Toimintapisteet tapahtumiin ohjaajalla

MASH MACHINE
Mash Machine


Käsittämättömän hauska ja huippumoderni musiikkilaite, jolla kuka tahansa pystyy muutamassa sekunnissa loihtimaan menevän biisin kaikkien iloksi. Musiikkia voi miksailla non-stoppina, ja luomiseen voi osallistua vaikka neljä henkilöä kerrallaan. Musiikkipohjia on n 20 erilaista, joiden päälle ”soittajat” kehittävät omia äänimaailmoja laittamalla ja vaihtelemalla pieniä palikoita futuristisella valopöydällä. Kenelläkään ei tarvitse olla minkäänlaista soittotaitoa tai rytmitajua tehdäkseen uniikkia musiikkia MASH MACHINE:llä. Laitteella voidaan luoda musiikkia tapahtumaan liittämällä sen äänentoistoon, tai se voi toimia omana pisteenään, jossa innokkaat kokeilijat käyvät viihtymässä ja viihdyttämässä. Tarjolla myös langattomat kuulokkeet reilulle 10 hengelle, jolloin laitetta voi käyttää samassa tilassa, missä soi muu bilemusiikki!


Laite on brändättävissä, sillä sen ympäri on kiinnitetty valokalvo, johon voidaan painaa tilaajan logo tai muuta haluttua viestiä.


Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä toiminnan valvonnan ja ohjeistamisen laitteen käytössä. Vaatii sähkön. Tilan tarve käyttäjineen n 2,5 x 2,5 m.


 


REAKTIOSEINÄ
Reaktoseinä


Supersuosittu jättimäinen ”Speden speli”, eli kaksimetrinen reaktio/nopeustesteri, josta sammutetaan valopainikkeita mahdollisimman nopeaan tahtiin. Peli on nopea, helppo omaksua, näyttävä, vie hyvin vähän lattiapintaa, sopii kutakuinkin kaikille, ja ylänäytöissä näkyy selkeästi sekä peliaika että pistemäärä. Erilaisia pelimuotoja on 20 kpl, joista suosituin on 60 sekunnin mittainen peli, jolloin uusi valopainike syttyy aina kun edellinen sammutetaan. Laitteessa on myös lasten pelimuotoja. Reaktioseinä on tullut tunnetuksi Formula 1-kuljettajien harjoittelulaitteena, ja virallinen maailmanennätys onkin peräti 122 p/60 sek, tekijänä Jenson Button.


Laite on brändättävissä, jonka vuoksi se onkin hyvin suosittu erilaisten tapahtumien elävöittäjänä. Tällöin valopainikkeet ja näytöt näkyvät etupuolelle kiinnitetyn kuvitetun visuaalisen levyn rei´istä.


Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajalle 2 x 2 m.


REAKTIOPÖYTÄ
Reaktiopöytä


Erittäin intensiivinen kahden pelaajan välinen reaktiotesteripeli, molemmat sammuttelevat valaistuvia valopainikkeita niin nopeasti kuin pystyvät, peliaika on 40 sekuntia. Tulokset jäävät näkyviin laitteeseen. Molemmille pelaajille syttyy ja sammuu valopainikkeita randomisti, ja niitä palaa samanaikaisesti useitakin.


Laite on brändättävissä, jolloin laitteen päälle asetetaan painettu levy, ja valopainikkeet ja pistenäytöt jäävät näkyviin levyn rei´istä. Myös jalkojen ympäri voi valmistaa brändäykseen sopivat visuaaliset levyt.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajille 2,5 x 1,5 m.


REACTION BUTTONS
Reaction buttons


Uusin reaktiopelimme, langattomat valopainikkeet, jotka voi sijoittaa vapaasti eri puolille huonetta/tilaa, tai vaikka asetella pöydälle vapaamuotoiseen järjestykseen. Valopainikkeet voidaan kiinnittää kehitteillä oleviin kehikoihin, sekä pöytä-, että seinämalliseen. Tällöin voidaan reiät stanssata haluttuihin paikkoihin brändikuvan mukaisesti.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän.


SUMOPAINI
SUMOPAINI


Legendaarinen painimittelö pulleat sumopuvut päällä. Sumopainijat ottavat mittaa tosistaan n 4 x 4 m tatamilla, yrittäen saada vastustajan mattoon tai astumaan tatamilta ulos. Settiin kuuluu kaksi pukua, kaksi kypärää, kaksi niskatukea, sekä kaksiosainen tatamimatto. Käytämme uudempia nopeasti puettavia sumopukuja, joissa ei ole kiristettäviä solkia selkäpuolella, niin toiminta on paljon sujuvampaa.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Tilantarve tapahtumapaikalla painitatamille ja turvalliselle painimiselle n 8 x 8 m.


 


COOL CURLING
COOL CURLING


Erittäin mielenkiintoinen pöytäcurlingpeli (ei siis sekoitettavissa yleisesti baareissa käytettäviin shuffleboard-tyyppisiin peleihin) kahdelle pelaajalle tai tiimille. Mahdollista myös pelata yksinpelinä! Pelipöytä on kolme metriä pitkä, joten tarkkuutta vaaditaan jos aikoo saada kuulalaakeripohjaisen pienen kiven pesäalueelle, saatikka kilkkaamaan vastustajan kiviä pois. Pöytiä on useampia, joten pelkästään curlingin ympärille voidaan järjestää kunnon turnauskin.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset (edellyttäen, ettei ole ahtaita kantoreittejä tai portaikkoja) ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Tilantarve laitteelle ja pelaajille n 5 x 1 m.


KIKKATIKKAAT
KIKKATIKKAAT


Aidot festaritikkaat, eli kiikkerät vinotikkaat, jotka tulisi kiivetä ylös asti. Tikkaiden alla patjat, joille voi turvallisesti pudottautua. Vaikeustaso säädettävissä ennen tapahtuman alkua. Huomattavasti haastavampaa kuin miltä näyttää.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Tilantarve laitteelle ja kiipeilijälle 5 x 3 m, korkeutta 2,5 m.


SUMMERIPELI
SUMMERIPELI


Käden vakaustesti, eli pystytkö ohjaamaan metallilenkin pitkin mutkittelevaa metallitankoa, ilman että metallit koskettavat toisiaan? Minuutti aikaa, kolme ”elämää”, jännittävä tihenevä tikitys loppua kohti…


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajalle n 1,5 x 1,5 m.


EASY CURLING /ALPINE CURLING
EASY CURLING


Tarkkuus- ja taktiikkapeli vailla vertaa. Noin 10 m pitkä muovijäärata, jonka päässä alppicurlingin pesäalue snadikiekkoineen. Kevyitä ”kiviä” pyritään liu´uttamaan mahdollisimman lähelle snadikiekkoa, joka voi myös vaihtaa paikkaansa. Lopuksi snadia lähinnä olevista kivistä saa pisteitä. Kaksinpeli, tai kahden tiimin välinen peli.


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve pelille 10,5 x 2,5 m.


MINIGOLF
MINIGOLF


Jopa yhdeksän siirrettävää leveätä minigolfrataa, mailoineen ja palloineen, vain sisäkäyttöön. Mustavalovalaistuksessa toimivat myös hohtominigolfratoina! Tilaa tarvitaan yhdeksälle radalla n 160-250 m2, riippuen tilan muodosta ja mahdollisista pylväistä/tolpista. Ratoja voi vuokrata myös pienemmän määrän.


Hinta alkaen 1650 euroa/3 rataa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve vaihtelee ratojen mukaisesti, yleisesti n 5 x 2 m per rata.


 


PÖYTÄFUTIS
PÖYTÄFUTIS


Kaikkien aikojen klassikkopelejä, jalkapallopeli, jossa pyöritettävät pelaajat tangoissa kiinni. Yksinkertaisen nerokas, ja aina niin mukaansatempaava peli. Onnistuu kaksinpelinä ja nelinpelinä, ja on myös pelattu kahdeksalla pelaajalla, jolloin jokaisella on ollut yksi tanko käytössä…


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve laitteelle ja pelaajille 2,5 x 2,5 m


JÄTTIPÖYTÄFUTIS
JÄTTIPÖYTÄFUTIS


Klassikkopelin jättiversio, pyöritettäviä pelaajia on kentällä tuplasti verrattuna normaaliin pöytäfutíkseen. Suosittelemme pelaamaan kahdeksan pelaajan kesken, mutta onnistuu myös kahdella tai vastaavasti peräti 16 pelaajalla samaan aikaan, kun kaikki käyttää yhtä tankoa.


Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve laitteelle ja pelaajille 5,5 x 2,5 m.


RÖHNÖTTELY
RÖHNÖTTELY


Ilmatäytteisiä ”sohvia”, kolmea eri väriä, hauskaa porukkaröhnöttelyä, linnunlaulua tai muuta rentouttavaa äänimaisemaa taustaksi.


Hinta alkaen 650 euroa, sis 10 ilmasohvaa, kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.Tilantarve välineille n 2,5 x 1 m/ilmasohva


ITÄMAINEN KIVIKÄVELY
ITÄMAINEN KIVIKÄVELY


Pienistä ”mukulakivimatoista” koottu itämainen kivikävelypolku, jota pitkin kävellessä lähtee taatusti veri kiertämään.


Hinta alkaen 550 euroa/yli 10 metrin mittainen polku, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän, tilantarve n 7 x 2 m.


 


FUN GOLF
FUN GOLF


Huippuhauska tarrapallofgolfpeli, joka sopii kaikille, erittäin hyvin myös ei-golffareille. Pallot ovat tennispallon näköisiä tarranauhapalloja, mailoissa on suuret lavat osuman helpottamiseksi, maalitaulut ovat pyöreitä tikkataulun näköisiä isoja tauluja, joihin pallot osuessaan jäävät kiinni. Peliä voi myös pelata väyläpelinä, jolloin reikien sijaan on lieriömalliset ja lipuilla varustetut maalit tähtäimessä. Maksimipituus lyönnille on n 30-35 m. Käytössä sekä kallistetulla lavalla varustetut mailat, että putterit, molempia kahta eri pituutta ja sekä right-, että leftmailoina.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


WC RACING
WC RACING


Kuuluisa erikoisuutemme, vessanpytty-racing, on ilahduttava yhdistelmä kilvan-ajoa ja huumoria. Tuskin kukaan voi nauramatta katsella tai ajaa vessanpyttyajoa. Kypärä päähän ja kurvailemaan helppokäyttöisillä ajolaitteilla. Rata rakennetaan liikennekartioista. Nyt käytössä myös lapsille sopiva versio, jonka huippunopeus on turvallinen 5 km/h, ja sopii erinomaisesti esim kauppakeskustapahtumiin ja vastaaviin yleisötilaisuuksiin.


Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.


AVARUUSPALLO
AVARUUSPALLO


Aito alkuperäinen NASA:n kehittämä Aerotrim-pyörimislaite, jossa voi kolmen kehän keskellä pyöriä kolmiulotteisesti. Suorittaja on seisoma-asennossa, jaloistaan kiinnitettynä, lantion ympärillä pehmustettu tukirengas, ja käsille löytyy kahdet vaihtoehtoiset paikat. Yleensä henkilöä pyöritetään 2-3 minuuttia. Laitteessa ei tule huono olo, sillä jalkaosaa säädetään korkeudeltaan siten, että henkilön vatsa on pyörimisen keskipisteessä. Laitteeseen tulijalla täytyy olla nauhalliset tai muulla tavoin napakasti jalkaan kiristettävät jalkineet. Ei korkokenkiä, ei sandaaleja, ei sukkasilteen.


Laite on kookas, n 3,2 m korkea, ja lattiaosa n 3 m läpimitaltaan.


Vuokrahinta 1550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.


LASER TRAP
LASER TRAP


Erinomainen kevytversio oikeasta savikiekkoammunnasta. Viisi henkilöä voi samaan aikaan ampua aidoilla (mutta lasertoimisilla) haulikoilla kohti lentävää kiekkoa. Osumista saadut pisteet ilmestyvät langattomasti suurelle tulostaululle, jonka kaiuttimista myös laukaisuäänet kuuluvat. Voidaan järjestää kiekkoammunnan moniottelu, sillä järjestelmään on ohjelmoitu neljä erilaista pelimuotoa, eli pisteytykset menevät eri tavoin eri pelimuodoissa. LASER TRAP toimii siis yksinäisenä rastipisteenä max 15 hlön ryhmälle noin tunnin ajan, tai se voi olla osana isompaa kokonaisuutta.


LASER TRAP on siis ympäristöystävällinen ja turvallinen tapa kokeilla isommallakin ryhmällä savikiekkoammuntaa. Ase ei potkaise ollenkaan, aseesta ei lennä mitään, tähtäysennakkoa ei oteta (helpottaa muita kuin oikeata kiekkoammuntaa harrastavia), kiekot kerätään aina talteen ammunnan päätteeksi.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


LASER TRAP INDOOR


Viisi ampujaa seisivat laserhaulikot käsissään vierekkäin. Kun elektroniseen maalitauluun syttyy valo, kaikki yrittävät osua siihen ennen muita, nopein nappaa pisteet. Välittömästi osuman jälkeen syttyy uusi maalitaulu, jonka jälkeen taas uusi jne. Kyseessä siis ammunnan reaktiopeli, nopein vie aina pisteet. Pisteet ilmestyvät automaattisesti suurelle tulostaululle. Ammuntaa onnistuu sisätiloissa.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


LASER TRAP TURNING TARGETS


Viisi ampujaa seisovat rinnakkain, ja kun viisi mekaanista maalitaulua kääntyy esiin, kaikki yrittävät osua omaansa nopeammin kuin muut omiinsa, nopein nappaa pisteet. Ammuntaa jatketaan kierros kierrokselta samaan tapaan. Pisteet ilmestyvät automaattisesti suurelle tulostaululle. Ammunta onnistuu niin sisällä kuin ulkonakin.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


LASERSHOOTING GALLERY
LASERSHOOTING GALLERY


Kaksi-kuusi ampujaa ampuvat futuristisen näköisillä laserpistooleilla kohti valistuvia elektronisia maalitauluja, joita aktivoituu randomisti, eri määriä ja eri nopeuksin. Pisteitä kertyy osumista, ja ilmestyvät langattomasti tietokoneen ruudulle. Erittäin nopeatempoinen ja helposti omaksuttava räiskintäpeli.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


LASERSHOOTING JUMPING CANS


Laserpistoolilla ammutaan osumia pieniin juomatölkin tapaisiin maalitauluihin, jotka ponnahtavat ilmaan ja kaatuvat osumasta. Yksi ampuja kerrallaan, kolme tölkkiä, manuaalinen ajanotto.


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


LASERSHOOTING COLOURED TARGETS
LASERSHOOTING COLOURED TARGETS


Laserpistoolilla ammutaan osumia väriä vaihtaviin bokseihin. Osuma siniseen tai vihreään valoon, tuottaa aina plus-pisteen, ja osuma punaiseen tai keltaiseen valoon, tuottaa miinuspisteen. Valovärit vaihtuvat random-tahtiin, joten tarkkana saa olla… Manuaalinen ajanotto, automaattinen pistelasku. Joko yksi ampuu yhtä tai kahta maalitaulua, tai kaksi voi ampua kumpikin omaa maalitauluansa.


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


LASER SCREEN SHOOTING
LASER SCREEN SHOOTING


Laseraseilla (pistooli, kivääri, haulikko, jousipyssy) ammutaan valkokankaalla ilmestyviin virtuaalisiin maalitauluihin, automaattinen pisteytys ja ajanotto. Pelivaihtoehtoja on noin 40 erilaista, lukuisia erilaisia pistoolipelejä, savikiekkoammuntaa monessa eri muodossa, pienriistametsästystä, ja erikoisuutena laserjousipyssyammuntaa! Yksi kerrallaan ampumassa.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


JOUSIAMMUNTA
JOUSIAMMUNTA


Yksi tai kaksi jousiammuntarataa, viisi nuolta ja jousipyssy. Jousiammunnan viehätys piilee siinä, että ammuttava nuoli on näkyvä, eli se näkyy lennon ajan, mutta ennen kaikkea jää näkyviin maalitauluunkin. On aina helpompi kohdistaa seuraava laukaus, kun näkee tarkalleen mihin edellinen osui. Jousiammunnan kohdalla on muistettava, että kyseessä on aidosti vaarallinen laji, jonka vuoksi ohjaaja on koko ajan vieressä.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


PUHALLUSPUTKIAMMUNTA
PUHALLUSPUTKIAMMUNTA


Tarkkuusammuntaa pienillä terävillä nuolilla ja pitkällä puhallusputkella. Kevyt ja hauska tarkkuuslaji, joka sopii kaikille. Maalitaulujen isot puiset taustalevyt mukana.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


STAR WARS RACE
STAR WARS RACE


Nopeuskilpailu radio-ohjattavien Star Wars-hahmojen välillä, ehtiikö Yoda, vai Darth Vader, vai onko sittenkin symppis R2D2 ensimmäisenä maalissa?


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


WII-PELIT
WII-PELIT


Suuri kokoelma alkuperäisiä langattomilla kauko-ohjaimilla ja Wii Fit-tasapainolaudalla toimivia Wii-pelejä. Valikoimissa niin autopelejä, mäkihyppyä, pallonpukkausta, tanssipeliä, pujottelua kuin monia. monia muitakin


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


RETROPELIT
RETROPELIT


Valikoima aikansa klassikkoja, ja kaiken kukkuraksi niitä voi halutessa pelata vanhoilla kuvaputkitelkkareilla. Onnistuu kyllä screenilläkin, tai LCD-näytöillä. Miltä kuullostaisi PacMan, Tetris, Space Invaders, Bricks tai monet muut legendaariset videopelit?


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


PUTTING CHALLENGE
PUTTING CHALLENGE


Mainio puttauspeli, noin 2,5 m pitkä rata, joka itseasiassa sisältää peräti 72 erilaista rataa! Rata nimittäin muuttaa kallistuksiaan ja monttujaan ja kumpareitaan automaattisesti… Myös automaattinen pistelaskenta 1-4 pelaajalle. Tässä puttauspelissä lyödään aina yksi lyönti, joka pisteytyy sen mukaan miten onnistuu, reikään mennessä 1 p, lähelle tullessaan 2 p, tömähtäen kovaa takaseinään 3 p, ja liian ujo lyönti aiheuttaa kommentin ”One shot penalty!”


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


KÄSILYPSY
KÄSILYPSY


Hauska lypsykisa kahden suorittajan välillä. Kumpi onnistuu lypsämään enemmän vettä keinoutareilla? Voidaan järjestää myös tiimien välisenä viestikisana. Lypsäminen on tekniikkalaji, jossa voimalla ei pärjätä!


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


RENKAANVAIHTORULETTI
RENKAANVAIHTORULETTI


Kaksi renkaanvaihtajaa irrottaa akkutoimisilla pulttipistoleilla ensin rallirenkaan kehikosta, asettaa toisen tilalle, ja kiinnittää pultit akkupistoolilla. Manuaalinen ajanotto. Voidaan järjestää myös tiimien välisenä viestikisana.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


NEPPIS RACING
NEPPIS RACING


Moderni Formula 1-neppisrata, joka tulisi kiertää mahdollisimman vähin neppauksin. Klassikkoautoina aidot 70-luvun malliset neppis-autot. Ensin ”aika-ajot”, jotta selviää neppausjärjestys, sen jälkeen alkaakin tiukka kisa. Kellit ja puoli-kellit mukana säännöissä.


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


FERRARI RACING


Kaksi lisenssoitua Ferraria vuokrattavana muodollisella korvauksella. Racing-penkki, racing-ratti, aluvanteet, slicksit, hieno ajotietokone, 7-lovinen vaihdelaatikko, uudenmalliset levyjarrut ja polkimet – siis polkuauton polkimet! Polkaise aito Ferrari vauhtiin – polkuautojen ehdotonta eliittiä!


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.


COLIN MCRAE 2 - RACING
COLIN MCRAE 2 - RACING


Rallikisat jopa kuudella ajokilla samalla radalla samaan aikaan – Colin McRae-kisat parhaimmillaan! Mahdollista ajaa niin Mini Coopereilla, brutaaleilla Peugeot 205:lla ja Lancia Delta Integralella, tai vaikkapa ihan WRC-autoilla. Hauskaa yhtä kaikki, armotonta kiilailua ja väistelyä, kun kuusi ajokkia samalla radalla…


Hinta alkaen 1250 euroa/4 ajokkia, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.


RACING DUEL
RACING DUEL


Rallia, rata-autoilua, formula-kisaa tai vaikkapa mikroautoilua, kaksi kuskia vastakkain samalla lähtöviivalla… Kumpi ensin maalissa? Kuva heijastetaan screenille, toisella yläkuva, ja toisella alakuva. Tiukkaa kurvailua loppuun asti…


Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.


DANCE MACHINE
DANCE MACHINE


Kahdella pro-tason tanssialustalla pelataan musiikkipohjaista askelluspeliä, mitä paremmin osut jalalla oikealle suuntanuolelle tahdilleen, sen paremmat pisteet saat. Erittäin hauska pelirasti, jota on myös hauska seurata sivusta. Musiikkipeli heijastetaan screenille tai voidaan liittää TV-ruutuun. Kaksinpeli.


Mahdollista teemoittaa peli siten, että valitaan jokin CD (Kyllä – CD!), jonka kappaleista laitteemme loihtii tanssipeliaskeleet. Voi siis olla mikä tahansa kappale, tai kappaleet, kunhan on tehdasvalmisteisella musiikki-CD:llä.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.


JÄTTILEGOT
JÄTTILEGOT


Kehittävää ja luovaa tekemistä tapahtumaan. Parisen sataa virallista LEGO-palikkaa, tosin jättikokoisina, eli peruspalikka on noin tiiliskiven kokoinen… Neljää eri väriä iloisessa sekamelskassa.


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.


BIRDIE GOLF
BIRDIE GOLF


Tarkkuuslyöntikilpailu oikeilla golfvälineillä, mutta niin että erikoisvalmisteinen ”pallo” lentää täydellä teholla lyödessäkin ainoastaan 25-35 metriä. Pisteytetty maalialue nurmikolla.


Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun.


VEITSEN HEITTO
VEITSEN HEITTO


Tarkkuusheittoa aidoilla heittoveitsillä kohti puista maalitauluseinää. Viisi veistä per hlö.


Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.


 


 


PIHAKISAT – hauskat ja helpot rastipisteet, jokaiselle jotakin, sopii niin pienten ryhmien olympialaisiksi, kuin isoihin tapahtumiin satojen ihmisten kisailupisteiksikin.


Voimme tulla järjestämään hauskat pihakisat haluamaanne paikkaan, joko omatoimikisoina yhdellä yleisvalvojalla, tai kaikki rastipisteet valvottuina ja ohjattuina toimestamme. Minimissään neljä lajia, ja kesto max 2 h, lisätunneista lisäveloitus. Allamainitulta listalta voi valita mieleisiä ja tilanteeseen sopivia lajeja. Useita välineitä on tilattavissa useampikin setti. Mahdollista yhdistää samaan pakettiin erilliseltä vuokravälinelistaltamme löytyviä muita lajeja. Ne ovat erillishinnoiteltuja.


Hinnoittelu: neljä lajia, 500 euroa + lisälajit 125 euroa/laji. Osallistujamäärä 10-1000 hlöä, riippuen tapahtuman toimintamallista.


 


Fun Golf

– mainio jokahenkilön tarrapallogolfpeli – sopii mainiosti ei-golffareillekin! Suuret tarranauhapallot, suurilapaiset mailat ja suuret pyöreät tarranauhamaalitaulut


 


Skeittikävely

– koordinaatiota vaativa tasapainoilulaji, jossa vaaputaan skeittilaudan tapaisella laitteella tietty rata läpi, laudassa ei ole pyöriä, vaan isot nivelletyt tassut päissä


 


Mega Speed Stacks

– sähäkkä rakentelupeli, jossa rakennetaan ämpäreistä pyramidi ja puretaan se takaisin ämpäritorniksi, mutta jättinyrkkeilyhanskat käsissä, yksi tai kaksi settiä, onnistuu mainiosti myös viestikisana


 


Megatetris

– manuaalinen tetristyyppinen peli, jossa pudotellaan erimuotoisia palikoita pleksilevyjen väliin, kunnes jommankumman pelaajan tai tiimin palikka jää yläreunan yläpuolella


 


Angry Birds

– tarkkuusammuntaa jättiritsalla, auta vihaisia lintuja pudottamaan ilkkuvia possuja palikkatornien päältä


 


Frisbee Targets

– tarkkuusheittoa frisbee golf-kiekoilla siirrettäviin frisbee golf-koreihin


 


Amazontikka

– Speden speleistä tuttu tarkkuuslaji, jossa singotaan teleskooppivavan päässä oleva terävä tikankärki kohti maalitaulua


 


Sirkuspyörät

– yksi tai kaksi kaksipyöräistä yksipyöräistä, selvennys: yksipyöräinen johon on kiinnitetty lyhyt pyörän runko, jossa etupyörä ja ohjaustanko. Pyöräillessä sekä ohjaustanko että satula kääntyilevät vasemmalle ja oikealle – ei helppoa, mutta hauskaa kun oppii. Kypäräpakko…


 


Härän rengastus

– heilauta ketjun päässä oleva metallilenkki kohti härän päässä olevaa koukkua, jatka kunnes onnistut – todennäköistä on että n 25-50 yritystä tarvitaan ennen kuin onnistuu!


 


Seinäpallo

– palloa ohjataan kahdella narulla pitkin kaltevaa seinää, väistellen pisteytettyjä reikiä matkan varrella, mahdollista vuokrata useampikin laite


 


 


Tikaspallo

– heitetään narulla toisissaan kiinni olevia palloja kohti pisteytettyjä rimoja, mahdollista vuokrata kaksi laitetta


 


Tasapainolaudat

– tasapainoillaan kuperapohjaisten pelilautojen päällä ohjaten palloa labyrintissä maaliin, pakettiin kuuluu kaksi laitetta, mutta mahdollista on vuokrata useampikin laite


 


Ketjun heitto

– heitetään velttoja ketjun pätkiä kohti kallistettua levyä, jossa pisteytettyjä reikiä


 


Tiimihiihto

– legendaarinen lankkusuksihiihto, viisi henkilöä yrittää marssia pitkillä suksilla kohti maalia, pakettiin kuuluu kaksi suksiparia, mahdollista vuokrata useammatkin


 


Mölkky

- kaksi settiä mölkkypalikoita, suomalainen klassikkopihapeli, tarkkuus- ja taktiikkapeli, ja meillä kaiken lisäksi erikoissääntö, joka tuo peliin lisää mielenkiintoa… Mahdollista vuokrata useampikin setti


 


Petankki

– ranskalainen puistopeli heittokuulilla, kaksi settiä, mahdollista vuokrata useampikin setti


 


 


Hevosenkengän heitto

– tarkkuusheittoa metallisilla hevosenkengillä metallitappiin, vaihtoehtoisesti sisätiloissa kumisilla hevosenkengillä muoviseen tappiin, mahdollista vuokrata useampikin setti


 


Kuningastikka

– tarkkuusheittoa 30-senttisillä jättitikoilla, mahdollista vuokrata useampikin setti


 


Kubb

– viikinkien tarkkuuspeli puupalikoilla, mahdollista vuokrata useampikin setti


 


Rimapallorata

– pitkä laite kahden pelaajan kannattelemana, ja tarkoitus on vierittää palloa sitä pitkin edestakaisin, niin että se kiertää kulman ympäri päässä


 


 


Pulmapelejä

– erilaisia isompikokoisia pulmapähkinöitä ratkottaviksi, mm jättipirunnyrkki, 8x8, kuutio, pyramidi jne, vuokraukseen kuuluu kaksi kpl valittua pulmapeliä, mahdollista vuokrata useampiakin pulmapelejä


 


Kallistelurata

– kahden tai useamman henkilön ilmassa kannattelema mutkainen rata, jota kallistelemalla tulisi liikuttaa palloa rataa pitkin, rata on pisteytetty eri kohdista, jolloin voidaan suorituskin pisteyttää, tai sitten suorituksesta voi ottaa vain aikaa.


 


 


Huojuvatorni

– metrin korkuisesta puupalikkatornista poistetaan vuorotellen palikoita, jotka asetetaan ylimpään kerrokseen, eli torni kasvaa korkeutta ja samalla ”haurastuu”. Se pelaaja tai tiimi kenen vuorolla torni kaatuu, häviää myös pelin


 


Polkaisukatapultti

– pienellä polkaistavalla keinulaudalla lauotaan hernepusseja tai muita ”ammuksia” kohti maaliympyrää maassa, mahdollista vuokrata useampikin setti


 


Saappaanheitto

– tarkkuusheittoa aidoilla Nokialaisilla, ihan pienten lasten saappaista aina isojen miesten saappaisiin, mahdollista vuokrata useampikin setti


 


Köydenveto

– voima-, mutta myös tekniikkalaji, kumpi tiimi vetää toisen sovitulle merkillä – tai ojaan!


 


Renkaanheitto

– perinteinen tarkkuusheittopeli, renkaat tulisi saada pisteytettyjen keppien ympäri, vuokraukseen kuuluu kaksi settiä, mahdollista vuokrata useampikin setti


 


Pussipommitus

– jenkkien suosima peli, jossa heitetään hernepusseja vastapuolen levylle, jossa yksi reikä, kaksi pelaajaa tai tiimiä vastakkain, mahdollista vuokrata useampikin setti


 


Mökkitikka/Darts

– tavallista supisuomalaista tikanheittoa tai brittiläistä pubitikkaa, mukana tikkataulun tausta, jonka voi laittaa keskelle nurmikkoa, mahdollista vuokrata kaksi settiä


 


Lassotus

– heitä lassolenkki harjoitusmaalin ympärille


 


 


 

Kuvaus

Yksityiskohdat

TILAA TOIMINTAPISTE ELÄVÖITTÄMÄÄN TAPAHTUMAA, JUHLIA TAI MESSUOSASTOA.

Meiltä niin rastipistevälineet kuljetuksineen kuin vetäjätkin, kaikki tarvittava avaimet käteen-periaatteella. Tapahtumaan voi tilata useampiakin rastipisteitä, jolloin laskemme tarjouksen koko paketista.

Hintoihin lisätään alv 24%

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Liikkumista, mutta ei raskasta, Rentoa kisailua, Rentouttavaa, Syke nousee
Kesto 1-2h, n. 30min, yli 2h
Aktiviteetti tapahtuu Sisällä muualla kuin Actionfactoryssa

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: Toimintapisteet tapahtumiin ohjaajalla

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot