- Tiimitoimintaa sisällä

Lähes kaikki Action Factory-lajit, sekä monet muut niiden lisäksi, on tilattavissa esim. kokouspäivien piristykseksi tai tyky/tyhy-päiväohjelman säävarmaksi vaihtoehdoksi, sekä muihin tapahtumiin joihin halutaan tekemistä osallistujille. Yritysjuhliakin voi elävöittää mielenkiintoisella toiminnalla muun juhlimisen ohessa. Suuri osa vieraista arvostaa taatusti kun on toimintaakin tarjolla. 

Hinnat voimassa Hämeenlinnan alueella, muualle tarjouksen mukaan. Palvelukohtainen alv 10% tai 24% lisätään, ellei toisin mainita. Laskutuksessa käytössä 14 pvn maksuehto, pidemmistä maksuehdoista sovittava erikseen.

Suomen TilausAktiviteetit Oy järjestää ohjattuja ryhmätoimintakisailuja, tapahtumien toimintarasteja, sekä yhteistoimintaa korostavia aktiviteetteja ja viihteellisempiä liikunnallisiakin toimintoja. Aktiviteetteja tarjolla aikuisille ja lapsille 5-500 hlön ryhmille.


Reippaiden ohjaajiemme opastuksella kisailut sujuvat aina leppoisasti. Rentoihin kisoihin ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin. Yritysjuhlissa rastit ovat tyypillisesti vapaasti käytössä. 

Listauksessa paketit esitetään perusmuodossaan. Kaikki toiminta on suunniteltu siten, että normaalikuntoiset henkilöt pystyvät kaikkeen hyvin osallistumaan. Valikoimiimme kuuluu lähes 350 omaa aktiviteettia, joista voi sommitella omia yhdistelmiä ryhmäkoostumuksen, tavoitteiden, aikataulun ja puitteiden mukaan.

Meillä myös toimintaa teemajuhliin, Baila Brazil, Hyvä Suomi!, Bond/Charlien Enkelit, Villi Länsi, Olympialaiset, After Golf, After Ski, Kantri-/Maalaisiltamat, Kieltolaki/Mafia, Beach Party, Viva´ Mexico, Avaruusasema, Festarit, 60-/70-/80-/90-luku, Äijäilta jne.

 

Katso myös:

 
 
 
 • Mash Machine

  Reilusti lisää positiivista sykettä tapahtumiin kun vieraat ovat ITSE DJ:tä, ja kehittävät livenä uutta ja uniikkia musiikkia - juuri siihen hetkeen tehtyjä jammailubiisejä hämmästyttävällä MASH MACHINE:llä!

  Kuka tahansa omaksuu muutamassa sekunnissa tämän uskomattoman laitteen idean, ja kuulijat nauttivat saman tien uudesta biisistä – rap, rock, funky, tekno etc. Soittajat voivat vaihtua non-stoppina, sillä soitto tapahtuu asettelemalla ja siirtelemällä palikoita valopöydällä, vapaasti ja luovasti kokeillen – LÄHES MAAGISTA !!!

  Kysy tarjous!

  Tuote on helposti bändättävissä oman yrityksenne mukaan.

  Lue lisää...

Tuotteet 21-21 / 21

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2