Vuokralaitteet ilman ohjaajaa

REAKTIOSEINÄ 


Reaktioseinä
Supersuosittu jättimäinen ”Speden speli”, eli kaksimetrinen reaktio/nopeustesteri, josta sammutetaan valopainikkeita mahdollisimman nopeaan tahtiin. Peli on nopea, helppo omaksua, näyttävä, vie hyvin vähän lattiapintaa, sopii kutakuinkin kaikille, ja ylänäytöissä näkyy selkeästi sekä peliaika että tulos. Erilaisia pelimuotoja on 20 kpl, joista suosituin on 60 sekunnin mittainen peli, jolloin uusi valopainike syttyy aina kun edellinen sammutetaan. Laitteessa on myös lasten pelimuotoja. Reaktioseinä on tullut tunnetuksi Formula 1-kuljettajien harjoittelulaitteena, ja virallinen maailmanennätys onkin peräti 122 p/60 sek, tekijänä Jenson Button. Laite on brändättävissä, jonka vuoksi se onkin hyvin suosittu erilaisten tapahtumien elävöittäjänä. Tällöin valopainikkeet ja näytöt näkyvät etupuolelle kiinnitetyn kuvitetun levyn rei´istä.


 


REAKTIOPÖYTÄ 
Reaktiopöytä
Erittäin intensiivinen kahden pelaajan välinen reaktiotesteripeli, molemmat sammuttelevat valaistuvia valopainikkeita niin nopeasti kuin pystyvät, peliaika on 40 sekuntia. Tulokset jäävät näkyviin laitteeseen. Molemmille pelaajille syttyy ja sammuu valopainikkeita randomisti, ja niitä palaa samanaikaisesti useitakin. Laite on brändättävissä, jolloin laitteen päälle asetetaan painettu levy, ja valopainikkeet ja pistenäytöt jäävät näkyviin levyn rei´istä. Myös jalkojen ympäri voi valmistaa brändäykseen sopivat visuaaliset levyt.


 


SUMOPAINI 
Sumopaini
Legendaarinen painimittelö pulleat sumopuvut päällä. Sumopainijat ottavat mittaa tosistaan n 4 x 4 m tatamilla, yrittäen saada vastustajan mattoon tai astumaan tatamilta ulos. Settiin kuuluu kaksi pukua, kaksi kypärää, kaksi niskatukea, sekä kaksiosainen tatamimatto. Käytämme uudempia nopeasti puettavia sumopukuja, joissa ei ole kiristettäviä solkia selkäpuolella, niin toiminta on paljon sujuvampaa.


 


COOL CURLING 
Cool curling
Erittäin mielenkiintoinen pöytäcurlingpeli (ei siis sekoitettavissa yleisesti baareissa käytettäviin shuffleboard-tyyppisiin peleihin) kahdelle pelaajalle tai tiimille. Mahdollista myös pelata yksinpelinä! Pelipöytä on kolme metriä pitkä, joten tarkkuutta vaaditaan jos aikoo saada kuulalaakeripohjaisen pienen kiven pesäalueelle, saatikka kilkkaamaan vastustajan kiviä pois. Pöytiä on useampia, joten pelkästään curlingin ympärille voidaan järjestää kunnon turnauskin.


 


SUMMERIPELI 
Summeri
Käden vakaustesti, eli pystytkö ohjaamaan metallilenkin pitkin mutkittelevaa metallitankoa, ilman että metallit koskettavat toisiaan? Minuutti aikaa, kolme ”elämää”, jännittävä tihenevä tikitys loppua kohti…


 


EASY CURLING /ALPINE CURLING 
Curling
Tarkkuus- ja taktiikkapeli vailla vertaa. Noin 10 m pitkä muovijäärata, jonka päässä alppicurlingin pesäalue snadikiekkoineen. Kevyitä ”kiviä” pyritään liu´uttamaan mahdollisimman lähelle snadikiekkoa, joka voi myös vaihtaa paikkaansa. Lopuksi snadia lähinnä olevista kivistä saa pisteitä. Kaksinpeli, tai kahden tiimin välinen peli.


 


PÖYTÄFUTIS 
Pöytäfutis


 


MÄKIAUTOT 
Mäkiautot
Metallirakenteiset mäkiautorungot, joissa renkaat, ratti ja jarrut valmiina.Autojen ulkonäkö pitää luoda itse. Auton runkoja on 20 kpl. Runkojen oheen voimme toimittaa paksua pahvia, josta voi muotoilla korin, spoilerit ym muodot autoille.


Järjestämme myös täysimittaisia mäkiautokisoja, jolloin mukana on kaikki muu tarvittava varikkoteltoista ja rallikypäristä, spraymaaleihin ja nippusiteisiin.


 


SPACE MEDUSA 
Medusa
Lasten tapahtumiin sopiva noin 3 metriin ulottuva ”fly guy”-tyyppinen heiluva hahmo. Ylemmät lonkerot heiluvat vapaasti puhalluksessa, ja alimmat ovat ankkuroituneena maahan kiinni. Puhallin on äänekäs, joten soveltuu vain ulkotapahtumaan, tai isoon hallitapahtumaan, jos laitteen saa asemoitua sivumpaan.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Osa aktiviteettivälineistämme on vuokrattavissa ilman aktiviteetin vetäjäämme. Lähtökohtaisesti me tuomme tällöin välineet, pystytämme pisteen, ohjeistamme tilaajan/valvojan ja noudamme tapahtuman päätteeksi, ellei muuta sovita tai mainita tuotteen kohdalla.

Vuokraamme vain vähintään kolmen laitteen paketeissa, jotta kuljetuskulut jakaantuvat useammalle laitteelle, eikä yhden laitteen vuokraus olisi kohtuuttoman kallista.

Lisätiedot

Lisätiedot

Ikä Aikuiset
Fyysisyys Liikkumista, mutta ei raskasta, Rentoa kisailua, Syke nousee
Kesto 1-2h, n. 30min, yli 2h
Aktiviteetti tapahtuu Sisällä muualla kuin Actionfactoryssa, Ulkona

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava palvelu: Vuokralaitteet ilman ohjaajaa

Miten arvioisit tämän palvelun? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Hauskuus
Hinta

Varaus

Voit tehdä tapahtumavarauksen koskien tätä ja muita aktiviteetteja täyttämällä lomake.

Tapahtuman tiedot

  • Pyydämme täyttämään viestikenttään tapahtumapäivän varavaihtoehdot mahdollisuuden mukaan.

  • tuntia

Viesti

Yhteystiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön tietosuojaehtojen mukaisesti.
Huomioithan että lomakkeen lähettäminen ei tarkoita varauksen vahvistamista. Olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

* Vaaditut tiedot