PAKOAUTO

Pakoauto sopii kaikenlaisille ryhmille ja autoon mahtuu 2-6 hlöä. Maksimi suorituaika pakoautolle on noin 45 min, mutta aikaa kannataa varata silti reilu tunti, sillä ennen alkua käydään säännöt läpi ja jos ryhmä ei tehtävästä suoriudu, niin voidaan lopuksi käydä vielä ratkaisukin läpi.


Pakoauto on tilava tila-auto, jossa voi siis vaikka halutessaan vaihtaa "matkustajien istumajärjestystä". Auton sisällä siis pystyy liikkumaan. Auton ikkunoista näkee ulos ja valaistus on aluksi hämärähkö, ei kuitenkaan pimeä. Lisää valoa on tottakai saatavilla auton varusteista. Ja tarkennuksena vielä, että auto ei siis oikeasti liiku :)Hinnat:
2 hlöä, 35 euroa/hlö, 1,5 h, 
3 hlöä, 30 euroa/hlö, 1,5 h, 
4 hlöä, 25 euroa/hlö, 1,5, h, 
5-6 hlöä, 20 euroa/hlö, 1,5 h, 
Hinta sisältää arvonlisäveron.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sähköautot ovat alkaneet yleistyä ja itsestään parkkeeraavat autot ovat jo arkipäivää. Robottiautotkin ovat jo testivaiheessa. Harva on kuitenkin tiennyt, että Hämeenlinnassa on ollut pitkään näiden kaikkien tulevaisuuden autojen esikuva ja prototyyppi josta kaikki on saanut alkunsa. Nyt teillä on mahdollista päästä testiajolle tällä kaikkien robottiautojen esikuvalla.

Kannattaa tutustua etukäteen yleispätevään ohjeeseen mysteerihuoneistamme.

Hakusanat: escaperoom, escape room, mysteeri, mysteerihuone, mysteeri huone, pakohuone, pako huone, pakoauto

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Rentoa kisailua
Kesto 1-2h
Aktiviteetti tapahtuu Actionfactoryssa

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: PAKOAUTO

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta