Polttarit

Polttarit suunnitelmissa, mutta ohjelma vielä hukassa?

Meiltä löydät ratkaisun tähän ongelmaan. Hämeenlinnassa teitä palvelee säävarmasti Action Factorymme, jossa onnistuu pakohuoneet, mysteeripelit, lasersota, Wc-racing ja monet muut ohjatut aktiviteettikokonaisuudet.

Lisäksi meiltä voi tilata ohjatut aktiviteetit haluamaanne paikkaa ympäri Hämeenlinnaa ja Suomea.
Tässä alla kuvattuna muutamia suosituimpia polttari tuotteitamme. Lisää löydät eri kategorioiden alta (Mysteerihuoneet, Action Factory games...)

Hinnat sisältävät 10% ALV:n.

 • WC Racing

  1 arvostelu(a)

  Wc Racing... Kyllä! Luit oikein...

  Wc racing kalustomme on sähkömoottorikäyttöiset vessanpytyt, joita ei kuitenkaan pysty vetämään. Näillä ajetaankin turnausmuotoiset viestikisat joista ei naurua puutu.

  Takuuvarmasti hauskat kisat, jossa ryhmänne jaetaan pienempiin tiimeihin, joiden välillä ajetaan turnauskisat. Vessapaperirulla, kypärä ja mahdollisesti vessaharjakin kuuluu varustuksiin :)

  Kisat ajetaan turvallisuus syistä kahdella pöntöllä yhtäaikaa :)

  HINNAT:
  100 € / 30-45 min.

   

  Avainsanat:

  WC rasing, Wc ralli, wc, Ralli, vessanpönttö, vessanpänttö ralli, ajettavat pöntöt

  Lue lisää...
 • CRAZY GAMES

  Hullunhauskat kisat, jossa huumorintajusta ja heittäytymisestä on apua!

  Yhteistä hauskanpitoa parhaimmillaan! Kaikki voivat osallistua, kaikki mukana jännittämässä sekä omaa, että omien tiimiläisten suorituksia.

  Ryhmäkoko 10-30 hlöä
  Suosituskesto ryhmäkoon mukaan 1-1,5 h

  Hinta
  30.00 € /hlö

  HUOM! Ryhmäkoon ollessa em suurempi, liitämme mukaan lisää lajeja ja samalla myös kestokin pitenee.

   

  Lue lisää...
 • SUURI VANKILAPAKO TAI JOUKKOPAKO

  2 arvostelu(a)

  Pakohuone

  60 min, 6-30 hlöä, jättimäinen pakopeli, ryhmä jaetaan kahteen yhteistyötä tekevään osaan, haastava

  Vaaralliset vangit ovat saanet vankilaan haltuunsa. Pystyttekö pakenemaan vankilasta huoltoverkostoa pitkin ennen kuin aika loppuu? Huoltoverkostoon on aikanaan rakennettu hyvin monimutkainen lukko- ja koodijärjestelmä, jotta vangit eivät pystyisi koskaan pakenemaan verkoston kautta vapauteen. Kyseessä on siis melkeinpä mahdoton tehtävä suoritettavaksi – ja aikaa on vain tunti, ennen kuin rakennuksen itsetuhojärjestelmä laukeaa…!

  Hinta
  6-25 hlöä, 25.00 € /hlö euroa, 1,5, h
  26-30 hlöt veloituksetta
  Minimiveloitus kuuden hengen mukaan.

  Hinta sisältää arvonlisäveron.

  Lue lisää...
 • VIRUS

  Mysteeripeli

  60 min, 6-48 hlöä, pakopelikisa jonka pelaajat pelaavat "avoimessa pelitilassa" tilanteen mukaan.


  Maailmanlaajuinen virusepidemia on saavuttanut alueemme. Juuri kehitetty vastalääke on kuitenkin visusti lukkojen takana superturvallisissa säilytyslaatikoissa, mutta lääkkeen kehittäjä on menehtynyt…Ensimmäisenä paikalle saapuvat ovat hätätilan vuoksi oikeutettuja avaamaan monimutkaisen koodiston lukitsemat laatikot – jos pystyvät! Kohtalon tunti on alkamassa, sillä tunnin sisällä tulisi vastalääke saada jakoon. Eli ensin turvalaatikostot auki, ja lopuksi oven lukko auki.

   

  HINNAT:

  Kaksi tiimiä 180.00 € /4-12 hlöä
  Kolme tiimiä 240.00 € /6-18 hlöä
  Neljä tiimiä 280.00 € /8-24 hlöä

  Lisätiimit +70 €&tiimi (2-6 hlöä/tiimi)


  tiimi = 2-6 hlöä

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti VIRUS HUNT

  HUOM! TÄMÄ PELI PELATTAVISSA VAIN HÄMEENLINNASSA HÄMEEN LINNAN YMPÄRISTÖSSÄ.

  VIRUS HUNT on mysteeripeli, jonka voitte pelata joko yksin tai kavereiden kanssa yhdellä päätelaitteella (puhelin/tabletti). Jos haluatte useamman päätelaitteen mukaan, teidän tulee valita päätelaitteiden määrän mukainen versio verkkokaupastamme.

  VIRUS HUNT yhdelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme!

  VIRUS HUNT max viidelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme!

  VIRUS HUNT max kymmenelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme!

  Huomioithan eri versiot päätelaitteiden määrän mukaan.


  Peli sijoittuu nykyhetkeen, mutta uskokaa tai älkää, niin pelin idea kehitettiin jo ennen korona pandemiaa. Pelissä teidän tulee kulkea yhdeksän rastin läpi linnan ympäristössä. Kaikki peliin osallistuvat päätelaitteet kulkevat rastit läpi samassa järjestyksessä. Jokaisella yhdeksällä rastilla teille esitetään kysymys eli mysteeri. Mysteerit liittyvät viruksen rokotteen kehitykseen tarvittavaan tietoon. Teillä on maksimissaan kolme minuuttia aikaa vastata jokaiseen mysteeriin. Maksimipistemäärä jokaisesta mysteeristä on 100 pistettä, mutta jokainen käytetty sekunti laskee maksimipistemäärää, jonka mysteeristä voi saada. Mikäli aika tulee täyteen tai vastaatte väärin, menetätte -20 pistettä ja pääsette yrittämään uudelleen vastaamista samaan mysteeriin. Mikäli vastaatte vielä toisenkin kerran väärin, teille esitetään mahdollisuus käyttää ensimmäinen vihje. Mikäli vastaatte kolmannenkin kerran väärin, teille esitetään mahdollisuus käyttää toinen vihje. Vihjeet ovat maksullisia. Niistä laborantit maksavat hengellään ja te menetätte – 10 pistettä/vihje. Jotta voitte edetä pelissä, teidän tulee ratkaista jokainen mysteeri. Muistiinpanovälineet ovat suositeltavaa olla mukana.

  Kun olette vastanneet oikein, teidän päätelaitteenne kartalle ilmestyy seuraavan rastin sijainti, jonne teidän tulee edetä. Seuraavalla rastilla teille esitetään seuraava mysteeri, joka liittyy jotenkin rokotteen valmistukseen tätä varallista virusta vastaan.

  Oikeasta vastauksesta teitä palkitaan pisteiden lisäksi myös koodin osalla. Teidän tulee saada haltuunne kaikki yhdeksän koodia, jotka ilmestyvät päätelaitteenne kartalle yksi kerrallaan, kun saatte mysteerejä ratkaistua.

  Kun kaikki yhdeksän koodia on teidän hallussa, päätelaitteen kartalle ilmestyy viimeisen rastin, automatisoidun laboratorion sijainti, jonne teidän tulee edetä. Siellä teiltä kysytään nämä yhdeksän koodin osaa, ja vain ne oikein syöttämällä, voitte pelastaa ihmiskunnan. Helppoa!

  Suosittelemme testaamaan päätelaitteen soveltuvuuden tähän VIRUS HUNT etämysteeripeliin ensiksi HÄMEEN MYSTEERI demopelillä, joka on ilmaiseksi ladattavissa verkkokaupastamme.

   

  Onnea mysteerin ratkaisuun!

  Lue lisää...
 • Etäaktiviteetti SALAPOLIISI

  HUOM! TÄMÄ PELI PELATTAVISSA VAIN HÄMEENLINNAN KESKUSTAN ALUEELLA. LÄHTÖ JA MAALI ON HÄMEENLINNAN TORILLA

  SALAPOLIISI on mysteeripeli, jonka voitte pelata joko yksin tai kavereiden kanssa yhdellä päätelaitteella (puhelin/tabletti). Jos haluatte useamman päätelaitteen mukaan, teidän tulee valita päätelaitteiden määrän mukainen versio verkkokaupastamme.

  SALAPOLIISI yhdelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme

  SALAPOLIISI max viidelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme

  SALAPOLIISI max kymmenelle päätelaitteelle, ostettavissa verkkokaupastamme

  Huomioithan eri versiot päätelaitteiden määrän mukaan.

  Johtaja Janne S. on kadonnut yllättäen. Vielä tänään on tulossa huipputärkeä hallituksen kokous ja hänet olisi tärkeää löytää niin pian kuin suinkin mahdollista. Yritys on tämän takia palkannut etsivätoimiston selvittämään tapausta. Teidän tehtävänänne on muodostaa etsivätoimiston tiimejä, joiden tehtävänä on saada selville, minne Janne on kadonnut ja tuoda hänet takaisin ajoissa.

  Pitäkää huoli, että teillä on joko tulostettuna tai sähköisessä muodossa mukana kuva Jannen työpöydästä.

  Tiimi, joka löytää Jannen nopeimmin, voittaa. Pelin aikana kerätään myös pisteitä, niitä käytetään rahana, jonka avulla saa parempia vinkkejä, oikoteitä yms. Pelin aikana on tarjolla paljon vihjeitä ja vinkkejä, mutta suuri osa vinkeistä ei liity niihin syihin miksi Janne katosi, ja vinkit voivat johdattaa pelaajat hieman harhaan ennen kuin totuus kirkastuu.

  Alkuun saatavia pisteitä/rahaa käytetään pelissä. Lisää on vaikea tienata pelin aikana, joten täytyy valita tarkkaan mihin pisteet/rahansa kuluttaa. Pisteitä/rahaa voi saada esimerkiksi löytämällä sitä tai voittamalla uhkapeleissä. Uhkapeleissä on myös häviämisen riski.

  Ensimmäinen tiimi siis joka löytää Janne S:n on voittaja!

  Lue lisää...

6 tuote(tta)

/ sivu