Tiimitoimintaa ulkona

Tiimitoimintaa ulkona

ULKOILUA MIELENKIINTOISELLA TAVALLA, LÄHES MISSÄ PÄIN SUOMEA TAHANSA! Ryhmäkoot 15-320 hlöä!

Monipuolisia rastipistekisailuja, mäkiautoilua, kaupunkisuunnistusta, rumpupiiriä…

Ohjelmiamme voi tilata lähes minne tahansa, jonne halutaan hauskaa ja mieleenpainuvaa yhteistä tekemistä. Ohjelmat toteutetaan avaimet käteen-periaatteella.

Reippaiden ohjaajiemme opastuksella toiminta sujuu mukavasti. Ohjelmiimme ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin. Aikataulut sovitaan tapauskohtaisesti tarpeen mukaisesti, ollen yleensä 1-2 h.

Mahdollista on myös suuremmille ryhmille suunnitella erilaisia kokonaisuuksia, joihin osallistujat voivat mieltymystensä mukaisesti ilmoittautua eri toimintoihin, eli yhdistellä lajeja eri paketeista, tai jopa yhdistellä useita paketteja kokonaisohjelmaksi.

Esimerkkiohjelmia:

 

 

YKSI KAIKKIEN, KAIKKI YHDEN PUOLESTA

Ryhmäkoko 15-320 hlöä | kesto n 1-1,5 h sopimuksen mukaan | FI/ENG/SWE

Huikean hauska tiimikisailu kun halutaan kaikille sopivaa monipuolista tekemisen meininkiä! Helposti omaksuttavat tiimilajit, nopeat suoritusajat, peräti kahdeksan eri lajia paketissa, jotka onnistuvat käytännöllisesti katsoen missä tahansa ja sopivat kaikille. Ohjelmassa niin yhteistyölajeja ja tarkkuuslajeja, kuin kommunikaatio- ja tuurilajejakin!

Osallistua voi ihan normi arkivaatetuksessa, säätila huomioiden. Sisätiloihin oma versionsa, vaatien toki liikuntasalityyppistä tilaa.

 

 

TARGET GAMES

Ryhmäkoko 15-100 hlöä | kesto 1-2 h sopimuksen mukaan | FI/ENG/SWE

Monipuolinen kattaus mainioita tarkkuuslajeja, joihin voi osallistua vaikka pikkutakki päällä.

Peruspaketissa on mukana LASER TRAP-savikiekkoammunta lentäviin kiekkoihin lasertoimisilla, mutta muuten täysin aidoilla haulikoilla, FUN GOLF-tarrapallogolfia tarkkuuslyöntikisana isolapaisilla mailoilla ja tarranauhapalloilla, KUNINGASTIKKA-tikanheittoa 30-senttisillä jättitikoilla nurmikolla oleviin ympyröihin.

Suuremmille 45+ hlöä käsittäville ryhmille kannattaa ottaa ohjelmaan mukaan muitakin tarkkuuslajeja, kuten jousiammuntaa, jättiritsa-ammuntaa, frisbee targets-peliä, krokettia, sekä monia muita valikoimistamme löytyviä.

 

 

LASER TRAP

Ryhmäkoko 5-15 hlöä | kesto noin 1 h | FI/ENG/SWE

Liikuteltava savikiekkoammuntarata, täysin ekologinen ja turvallinen tapa kokeilla pienellä porukalla savikiekkoammuntaa melkein kuin oikeasti!

Viisi ampujaa voi ampua kohti yhtä ja samaa lentävää kiekkoa. Jokainen saa osumistaan pisteitä, jotka välittyvät langattomasti tulostauluun. Laukaisuäänet kuuluvat tulostaulun kaiuttimista. Järjestelmä tunnistaa ketkä osuvat, ja osuiko kukin ensimmäisellä vai toisella laukauksella, vai peräti molemmilla. Käytössä on neljä eri pelimuotoa, joissa pisteytys eroaa selvästi toisistaan, ja samalla vaikuttaa myös ampujien toimintaan. Tunnissa saadaan siis aikaiseksi oikein hyvä ammunnan moniottelu.

 

 

YARD GAMES

Ryhmäkoko 20-200 hlöä | kesto 1-2 h sopimuksen mukaan | FI/ENG/SWE

Huippuhauska ja kilpailuviritteinen porukan tutustumisohjelma, jossa tuntemattomat tulevat tutuiksi, ja tutut entistäkin tutummiksi!

Piha-alueelle pystytetään valikoima erilaisia pääosin ennestään tuttuja pihapelejä. Ryhmä jaetaan tiimeihin, ja varustetaan tiimitunnuksin sekä pistelipukkein. Kisailuohjelman aikana osallistujat haastavat toisiaan eri lajeihin, ja "lyövät vetoa" kaksinpelien voittajasta. Voittaja vie aina potin! Ohjelman päätteeksi kootaan tiimeittäin lipukkeet yhteen laskentaa varten, ja katsotaan mikä tiimi selviytyi voittajana! Pelihaasteet saavat osallistujat ottamaan kontaktia muihin ristiin rastiin, saadaan hieman jutun juurta, tutustutaan - ja pelataan!

Myös sisäversio ohjelmasta.

 

 

FORMULA DOWNHILL

Ryhmäkoko 20-100 hlöä | kesto 1-2 h | FI/ENG/SWE

Kaikki mäkiautotiimit saavat saman setin tavaraa käyttöönsä: metallisen autonrungon, jossa ratti, pyörät ja jarrut valmiina, nippu aaltopahvia, välineitä pahvin työstöön, teippiä, nippusiteitä, tusseja, rallikypärän, ajohaalarit kahdelle kuskille. Lisäksi mukanamme ovat tiimiteltat, työpöydät, äänentoisto, ratamerkintäkartiot, Formula-liput ja ruutuliput.

Ensimmäinen tunti suunnitellaan ja toteutetaan ulkonäkö autolle, joka on oikeastaan ohjelman varsinainen pääosuus. Tämän jälkeen pidetään pieni autonäyttelyosuus, ja äänestetään parhaimmasta autosta. Lopuksi ajetaan ytimekkäät alamäkikisat, tai mäen puuttuessa työntöautokisat.

 

 

DRUMBEAT

Ryhmäkoko 10-20 hlöä | kesto n 1 h | FI/ENG

Löytääkö tiimisi saman rytmin? Huiman hauska ohjattu käsirummuttelusessio afrikkalaisperäisten djembe-rumpujen parissa. Osallistujat saattavat toki hetken aikaa katsella epäuskoisena rumpuja kun saapuvat paikalle, mutta ei aikaakaan kun kaikkein epämusikaalisimmatkin uskaltautuvat muiden joukossa paukutella menemään!

Ohjaajan opastuksella aletaan alun lievän kakofonian jälkeen saamaan jujusta kiinni, ja aletaan "löytämään" yhteisen rytmin. Poikkeuksetta rummuttelijat itsekin tuntuvat olevan yllättyneitä siitä miten hyvin porukka loppujen lopuksi soittaa yhteen. Jopa firman kovimmat keskinäiset kilpailijatkin rummuttelevat vieritysten leveä virne kasvoillaan!

 

 

Valintaasi vastaavia palveluita ei löytynyt.

Tästä osiosta ei löytynyt yhtään palvelua.
Kokeile valita toinen osio.