Myynnissä

AVARUUSPALLO


KESÄKSI UUTTA TEKEMISTÄ KOHTEESEESI, TAI VUOKRAKÄYTTÖÖN TAPAHTUMIIN!


NASA:n astronauttien harjoitteluun kehittämä kolmikehäinen pyörityslaite, viralliselta nimeltään Aerotrim, ja tämä yksilö on aito alkuperäinen laite. Ihminen kiinnitetään jaloistaan kiinni säädettävään jalka-alustaan, lantion ympärillä on pehmustettu tuki, jossa keho pääsee hieman liikkumaan edestakaisin. Käsiä pidetään valinnaisesti joko ylhäällä olevissa tangoissa, tai jos haluaa testata vatsalihastensa kestävyyttä, niin voi pitää lantion vieressä olevilla kahvoillakin. Suorittaja pystyy itse säätelemään vauhtia ja pyörähdyksiä, mutta tapahtumissa annetaan sopivin kohdin hieman lisävauhtia, niin saadaan aikaiseksi enemmän yllätyspyörähdyksiä.


Laite on melko työläs pystyttää, sillä kaikki osat kiinnitetään toisiinsa pulteilla, kahdelta henkilöltä menee pystytykseen hieman päälle tunti, sillä laitteen alkuperästä huolimatta pystytys ei ole avaruustekniikkaa. Kuka tahansa oppii kyllä pystytystekniikan helposti. Laite on ajan myötä luonnollisesti saanut maalikolhuja, joten uusi maalaus olisi pikkuhiljaa tarpeen. On kuitenkin nykykunnossakin ollut yritystapahtumissa mukana. Teknisesti täysin tomiva.


Lattiapinta-alaa laite vie n 3 x 3 m, ja korkeus 3,20 m. Pehmusteosat on aikoja sitten viritelty omin tarpein toimiviksi, eli alkuperäiset ovat kuluneet rikki, ja ns jesaritekniikalla on kiinnitetty omat pehmusteet. Toimii kyllä, mutta voisi olla kauniimpikin…


Hintapyyntö 1900 euroa sis alv 24%


SUMOFUTISKENTTÄ




LISÄKÄYTTÖÄ SUMOPUVUILLE TAI KUPLAFUTIKSEEN PELIAREENA!


Sumopuvuilla pelattavaa futista varten tehty n 9 x 11 m puhalluksella toimiva pehmokenttä, n 1 m korkuiset laidat koko kentän ympäri. Kenttä lyhyt ja leveä, eli oikeaan futiskenttään verrattuna maalit ovat pitkillä sivuilla. Kentällä voi pelata paljon muutakin, miksipä ei kuplafutistakin 2 vs 2 tai 3 vs 3, tai järjestää muita kisailuja turvallisesti, ei kuitenkaan tikanheittoa!!! Yksi puhallin mukaan.


Hintapyyntö 900 euroa sis alv 24%, puhallin mukaan.


CURLINGPÖYTÄ


TAKTIIKKAPELI VAILLA VERTAA, SUORAAN KANADASTA!


Noin kolmimetrinen kanadalainen taittojaloin varustettu curlingpöytä, eikä saa sekoittaa baareissa yleisempiin shuffleboard-tyyppisiin pöytiin. Curlingia pelataan liu´uttamalla pieniä kuulalaakeripohjaisia kiviä kohti kentän päässä olevaa pesäaluetta. Peliä voi pelata edestakaisin, eli ei tarvitse palata takaisin toiseen päähän uutta peliä varten.


Hintapyyntö 550 euroa sis alv 24%.


 


PIENI PALLOMERI


PALLOJEN SEASSA POLSKUTTELUA KESÄN SADEPÄIVIEN VARALTA!


Noin 2-2,5 m läpimitaltaan oleva pieni pallomeriallas, toimii puhalluksella. Alkuperäinen puhallin hajonnut, testausta varten käytettävissä muu puhallin. Palloja mukaan n puoleen väliin allasta, pääosin kestäviä pieniä pallomeripalloja.


Hintapyyntö 500 euroa sis alv 24%, EI PUHALLINTA.


 


SPACE MEDUSA


LAPSILLE IHMETTELEMISTÄ TAPAHTUMISSA TAI MATKAILUKOHTEESSA!


Noin kolmen metriin korkeuteen lonkeroitaan heilutteleva valkoinen yksisilmäinen jättimeduusa, ns ”fly guy”-tekniikka, eli suuri puhallin puhaltaa ilmaa alhaalta päin, jolloin ylälonkerot heiluvat hauskasti. Alalonkeroita käytetään maahan ankkuroimiseen. Puhallin on tehokas ja pitää sen verran ääntä, ettei ihan keskustelupaikan viereen kannata pystyttää.


Hintapyyntö 450 euroa sis alv 24%.


  


JÄTTILABYRINTTI


LASTEN PÖYTÄLABYRINTISTÄ JÄTTIVERSIO!


Suurikokoinen ja vahvarakenteinen kallisteltava labyrintti, jonka kallisteluja ohjaillaan sivuilta samaan tapaan kuin kotikäyttöön tarkoitettua Brio-kallistelulabyrinttiä. Labyrinttiin voi itse kehittää omia pelilautoja, alkuperäinen on Helsingin ydinkeskusta pienoismallina, ja tarkoitus on ollut liikutella pallo/kuula pisteestä A pisteeseen B. Ollut käyttämättömänä varastossa melko pitkään, jonka vuoksi ei ole täyttä varmuutta rattien kunnosta. Irroitettavat putkijalat kuljetusta varten.


Hintapyyntö 150 euroa sis alv 24%


  


SAUVAKÄVELYSAUVAT MITTARILLA


TEKNIIKKAA SAUVAKÄVELYSAUVOISSAKIN!


Iso satsi sauvakävelysauvoja, joissa askel-, matka- ja kalorimittari. Silva Ex-Pole Plus-mittarisauvoja on 110-125 cm pituuksilla, lähes kaikkiin n 40-50 sauvapariin löytyy myös asvalttitassut. Patteri on simahtanut kaikista mittareista.


Sauvojen ovh on ollut 70€/pari.


Hintapyyntö 12 €/pari kun ostaa koko satsin. Yksittäisenä parina ostaen 18 €/pari. Hinnat sis alv 24%.


 

Kuvaus

Yksityiskohdat

MYYNTI

Myymme varastosta muutamia harvemmin käytössä olleita välineitä/laitteita. Ne myydään siinä kunnossa kun ovat. Laitteet ovat melkoisen harvinaisia Suomessa, jotkut jopa uniikkeja.

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Ei
Fyysisyys Ei
Kesto Ei
Aktiviteetti tapahtuu Ei

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: Myynnissä

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hinta
Hauskuus

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot