Mysteeripelit

MYSTEERIPELIT ovat kehittämiämme pakopelejä, joissa ryhmää EI SULJETA mihinkään tilaan, vaan kaikki voivat vapaasti liikkua, ja käydä vaikka ulkonakin….

Sopii erinomaisesti heillekin, jotka eivät halua lukittautua suljettuihin tiloihin.

Ryhmän tarkoituksena on ratkaista jokin mysteerinen kokonaistehtävä loppuun asti - säädetyn ajan puitteissa. Joissakin vaihtoehdoissa on mahdollista, että useammalla tiimillä on keskenään samanlaiset välineet ja tarvikkeet, jolloin voidaan kilpailla siitä mikä tiimi on etevin ratkaisemaan kokonaisuuden. Tämä tuo peliin erityisen vahvan kilpailujännityksen.

Mysteeripeleissä ei saa käyttää voimaa, väkivaltaa tai omia välineitä tehtävien ratkaisemiseen.

Suosittelemme tiimikooksi 2-6 hlöä, ihanteellisimmillaan 4-5 hlöä per tiimi.

 

 

Tietoa hygienia panostuksistamme:

Seuraamme ohjeistuksia ja olemme lisänneet huoneiden siivousta ryhmien välissä. Lisäksi aulassa on saatavilla pelaajille kertakäyttökäsineitä ja käsidesiä. Myös käsienpesumahdollisuus on olemassa. Katso lisää aiheesta alla olevasta videosta.

 • MY5T33R180K51

  Mysteeripeli

  60 min, 2-6 hlöä/tiimi, tiimejä 2-8 kpl

  Huippuhauska mysteeripeli, jossa pakohuonemaista tekemistä pakattuna yhteen 80K511N. Tiimit kisaavat siis toisiaan vastaan ratkoessaan 80K51N salaisuuksia, ja samalla taistellen hupenevaa aikaa vastaan… Jokaisella tiimillä on pöydällä edessään oma 80K51N5A, joten kisa on kaikille tasapuolinen. Aika alkaa NYT…!

  Päättelyä, ajatusten virtaa, yhdistelyä, nerokkaita oivalluksia ja riemukkaita onnistumisia – aivan kuin pakohuonepelissäkin, mutta ilman lukittautumista suljettuihin tiloihin.

   

  HINTA

  2 tiimiä, 150.00 €
  3 tiimiä 195.00 € 
  4 tiimiä 240.00 €

  Lisätiimit +60 euroa/tiimi, yhteensä max 8 tiimiä                                                                                                                              
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Tiimin suosituskoko on 2-6 hlöä.

  Lue lisää...
 • PÄIN SEINÄÄ

  Mysteeriseinä

  30/60 min, 2-4 hlöä

  Hauska avoimen tilan pakopeli, jossa tavoitteena on päästä seinän läpi ratkomalla kaikki tarvittavat arvoitukselliset tehtävät ja saada lopuksi ovi auki seinässä!

  Synttäri- ja polttariryhmille voidaan piilottaa oven taakse jokin palkinto, tai vaikkapa palkintoarkku, ja liittää siihen lisätehtävä, jolla saa arkun auki. Tavoitteena on onnistua tehtävässä 30 minuutissa, mutta mikäli siinä ei ole onnistunut, niin voi jatkaa peliä max 60 min saakka.

  HINTA

  70.00 € /ryhmä kun varataan pelkkä PÄIN SEINÄÄ-peli, lisätehtävä seinän taakse +10€
  50.00 € /ryhmä kun varataan lisäpelinä muun pakohuonevarauksen yhteyteen

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti Escape game virtual

  Etä"pako"peli

  30/60 min, 2-200 hlöä

  Kokekaa uudenlainen Pakopeli aivan missä haluatte omilla kännyköillänne tai tableteillanne. Pakopelissä on neljä tasoa, joissa on pulmia ja tehtäviä ja halutessanne, jopa teille räätälöityjä tehtäviä. Näitä pulmia ja tehtäviä suorittamalla kännykän/tabletin näytöllä pelaajat saavat vihjeitä kunkin tason koodisanan päättelemiseksi. Riittävän vihjemäärän avulla pelaajan tulisi pystyä päättelemään jokaisen tason koodisana, joka sisältää tekstiä tai numeroita. Viimeisen tason, viimeisen koodisanan keksimisen jälkeen pelaaja on läpäissyt pelin. Sitten vain jännätään, kuinka hyvin pelaaja on pärjännyt muihin verrattuna.

  Kesto +/- 1h. Ohjattu ja valvottu peli. 10-300 hlöä

   

  HINTA

  Hinta 490€ + 12 €/hlö tai tiimi.
  (sis. ALV)

  Lue lisää...
 • The Dome

  The Dome on uudenlainen ulkona pelattava mysteeripeli, joka yhdistää nykytekniikkaa ja vanhaa tietoutta.

  Peli pelataan yhdessä tai useammassa joukkueessa ja tarkoituksena on kerätä "Vieraille" heidän tarvitsemat tiedot, jotta he voivat pelastaa oman sivilisaationsa. Ryhmä/ryhmät ovat siis jääneet näkymättömän ja läpopääsemättömän kuvun alle jumiin, mutta heillä on käytössään tabletti inernetyhteydellä ja salkullinen muuta materiaalia, joita saatetaan tarvita tehtävien ratkaisuissa.

  Hämeenlinnassa peli on jo asemoitu kaupungin puistoon, mutta tarvittaessa se voidaan siirtää asiakkaan haluamaan paikkaan. Kaupunkien keskustat ei kuitenkaan ole suositeltuja tämän tyyppiselle pelille, vaan ehdottaisimme ennemminkin puistoja, ulkoilualueita ja vaikka kokouskartanoita tai muita vastaavia paikkoja.

   

  HINTA:

  Kysy tarjous ryhmällesi!

  Lue lisää...
 • MAHDOTON KUUTIO

  Mysteeripeli

  60 min, 2-6 hlöä, pakohuone ilman seiniä!

  Nykytaiteen näyttelyssä kuljeskellessanne huomaatte sivuhuoneessa mielenkiintoisen kuutionmuotoisen kehikon.                                                                                       
  - ”Se on varmaan sellainen MAHDOTON KUUTIO, eli joku on tehnyt taideteoksen sellaisesta trikkikuvasta, missä kuution kulmatolpat menee tavallaan solmuun…”, joku ryhmästä selittää.                                                                                                                                         
  - ”Mennään katsomaan – mutta hei, ei sinne sisään saa mennä, siinä on lappu…”.                                                                                                              
  - ”Tottakai mennään, ei siinä mitään voi tapahtua…”

  Napss, lähes äänettömästi infrapunaverkko kytkeytyikin päälle pienellä viiveellä, sinne ei siis todellakaan saanut mennä… olisi pitänyt totella kieltolappua! Pinteessä ollaan, ja museokin sulkeutuu reilun tunnin kuluttua...! Pääsemmeköhän taideteoksesta pois ajoissa huomaamatta?

                                                                                                                                                             

  Hinta
  max 6 hlöä/kuutio 

  2 hlöä 35.00 € /hlö
  3 hlöä 30.00 € /hlö
  4 hlöä 25.00 € /hlö
  5-12 hlöä 20.00 € /hlö
  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • SPECTREN HAASTE

  Mysteeripeli

  60 min, 6-24 hlöä – Pelastakaa maailma! Pakopelikisa jonka pelaajat pelaavat "avoimessa pelitilassa" tilanteen mukaan.

  Sivilisaation vihollinen nro 1, Spectren liiga, on iskenyt! Rakennuksesta on löytynyt räjähdesalkku(ja) ja aikaa on vain 60 min saada rakennus vaarattomaksi. Kiero mieli on onneksi antanut vielä mahdollisuuden: pitää ratkaista sarja pulmallisia tehtäviä, ennenkuin pommi saadaan hiljaiseksi. Agenttiryhmät työskentelevät kuumeisesti ratkaistakseen Spectren julman leikin juonen! Mikä ryhmittymä toimii tehokkaimmin ja saa kunnian olla maailman etevin agenttiorganisaatio? Tiimitoimintaa, kommunikaatiota, ryhmän jäsenten vahvuuksia ja tietotaitoa hyväksikäyttäen on siis VIELÄ mahdollista pelastaa maailma! Kello tikittää, riittääkö aika…!


  Hinta

  Kaksi tiimiä 180.00 € /4-12 hlöä
  Kolme tiimiä 240.00 € /6-18 hlöä
  Neljä tiimiä 280.00 € /8-24 hlöä

  tiimi = 2-6 hlöä

   

   

  Lue lisää...
 • VIRUS

  Mysteeripeli

  60 min, 6-48 hlöä, pakopelikisa jonka pelaajat pelaavat "avoimessa pelitilassa" tilanteen mukaan.


  Maailmanlaajuinen virusepidemia on saavuttanut alueemme. Juuri kehitetty vastalääke on kuitenkin visusti lukkojen takana superturvallisissa säilytyslaatikoissa, mutta lääkkeen kehittäjä on menehtynyt…Ensimmäisenä paikalle saapuvat ovat hätätilan vuoksi oikeutettuja avaamaan monimutkaisen koodiston lukitsemat laatikot – jos pystyvät! Kohtalon tunti on alkamassa, sillä tunnin sisällä tulisi vastalääke saada jakoon. Eli ensin turvalaatikostot auki, ja lopuksi oven lukko auki.

   

  HINNAT:

  Kaksi tiimiä 180.00 € /4-12 hlöä
  Kolme tiimiä 240.00 € /6-18 hlöä
  Neljä tiimiä 280.00 € /8-24 hlöä

  Lisätiimit +70 €&tiimi (2-6 hlöä/tiimi)


  tiimi = 2-6 hlöä

  Lue lisää...
 • ESCAPE BATTLE

  Mysteeripeli

  60 min, 4-24 hlöä – 2-4 tiimin pakopelikisa, jonka pelaajat pelaavat "avoimessa pelitilassa" tilanteen mukaan.

  Vanha taru kertoo että ennenvanhaan jo unohdettuina aikoina Linnanherralla oli tapana testata vieraansa älykkyyttä ja täten selvittää olivatko he sopivaa seuraa hänelle. Linnanherra laittoi vieraansa monesti linnansa kellariin jossa vieraat joutuivat ensiksi ratkomaan pulmia jo ennenkuin pääsivät edes tapaamaan Linnanherraa. Tästä hän tiesi ketkä vieraista oli älyllisesti hänen kanssaan samalla tasolla ja keistä kannatti yrittää päästä eroon mahdollisimma pian.

  Nyt teille on asetettu tämä samainen haaste.

  Kahdella-neljällä tiimillä on kullakin identtiset välineet/tavarat edessään omalla pöydällään. Tavoitteena on ratkaista kaikki pulmalliset tehtävät ja päästä "pakoon" pelitilasta. Kun kaikki katiskat, rasiat ja pullot ym ovat avattuina, niin tiimi pääsee avaamaan viimeisen lukon ja vapaus koittaa. Roppakaupalla pähkäiltävää ja pään raapimista pientiimeille. Escape Battlea voi pelata myös tiimien välistä yhteistyötä tehden, joka nostaa mahdollisuuksia ratkaista tehtävä ajoissa.

   

  HINTA

  Kaksi tiimiä 180.00 € /4-12 hlöä
  Kolme tiimiä 240.00 € /6-18 hlöä
  Neljä tiimiä 280.00 € /8-24 hlöä


  tiimi = 2-6 hlöä

  Lue lisää...
 • JOULUN ELIKSIIRI

  Mysteeripeli

  60 min, 6-48 hlöä, pakopelikisa jonka pelaajat pelaavat "avoimessa pelitilassa" tilanteen mukaan.

  Kauhistuksen vallassa Joulupukki on pyytänyt apuanne joulun pelastamiseksi. Ilkeä Velho on onnistunut anastamaan porojen lentämisen mahdollistavan Joulun Eliksiirin, ja lukinnut sen monimutkaisesti suljettuihin turvalaatikostoihin. Onneksi urheat tontut ovat saaneet vietyä sieltä muutaman laatikoston, mutta niiden avaaminen vaikuttaa olevan huomattavan kinkkinen juttu. Voisitteko siis auttaa Joulupukkia ja tonttuja asiassa, ja näin pelastaa tulevan joulun? Aikaa on vain 60 minuuttia, ennen kuin laatikostoihin kätketty liiketunnistimin varustettu tekniikka neutralisoi sisällön!

  HINTA

  Kaksi tiimiä 180.00 € /4-12 hlöä
  Kolme tiimiä 240.00 € /6-18 hlöä
  Neljä tiimiä 280.00 € /8-24 hlöä

  Lisätiimit +70 €/tiimi (2-6 hlöä/tiimi)


  tiimi = 2-6 hlöä

  Lue lisää...
 • CODEBREAKERS

  Mysteeripeli

  60 min, 6-24 hlöä – Mysteerisalkun arvoitus! Pakopelikisa, jonka pelaajat pelaavat "avoimessa pelitilassa" tilanteen mukaan.

  Ryhmänä pyritään ratkomaan useita erilaisia päättely- ja pähkäilytehtäviä, jotta saadaan mysteerisalkun sisällä olevan kellon ajastimen tikitys pysähtymään! Lisäjännitettä peliin tulee siitä, että tiimit kisaavat keskenään etevyydestä ratkoa koko mysteeri nopeimmin!

  HINTA

  Kaksi tiimiä 180.00 € /4-12 hlöä
  Kolme tiimiä 240.00 € /6-18 hlöä
  Neljä tiimiä 280.00 € /8-24 hlöä


  tiimi = 2-6 hlöä

  Lue lisää...
 • VANKEINA

  Mysteeripeli

  60 min, 5-10 hlöä, ketjut ranteissa, mutta helposti irrotettavissa itsekin.

  Tilanne vaikuttaa toivottomalta, mutta tarkemmin ympärille katsoessaan huomaa kyllä, että mahdollisuuksia on vielä... Täällä on aiemminkin pidetty vankeja, ja jotkut edeltäjät ovat onnistuneet jättämään ylimielisten vartijoiden huomaamatta vinkkejä vapautumisen mahdollistamiseksi.

  Tunnin päästä vartijat ovat palaamassa – joten mitä nopeammin onnistutte vapautumaan, sen pidemmälle ehditte pakenemaan… Kello tikittää!

  HINTA

  Yksi tiimi, 150.00 € /5-10 hlöä
  5-10 hlöä/tiimi

   

  Lue lisää...

11 tuote(tta)

/ sivu