ, joissa ryhmä opastetaan tiettyyn tilaan, ovi suljetaan perässä, ja tavoitteena on päästä ulos tilasta säädetyn peliajan puitteissa. Tarjolla on ennätykselliset KYMMENEN PAKOPELIÄ, sekä lisäksi KAHDEKSAN MYSTEERIPELIÄ, joissa ratkaistaan jokin mysteerinen kokonaistehtävä olematta suljetussa tilassa, kts Mysteeripelit.

Tiedämme, että lähes jokainen ryhmä saa kyllä ratkaistua mysteerihuoneiden tehtävät, mutta riittääkö säädetty peliaika siihen? 

Ryhmä on siis ”ansassa” omien havaintojen, oivallusten ja keskinäisen kommunikaation varassa, ilman mahdollisuuksia saada lisävinkkejä tilan ulkopuolelta ratkoessaan piilotettuja ja näkyvillä olevia tehtäviä! Pakopeli on siis eräänlainen salapoliisipeli, ja onnistuminen on ryhmästä itsestään kiinni!

HUOM! Pakohuoneiden oven saa sisäpuolelta avattua vara-avaimella tai muulla nopealla ja helpolla tavalla, joten ulospääsy on aina omissa käsissä.


Peliaika on näkyvillä tai kuultavissa.
Tehtäväratkonnassa ei saa käyttää voimaa, väkivaltaa tai mukana tuotuja välineitä, eikä saa kiipeillä!
Tiloihin ei saa ottaa mukaan minkäänlaisia virvokkeita, eikä peleihin kannata missään tapauksessa osallistua humalassa. Turvallisuusyistä valvomme pelejä kameroiden avulla tai muulla tavoin.

Hinnat sis alv 10%.

Tietoa korona / hygienia panostuksistamme:

Seuraamme ohjeistuksia ja olemme lisänneet huoneiden siivousta ryhmien välissä. Lisäksi aulassa on saatavilla pelaajille kertakäyttökäsineitä ja käsidesiä. Myös käsienpesumahdollisuus on olemassa. Katso lisää aiheesta alla olevasta videosta.

Pakohuoneidemme peruutusehdot:

Suuri Vankilapako/Joukkopako 100 euroa, jos peruuttaa tapahtumapäivänä tai kahtena edellisenä päivänä.

Salainen Palvelu ja Kahleissa 75 euroa, jos peruuttaa tapahtumapäivänä tai kahtena edellisenä päivänä.

Tri von Besserwisser, Indiana Smith, After Party, Robottiauto, Alien Abduction, McGyverin Haastehuone ja mysteeripelit 50 euroa, jos peruuttaa tapahtumapäivänä tai kahtena edellisenä päivänä.

Aiemmin tehdyt peruutukset veloituksettomia.
Peruutuslaskua varten tarvitsemme peruutuksen yhteydessä koko nimen, osoitteen, sähköpostiosoiteen ja puhelinnumeron.

 • LAHJAKORTTI MYSTEERIHUONEISIIN

  1 arvostelu(a)

  Haluatko muistaa läheisiäsi jännittävällä yhteisellä kokemuksella, josta puhutaan vielä vuosienkin päästä? Lahjasi on samalla yhteistä laatuaikaa esimerkiksi nuorelle parille, tai pienelle kaveriporukalle, perheelle, tai mummille ja papalle!

  Valittavana on kortti jossa mainitaan kortin arvo tai kortti jossa mainitaan mihin huoneeseen ja monelleko henkilölle kortti on hankittu. Lisäksi on valittavana kaunis helmiäiskartongille painettu kortti.

  Lunasta haluamasi lahjakortti ja anna kokemuslahja! Nyt myös kätevästi verkkokaupastamme!

   

  #tueyrittäjää

  Lue lisää...
 • TRI VON BESSERWISSER + SIR INDIANA SMITH 2.0

  5 arvostelu(a)

  Pakohuone

  2x30 min, 2-12 hlöä, kaksi erillistä huonetta, helpohkoja

  Huom. Vuoden alusta Sir Indiana Smithin huone on uusiutunut ja kyseessä on siis 2.0 versio!

  Tervetuloa käymään eksentristen hahmojen luona. Sekä monialatieteen tohtori von Besserwisserin työhuone että aarteenetsijä Sir Indiana Smithin salainen taukopaikka ovat hieman…hmmm, sekavan näköisiä tiloja, sillä eihän näillä omien alojensa eksperteillä ole oikein siivoojan vikaa hyppysissään. Päätätte mielenkiinnosta kurkistaa huoneisiin… Apua,apua! Ovi paiskautuu kiinni perässänne – siellähän ollaan sitten nalkissa, ja kumpikaan herra ei tiettävästi oikein pidä huoneensa nuuskijoista… 

  Hinnat:
  2 hlöä, 35.00 € /hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
  3 hlöä, 30.00 € /hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
  4 hlöä, 25.00 € /hlö, 1,5, h, kaksi huonetta
  5-12 hlöä, 20.00 € /hlö, 1,5 h, kaksi huonetta
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Ryhmä voi myös varata jommankumman näistä kahdesta huoneesta tunniksi, jolloin vaikeusaste helpottuu ja hinnat ovat hieman edullisemmat.

  Hinnat:
  2 hlöä, 30.00 € /hlö, 1,5 h, yksi huone
  3 hlöä, 25.00 € /hlö, 1,5 h, yksi huone
  4 hlöä, 20.00 € /hlö, 1,5, h, yksi huone
  5-6 hlöä, 18.00 € /hlö, 1,5 h, yksi huone
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • SALAINEN PALVELU

  2 arvostelu(a)

  Pakohuone

  60 min, 4-10 hlöä, agenttiteemainen isompi huone, melko haastava

  Salaisten agenttien suljetun tilan testi on alkamassa – mutta EIIIJJ, jokin meni vikaan, tiloissa aktivoituikin samalla salkkupommi! Testissä piti selvittää yhteistyökykyä ja paineensietokykyä suljetussa tilassa, mutta testi muuttuikin selviytymiskamppailuksi koko maailman pelastamiseksi, sillä salkkupommin ajastin on asetettuna 55 minuuttiin…! Onneksi nimenomaan yhteistyöllä ja kommunikaatiolla on mahdollista selviytyä pinteestä, mutta onko ryhmällä paineensietokykyä tarpeeksi?

   

  Hinta
  2-4 hlöä, yhteensä 100.00 € 1,5, h
  5-10 hlöä, 20.00 €/hlö 1,5 h
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • SUURI VANKILAPAKO TAI JOUKKOPAKO

  2 arvostelu(a)

  Pakohuone

  60 min, 6-30 hlöä, jättimäinen pakopeli, ryhmä jaetaan kahteen yhteistyötä tekevään osaan, haastava

  Vaaralliset vangit ovat saanet vankilaan haltuunsa. Pystyttekö pakenemaan vankilasta huoltoverkostoa pitkin ennen kuin aika loppuu? Huoltoverkostoon on aikanaan rakennettu hyvin monimutkainen lukko- ja koodijärjestelmä, jotta vangit eivät pystyisi koskaan pakenemaan verkoston kautta vapauteen. Kyseessä on siis melkeinpä mahdoton tehtävä suoritettavaksi – ja aikaa on vain tunti, ennen kuin rakennuksen itsetuhojärjestelmä laukeaa…!

  Hinta
  6-25 hlöä, 25.00 € /hlö euroa, 1,5, h
  26-30 hlöt veloituksetta
  Minimiveloitus kuuden hengen mukaan.

  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • ROBOTTIAUTO

  1 arvostelu(a)

  Pakohuone

  60 min, 2-6 hlöä, pakopeli kuusipaikkaisessa tila-autossa, melko haastava

  Hämeenlinnan Kierrätysautopaja on kehittelemässä robottiautoja käytetyistä autoista. Eräs prototyyppiauto on koeajettavissa meillä, joten ei muuta kuin reippaasti sisään vaan ja testiajolle… Toivon mukaan robottitekniikka toimii suunnitellusti, eikä esimerkiksi keskuslukitus mene päälle jonkin ohjelmistobugin takia…


  Hinta
  2 hlöä, 35.00 € /hlö, 1,5 h, 
  3 hlöä, 30.00 € /hlö, 1,5 h, 
  4 hlöä, 25.00 € /hlö, 1,5, h, 
  5-6 hlöä, 20.00 € /hlö, 1,5 h, 
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • KAHLEISSA!

  1 arvostelu(a)

  Pakohuone

  60 min, 4-10 hlöä, ensin kahleista irti ja sitten pakoon, erittäin haastava, omatoimivinkit käytössä

  Ryhmä ohjataan ”vangittuina” erikoiseen huoneeseen odottamaan ”jatkotoimenpiteitä”, ja poistuessaan huoneesta vartija lukitsee oven perässään. Hälytysireeni alkaa ulvomaan ja ulkoa kuuluu muutakin hälinää ja pauketta – jotain on totisesti tapahtunut ja vartija on hävinnyt teillensä! Kohtalon tunti on alkanut, nyt tulisi päästä irti kahleista ja paeta huoneesta… Pelastumisen toivonne on siinä, että löytäisitte ja ratkoisitte vartijoiden kryptisiä muistiapuja, sillä lukkoja on niin paljon, etteivät vartijatkaan muista ulkoa kaikkia koodeja ja piilotettujen avainten sijainteja ilman apuja.

  Hinta
  4 hlöä 25.00 € /hlö.
  5-10 hlöä, 20.00 € /hlö, max 1,5 h, 

  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • TIMPAN AFTER PARTY

  Pakohuone

  60 min, 2-6 hlöä, erikoinen Cluedo-logiikka, melko haastava

  Timpan poikamiesboksissa on pidetty bileet – ja huhh, mitkä bileet olivatkin! Tulette kämpille hakemaan unohtuneita tavaroita, mutta ovi meneekin vahingossa takalukkoon… No, ei hätää, Timpan kämppis tulee viimeistään tunnin kuluttua, mutta ikävä kyllä päänsärkylääkettä ei enää saa sen jälkeen apteekista, ja päässä jyskyttää jo nyt!. Missä ihmeessä se avain nyt olikaan? Onkohan tämä nyt jokin Timpan järjestämä jäynä, vai ollaanko ihan oikeasti lukkojen takana…?

   

  Hinta
  2 hlöä, 35.00 € /hlö, 1,5 h, 
  3 hlöä, 30.00 € /hlö, 1,5 h, 
  4 hlöä, 25.00 € /hlö, 1,5, h, 
  5-6 hlöä, 20.00 € /hlö, 1,5 h, 
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • ALIEN ABDUCTION

  Pakohuone

  60 min, 2-6 hlöä, avaruusaiheinen, suoritetaan 3x3m tilassa tekoälyn avustamana, melko haastava

  Olette aina miettineet, onko UFO:ja olemassa? Nyt tiedätte, sillä olette seillaisen sisällä. Alienit ovat kaapanneet teidät tehdäkseen teillä kaikenlaisia biologisia kokeita. Ette muista kaappauksesta mitään ja heräättekin suoraan UFON:n sisältä. Onneksi maan asukkaat onnistuvat saamaan teihin yhteyden voimakkaalla radioteleskoopilla ja saavat asennettua yhteen päätelaitteeseen teille avuksi tekoäly AI9000_VEERA:n. Nyt alkaa taistelu aikaa vastaan. UFO loittonee maasta koko ajan ja radioteleskoopin kantama on rajallinen. UFO:n pelastuskapseli pitää saada ohjelmoitua palaamaan takaisin maahan. Ja tämä kaikki pitää tapahtua tunnissa!

  Uusin huoneemme 2-6:lle henkilölle. Tämä avaruusteemainen peli on hieman teknisempi, mutta ei silti vaadi mitään erikoistaitoja. Pelaajien lisäksi mukana myös tekoäly AI9000_VEERA.

   

  Hinta
  2hlöä 35.00 € /hlö 1,5h
  3hlöä 30.00 € /hlö 1,5h
  4hlöä 25.00 € /hlö 1,5h
  5-6hlöä 20.00 € /hlö 1,5h
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • MCGYVERIN HAASTEHUONE

  1 arvostelu(a)

  Pakohuone

  !Hetkellisesti poissa käytöstä!

  30 min, 2-10 hlöä, vain yksi "lukitaan" huoneeseen, keskinäisen kommunikaation avulla muu ryhmä osallistuu peliin, haastava

  Kuuluisa Ihmemies McGyver (ryhmän päähenkilö) on jälleen kerran kiipelissä, lukittuna aivan minimaaliseen huonekoppiin. Onneksi tekniikkaa on apuna, jolla pitää yhteyttä pienen matkan päässä oleviin uskollisiin apureihin. Yhdessä, mutta silti erillään tulisi nyt yrittää auttaa kaveri pinteestä – mutta aikaa on vain 30 minuuttia!

  Huoneeseen on mahdollista piilottaa sankarille jokin ryhmän mukanaan tuoma pieni "lahja" tms.

  Hinta
  90.00 € /ryhmä, 1 h

  Lue lisää...

9 tuote(tta)

/ sivu