Action Track

ActionTrack on täysin uudenlainen paikkatietoja hyödyntävä palvelu, joka tuo digitaalisen kokemuksen mihin tahansa fyysiseen tilaan. 

Aktiviteetti voi olla esimerkiksi alueopas, opastettu kävely, aarteenmetsästys, reaaliaikainen kilpailu tai interaktiivinen tarina. Aktiviteetin sisältö luodaan ennakkoon meidän toimesta asiakkaan mahdollisten tarpeiden mukaan. Aktitiveettien rastit voivat sisältää multimediaa, tietoa ja ohjeita, vuorovaikutteisia haasteita, kysymyksiä ja reittivaihtoehtoja. Ulkotiloissa ActionTrack hyödyntää GPS-rasteja, sisätiloissa mm. QR-koodeja.

ActionTrack sopii kaikille kohderyhmille ja lukemattomiin käyttötarkoituksiin. ActionTrackilla on luotu ratoja, rasteja, pelejä ja tapahtumia kaikenikäisille. Tarvitsit sitten viihdettä tai käytännön sovelluksia, ActionTrack tekee saman muita hauskemmin.

 

 

 • ACTIONTRACK - SUUNNISTUSPELI

  1 arvostelu(a)

  ACTION TRACK, mielenkiintoinen moderni tiimitoimintapeli, jossa sekä suunnistetaan että suoritetaan virtuaalisia tehtäviä rasteilla.

   

  Hinnat versiosta riippuen:
  Action Track on täysin muokattavissa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, joten kannattaa aina kysyä tarjous. Tässä muutama hinnoittelu vaihtoehto:
  - virtuaalitehtävät puhelimissa, 
  715 €/10 hlöä + 27,50 €/lisählö, ryhmäkoko 10-100 hlöä, kesto 1-2,5 h
  - miehitettyjä + virtuaalirasteja, alk. 1400 €/10 hlöä + 55 €/lisählö, max 200 hlöä, kesto 2-8 h

  Lisäveloituksesta ohjelma voidaan brändätä asiakkaan toiveita ja tavoitteita noudattaen.

   

  Lue lisää...

1 tuote(tta)

/ sivu