The Dome

The Dome on uudenlainen ulkona pelattava mysteeripeli, joka yhdistää nykytekniikkaa ja vanhaa tietoutta.


Peli pelataan yhdessä tai useammassa joukkueessa ja tarkoituksena on kerätä "Vieraille" heidän tarvitsemat tiedot, jotta he voivat pelastaa oman sivilisaationsa. Ryhmä/ryhmät ovat siis jääneet näkymättömän ja läpopääsemättömän kuvun alle jumiin, mutta heillä on käytössään tabletti inernetyhteydellä ja salkullinen muuta materiaalia, joita saatetaan tarvita tehtävien ratkaisuissa.


Hämeenlinnassa peli on jo asemoitu kaupungin puistoon, mutta tarvittaessa se voidaan siirtää asiakkaan haluamaan paikkaan. Kaupunkien keskustat ei kuitenkaan ole suositeltuja tämän tyyppiselle pelille, vaan ehdottaisimme ennemminkin puistoja, ulkoilualueita ja vaikka kokouskartanoita tai muita vastaavia paikkoja.


 


HINTA:

Kysy tarjous ryhmällesi!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Peli etenee siten, että ohjaajamme jakaa asiakasryhmän sopiviin joukkueisiin ja antaa heille tarvittavat välineet. Lyhyen opastuksen jälkeen joukkueet aloittavat mysteerien ja tehtävien ratkomisen liikkuen tabletin osoittamille paikoille, suorittaen niillä paikoilla erilaisia tehtäviä joko onnistuneesti tai epäonnistuen. Kaikki tähtää kuitenkin loppuratkaisuun, jonka ensimmäisenä selvittänyt joukkue on tietenkin voittaja!

The Dome pitää sisällään pakohuoneista tuttuja mysteerejä ja tehtäviä, jotka on kuitenkin teemoitettu sopiviksi tähän The Dome ulkomysteeripeliin.

Peliä suositellaan pelattavaksi noin viiden hengen joukkueissa ja kokonaiskesto pelille on noin kahden tunnin luokkaa. Toki nopeamminkin jotkut joukkueet voivat suoritua, kuten pakopeleissä yleensäkkin. Paljon on siis kiinni joukkueen nokkeluudesta ja etenemisnopeudesta maastossa. 

Pelin kieli tabletissa käytettävässä sovelluksessa on suomi.

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Liikkumista, mutta ei raskasta
Kesto 1-2h
Aktiviteetti tapahtuu Ei

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: The Dome

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot