Tiimitoimintaa sisällä

Mukaansatempaavia sisäohjelmia on kehitetty moneen lähtöön, ja kaikki on siirrettävissä tapahtumapaikoille, tai vaikkapa asiakkaan omiin tiloihin.

Erityisen suosittuja ovat olleet mysteeripelimme, joita voi järjestää lähestulkoon tilassa kuin tilassa, mihin osallistujaryhmä mahtuu mukavasti istumaan. Ne ovat sukua pakopeleille, mutta ilman kenenkään lukitsemista sisätiloihin. Katso MYSTEERIPELIT.

Toki Speden Spelien live-versio on aina ikisuosikki, eikä kyse siis ole todellakaan pelkästä nopeustesteristä... Erilaiset teemalliset ja teemattomatkin juhlat kaipaavat usein elävöitystä, joten niihinkin on ehdotettavissa touhua ja tekemistä, vaikkei tällöin välttämättä aina tiimikisoina.

 

Muutamia esimerkkejä:

 

 

SPELISHOW

Ryhmäkoko 15-40 hlöä | kesto n 1 h | FI

Kaikkien aikojen suosituin Suomen TV:ssä pyörinyt kisailushow nyt livenä! Illan pääesiintyjinä - VIERAAT ITSE! Näyttelijä-imitaattorimme toki juontaa kisailua eteenpäin, mutta varsinainen viihde syntyy siitä, kun jokaisesta neljästä tiimistä kutsutaan aina lavalle yksi edustaja kisaamaan väripallopisteistä joukkueelleen. On sitten vuorossa sukkahousupujottelu, tasapainoseisonta, aika-arvaus tai vaikkapa hulavanteen pyörittely kaulan ympäri, niin pitää yrittää päihittää muut lavalla kyseisessä lajissa.

Tiukkaa kisaa, armotonta kannustusta, ja ratkiriemukkaita voiton tuuletuksia odotettavissa - ja haastoja, sillä juontajakin on ERITTÄIN kilpailuhenkinen!

 

 

GAME NIGHT

Ryhmäkoko 20-100 hlöä | kesto 1-2 h | FI/ENG

Osallistujat on jaettu tiimeihin ja jokainen on saanut tiimitunnuksen, sekä pienen määrän pistelipukkeita. Ohjelman ajaksi on tiloihin aseteltu erilaisia hauskoja ja helposti omaksuttavia pelejä kaikkien käyttöön. Osallistujat haastavat toinen toisiaan ristiin rastiin ERI tiimeistä eri peleihin, ja "lyövät vetoa" siitä kumpi voittaa kyseisen lajin. Voittaja saa aina potin. Ohjelman päätteeksi kerätään lipukkeet tiimeittäin, ja voittajatiimi on luonnollisesti se, joka keräsi eniten pisteitä!

Erinomainen tutustumisaktiviteetti, sillä kaikki tapahtuu omatoimisesti, pelaaminen on nopeatempoista, joten tunnin parin aikana ehtii monta haastoa.

 

 

RETRO GAMES

Ryhmäkoko 30-500 hlöä | kesto 1-3 h / FI/ENG

Aitoja vintage-pelejä, sekä myöhempiä retroversioita alkuperäisistä välineistä. Monille tuttuja juttuja, toisille ihmeellisiä "antiikkivälineitä"! Toki kaikki tuntevat klassikot Stiga-pöytälätkä, Speden nopeustesteri ja pöytäfutis, sekä alkuperäisen matopelin Nokia 3210-kännyillä, ja ehkä Singstar pleikka 2:llakin vielä jotenkin hämärästi muistuu mieleen, mutta mites Stiga-pöytäkeilailu tai Bullworker-voimalaite? Monet klassikot pitävät nenän pinnalla koko ajan, esim PacMan, neppis racing ja korona-peli, mutta koskas Gran Turismosta tuli viimeisin osa markkinoille - siis PS2:lle? Meillä käytössä erityisesti GT3, ja haluttaessa vieläpä putkitelkkareilla, ajamisen tapahtuessa luonnollisesti langallisilla ohjaimilla. Silloisella vallankumouksellisella iLink-kaapelilla voidaan kytkeä kaksi kuskia samalla radalle samaan aikaan.

KAIKKI nämä ovat meidän valikoimissamme.

RETRO GAMES ei ole pelkästään ohjelma, vaan se on monelle nostalginen trippi nuoruuden tai lapsuuden aikoihin! 

 

 

Valintaasi vastaavia palveluita ei löytynyt.

Tästä osiosta ei löytynyt yhtään palvelua.
Kokeile valita toinen osio.