Pelit kotiin

 

PALJON TEKEMISTÄ ILLANISTUJAISIIN, PERHEVIIKONLOPPUUN, MÖKKIOLYMPIALAISIIN…

Vuokraa touhua ja tekemistä niin kaveriporukan illan viihdykkeeksi, perheen pihakisoihin- tai mökkiolympialaisiin tai vaikkapa pienempiä matkapelejä viikon karavaanarireissulle…

Tarjolla on yli 300 lautapeliä sekä lisäksi n 150 pienempää ja isompaa omatoimipeliä sisälle tai ulos (voit ladata kattavat listaukset PDF muodoissa alla olevista kuvakkeista) – ja kaikki koronan lyttäämään hintaan toistaiseksi!

Miksi ostaa tavaraa nurkkiin pyörimään, kun joka tilaisuuteen voi vuokrata uudet lajit/pelit!

Lautapelejä vuokraamme viikoksi (to-ke), joten mieluisampia pelejä voi pelata vaikka useampanakin iltana. Muita aktiviteettivälineitä vuokraamme viikonlopuksi (pe-ma) tai vaihtoehtoisesti edullisemmin arkisin vuorokaudeksi (ma/ti/ke/to).


Alla muutamia suosituksia vuokrapaketeiksi. Halutessasi voit myös ladata laajemman vuokrauspakettimme alla olevasta linkistä (lisäämme pian kuvia lautapelien listauksiin):
VuokrauslistaLautapelit, perhe, lapsetLautapelit aikuisille

ERIKOISTARJOUKSET KORONA-AIKANA:

Mysteeripelit – kotona tai mökillä pelattavia ”kevytpakopelejä”, joissa ryhmä ei lukittaudu mihinkään tilaan, vaan pyrkii ratkomaan jonkin mysteerin loppuun asti, peliajaksi voi itse valita minkä tahansa, mutta pelit on suunniteltu max 60 min peliajan mukaisesti. Sopivimmat vaihtoehdot ovat VIRUS sekä HÄLYTYS! Sopii koko perheelle.

Hinta: yksi mysteeripelilaatikosto 75 euroa/vrk (arkipv), 125 euroa/viikonloppu pe-ma


Virus mysteeripeli

Agenttitesti – leikkimielinen perheille tai kaveriryhmille suunnattu pienryhmäkisailu Action Factoryssä erilaisten agenttitehtävien parissa. Yksi ryhmä kerrallaan, kuusi eri agenttitehtävää, kokonaiskesto sääntöineen n 1,5 h. Ohjelmassa laserammunta screenille, reaktiotestaus, kiipeilytesti kiikkerillä tikkailla, lasersädetunnelin läpäisy, käden vakauden testaus, sekä ”salkkupommin” deaktivointi! Sopii koko perheelle.

Hinta: kuuden tehtävän kokonaisuus ohjatusti 150 euroa/max 5 hlöä + 15 euroa/lisählö

salkkupommi

 

Moniottelu – vuokraa kotiin tai mökille muutamat hassunhauskat tiimiaktiviteetit, joilla voi järjestää ns pihaolympialaiset. Voi olla joko henkilökohtaiset kisailut, tai yhdessä suoritetaan tiiminä kaikki lajit peräkkäin triathlon-tyylisesti, tai vaikka molemmilla tavoillakin. Lajivalikoimassa n 50 lajia, ja tarjolla on myös sisäaktiviteetteja. Mahdollista on myös kisailla meidän pihanurmikollamme Virvelintie 12:ssa joko ohjatusti (hintaan lisätään aluevuokra + ohjaus ja järjestelyt) tai omin neuvoin (hintaan lisätään pelkkä aluevuokra). Lajeista oma erillinen lista, jonka lähetämme pyynnöstä sähköpostitse.

Hinnoittelu:

Vuokraus kotiin/mökille: viisi lajia/100 euroa, lisälajit 15 euroa/laji.                                                                    
Vuokrahinta 1 vrk (arkipv, eli ma/ti/ke/to), viikonloppuhinta (pe-ma) 1,5-kertainen.

Vuokraus ja omatoimiset kisat pihanurmikollamme: viisi lajia/150 euroa, lisälajit 15 euroa/laji, vuoro järjestelyineen 1,5 h, ei sunnuntaisin.

Vuokraus ja ohjatut kisat alku- ja loppujärjestelyineen pihanurmikollamme: viisi lajia/250 euroa, lisälajit 25 euroa/laji, vuoro n 1h15 min, ei sunnuntaisin


Tiimihiihto