ACTION FACTORY – KISAILUVÄLINEITÄ VUOKRALLE

Huom! Hinnat sisältävät alv 24%. Välineiden haku ja palautusajat tulisi sopia ennakkoon. Kuljetukset mahdollisuus sopia erillisveloituksella.

PIENI OSA YLI 300 AKTIVITEETIN VALIKOIMASTAMME ON MYÖS VUOKRATTAVISSA ILMAN OHJAAJAN MUKANAOLOA.

 

SUMOPAINI, hulvattoman hauskaa painimista pulleat sumopuvut päällä. Painiminen tapahtuu sumopainitatamilla. Sumopukumme ovat uudempaa mallia, jotka on helppo ja nopea siirtää painijalta seuraavalle, sillä niissä ei ole kiristyssolkia lainkaan. Settiin kuuluu kaksi pukua, kaksi kypärää, kaksi niskatukea, sekä tatami, joka koostuu kahdesta osasta, jotka kiinnittyvät toisiinsa leveällä tarranauhalla.

200 €/arkipv, 300 €/pe-ma

 sumopaini

 

 

FRISBEE GOLF- tarkkuusheittokisat lyhyellä matkalla, tai esim kolme väylää sopiviin paikkoihin tapahtumapaikalla. Meiltä löytyy myös pienempiä ja isompia vilkkuvia frisbeetä iltahämärään, pehmofrisbeetä sisäkisoihin, kukkakuvioisia kangasfrisbeetä kesätapahtumiin, sekä minifrisbeetä. Myös Aerobie-kiekot kuuluvat valikoimiimme, jollaisella on heitetty mm Niagara-putousten ylitse.

75 €/arkipv, 100 €/ma-pe, sis kolme koria + 10 frisbee golf-kiekkoa

 frisbee

 

SPEED BADMINTON, uusi versio vanhasta kunnon sulkapallosta, nopeatempoinen ilman verkkoa pelattava mailapeli. Voi pelata lyhyemmälläkin etäisyydellä kuin kuvassa. Meiltä tarvikkeet kahdelle kentälle.

50 €/arkipv, 100 €/ma-pe, kaksi settiä

 speed badminton

 

KETJUN HEITTO, kaikkien aikojen kahlitsevimpia pelejä, yksinkertaisen nerokas heitetään ketjunpätkiä pisteytettyihin reikiin kaltevalla isolla levyllä. Tämän parissa on mennyt jopa kokonainen juhannusviikonloppu hyvällä porukalla...

Kuvassa heitetään angry birdseillä, mutta pistelevy on sama.

50 €/arkipv, 100 €/ma-pe, yksi setti

 ketjunheitto

 

KUNINGASTIKKA, uusi brittiläinen tarkkuusheittopeli suurilla 30-senttisillä jättitikoilla, nurmikolla on pisteytetyt ympyrät. Nopeatempoinen ja kaikille sopiva peli. Erittäin hyvä porukalla pelattava pihapeli nurmikkoalueelle.

50 €/arkipv, 100 €/ma-pe, kolme rataa tikkoineen

 kuningastikka

 

HÄRÄN RENGASTUS, kärsivällisyyttä koetteleva peli, jossa pyritään heilauttamaan metallirengasta kohti puisen härän päässä olevia koukkuja. Vanha brittiläinen pubipeli.

50 €/arkipv, 100 €/ma-pe, yksi setti

 härkä

 

KALLISTELURATA, mutkikas levymäinen rata, jota kannatellaan ilmassa, tarkoitus on saada pallo vierimään rataa pitkin putoamatta. Peliä voi pelata niin, että lasketaan kuinka pitkälle tiimi saa pallon vierimään tietyssä ajassa, tai sitten voi ottaa aikaa siitä, kuinka kauan yksi tai kaksi kierrosta kestää. Rata on pisteytetty, täysi kierros on 10 pistettä.

Mahdollista pelata myös yksilökisana

50 €/arkipv, 100 €/ma-pe

 kallistelu

 

PULMAPELIT, muutamia erilaisia älypähkinäpelejä tarjolla. Jättipirunnyrkki, puukuutio, pallopyramidi, tantrix jne.

Kuvassa jättipirunnyrkki valmiiksi rakennettuna...

50 €/arkipv, 100 €/ma-pe, kolme erilaista sis hintaan

 pulmat

 

LINNUT, tarkkuusammuntaa suurikokoisella jättiritsalla. Ilkeät possut tulisi saada pudotettua palikkatorniensa päältä osumalla niihin vihaisilla linnuilla. Hauska tiimitehtäväpeli, joka tempaa mukaansa niin lapset kuin aikuisetkin.

75 €/arkipv, 100 €/ma-pe

 linnut

 

TIIMIHIIHTO, kaikkien aikojen kenties naurettavin tiimikisa, viiden hengen lankkusukset joilla tiimit marssivat eteenpäin. Suksissa on narut joita käytetään suksien nostamiseen marssiessa. Kuljetusta ajatellen on hyvä huomioida, että sukset ovat 2,8 m pitkiä.

50 €/arkipv, 100 €/pe-ma, neljä paria sis hintaan

 tiimihiihto

 

PUHALLUSPUTKIAMMUNTA, erinomainen tarkkusammuntapeli puhallusputkilla ja -nuolilla. Maalitaulujen takana tulisi olla seinä tai muu seinämäinen este. Kuvassa pienin maalitaulu, muitakin on tarjolla suuriin jousiammuntamaalitauluihin saakka.

75 €/arkipv, 100 €/pe-ma

 puhallusputki

 

TIKANHEITTO, kaksi siirrettävää puista tikanheittotaustaa ja taulua, sekä tikat tietysti. Voi pelata perinteistä mökkitikkaa, tai darts-pelinä, kuten kuvassa.

50 €/arkipv, 100 €/pe-ma

 Tikanheitto

 

SKEITTIKÄVELYLAUDAT, armottoman hauskat ja monen mielestä aika haastavatkin laitteet. Tarkoitus on vaappua näillä pyörättömillä, mutta isoilla tassuilla varustetuilla ”skeittilaudoilla” tietty rata läpi. Voi järjestää myös viestikisana.

50 €/arkipv, 100 €/pe-ma, sis kolme settiä

 skate

 

SEINÄPALLO, kahdella narulla ohjaillaan palloa kaltevalla seinällä, väistellen seinässä olevia pisteytettyjä reikiä, voi pelata yksin, kaksin tai kolmisinkin.

50 €/arkipv, 100 €/pe-ma, sis max 2 laitetta

 seinäpallo

 

PÖYTÄFUTIS, klassinen peli jossa pyöritellään tangossa olevia futispelaajia, yrittäen samalla potkia palloa vastustajan maaliin, voi pelata kaksin-, nelin- tai vaikkapa kuusinpelinäkin.
75 €/arkipv, 125 €/pe-ma

 futis

 

COOL CURLING - pöytäcurling, mainio nopeatempoinen porukkapeli, kolme metriä pitkä pöytä jolla voi pelata curlingia molempiin suuntiin, käytössä pieniä sisäkuulalla varustettuja pelikiviä.

100 €/arkipv, 150 €/pe-ma, 1-2 pöytää

 cool

 

MINICURLING, useampi pieni reilun metrin mittainen curlingalusta, sama hauska peli kuin edellä, mutta pienimuotoisempana.

50 €/arkipv, 75 €/pe-ma, max 3 kpl

 minicurl

 

TASAPAINOLAUDAT, kuperapohjaisten pelilautojen päällä seisten, yritetään tasapainoilemalla saada pallot putoamaan kaukalossa oleviin reikiin. Voidaan järjestää tiimien välisenä viestikisanakin.

50 €/arkipv, 100 €/pe-ma, max 4 kpl

 tasapaino

 

SNAG GOLF, erinomainen tarrapalloilla pelattava "jokapojan" golfpeli, isot tarranauhapallot, isolapaiset mailat, tarranauhamaalitaulut tai tarranauhalieriöt lippuineen. Pelimuoto riippuu puitteista joissa on tarkoitus pelata. Voidaan siis pelata joko tarkkuuslyöntipeliä, eli chippipeliä, tai oikein väylillä, tarranauhalieriöiden korvatessa reiät. Paljon helpompaa kuin oikea golf, ja haasteellisempaa kuin minigolf.

125 €/arkipv, 175 €/pe-ma, n 10 hlön ryhmälle sopiva setti

 Snag

 

BAGATELLE, kaikkien tunteman Fortuna-pelin kantaäiti on ranskalainen Bagatelle, tyylikäs petsattu pelilauta, kaksi kappaletta. Näköispainokset reilun sadan vuoden takaisista laudoista. Kaksi kappaletta kuuluu pakettiin.

50 €/arkipv, 75 €/pe-ma, 2 kpl

 Bagaetelle

 

TELAKETJU, hassunhauska tiimikisa, 3-5 hlön tiimi marssii peräkkäin, ympärillä liikkuvan muovisen leveän nauhan ”sisällä”. Kokonaisuus siis muistuttaa ihmistelaketjua.

50 €/arkipv, 75 €/pe-ma, max 4 kpl

 telaketju

 

TELESKOOPPITIKKA, TV-klassikko Speden speleistä vuodelta yks ja kaks. Teleskooppivapa jonka päässä on terävä tikka. Tarkoitus on heilauttaa pitenevää vapaa niin, että tikka osuisi mahdollisimman keskelle tikkataulua. Esim kolme tai viisi yritystä per henkilö.

25 €/arkipv, 50 €/pe-ma, yksi setti

 

 teleskooppitikka

 

RENKAAN HEITTO, klassinen renkaanheittopeli pystyssä oleviin keppeihin.

5 €/arkipv, 10 €/pe-ma, kaksi settiä

 renkaanheitto

 

KOLIKONHEITTO, vanhaan kunnon Voita Pullo-peliin olemme tehneet valmiin alustan jonka päälle pullon (tai muun kohteen) voi laittaa, ja johon voi heittää kolikoita. Pullo ja kolikot eivät kuulu hintaan, vaan ainoastaan yksinkertainen puulevy ja tausta. Tällä tavalla voi peliä pelata lähes missä vaan, missä ei ole taustaseinää käytettävissä, esim pihalla, keskellä tanssilattiaa koko kansan ohjelmanumerona jne. Palkintona voi siis olla muutakin kuin perinteinen pullo...

5 €/arkipv, 10 €/pe-ma, yksi laite

 kolikonheitto

 

TANDEMPYÖRÄ, taitoajoa oikealla tandempyörällä, hupaisaa sekä ajajille että katsojille – tai ainakin katsojille...

50 €/arkipv, 75 €/pe-ma, yksi kpl

 tandem

 

SPEDEPALLO, tuttu kaikille 90-luvulla TV:tä katsoneille kansalaisille. Pallolla kaadetaan keiloja, mutta vaikeusastetta nostaa kuminaru jolla pallo on kiinni potkijan jalassa. Hauska mutta yllättävän vaikea peli.

50 €/arkipv, 75 €/pe-ma

 spedepallo

 

GYROPALLO, kädessä heiluteltava pallo, jonka sisällä pyörivä osa aiheuttaa melkoisen vastuksen. Pallossa oleva mittari kertoo suorittajan saavuttaman parhaan hetkellisen ”pyörimisvauhdin”, eli kierrosluvun. Hauska laite, mutta alkuunsa aavistuksen hankala. Muutaman yrityksen jälkeen alkaa jo sujumaan.

50 €/arkipv, 75 €/pe-ma, kolme laitetta

 gyro

 

JÄTTILÄISMARSSI, tiimiaktiviteetti, jossa marssitaan jättijaloilla kohti maaliviivaa. Jos yksikin yrittää mennä eri tahdissa, niin sitten seisoo koko porukka...

25 €/arkipv, 50 €/pe-ma

 jalat

 

KETJUPALLOKEILAUS, brittiläinen pubipeli, jossa heilautetaan ketjun päässä olevaa palloa tolpan ympäri, yrittäen osua ja kaataa keiloja. Yllättävän hankala sihtailla pallon paluumatkaa...

25 €/arkipv, 50 €/pe-ma

 ketjupallo

 

KOORDINAATIOPALLO, palloa tulisi kuljettaa ”rimarataa” pitkin edestakaisin mahdollisimman monta kertaa tietyssä ajassa, mutta hienous on radan päässä. Päädyn ympäri nimittäin pitäisi saada pallo aina ”muljautettua”, ja vieläpä molemmissa päissä...

15 €/arkipv, 25 €/pe-ma

 koordinaatio

 

MEGATETRIS, hauska liveversio suositusta videopeliklassikosta Tetriksestä. Pleksilevyjen väliin pudotellaan kaksinpelissä vuoronperään omia palikoita, kunnes jommankumman palikka jää yläreunan yläpuolelle. Tällöin häviää siis pelin vastustajaa vastaan. Voi pelata myös joukkuepelinä.

25 €/arkipv, 50 €/pe-ma

 tetris

 

MUKIPYRAMIDI, näppäryys- ja nopeustesti, kokoa pyramidi mukeista, ja pura se – aikaa vastaan! Simppeli ja nopea peli, jossa hermojen hallinnalla ja vakaalla kädellä on suuri merkitys.

15 €/arkipv, 25 €/pe-ma

 muki

 

MÖLKKY, alkujuuriltaan kelttiläinen Gaeli-palikkapeli suomalaisessa muodossaan, meiltä saa alkuperäissäännöt, siten kuin tätä peliä on muinoin esim Skotlannin ylängöillä pelattu. Myös minimölkky yksi setti

15 €/arkipv, 25 €/pe-ma, max 4 settiä

 mölkky

KUBB, ruotsalainen palikkapeli, jossa huomattavasti mutkikkaammat säännöt kuin Mölkyssä/Gaelissa .

15 €/arkipv, 25 €/pe-ma, max 2 settiä

 

NURMIKKOKUULAPELI brittiläinen herrasmiespeli jossa pyöritetään hiukan epätasapainoisia kuulia kaarevilla heittoradoilla kohti snadia, tai pelialueen maalipistettä.

15 €/arkipv, 25 €/pe-ma

 kuulapeli

 

PALLOPELILAUTA, yksinkertainen pallonvierityspeli, jossa yritetään saada pallot jäämään pisteytettyihin reikiin kaltevalla pelialustalla.

15€/arkipv, 25 €pe-ma

 pallopeli

 

POLKAISUKATAPULTTI, pieni keinulauta jota polkaistaan, laukaisten samalla ammuksen kohti pisteympyröitä. Pisteet lasketaan tikkataulutyylisesti.

15 €/arkipv, 25 €/pe-ma

 katapultti

 

PEDALO, hupaisa liikkumaväline, jota poljetaan laudan päällä seisten, oikeastaan kävellään eteenpäin pehmein askelin. Kuvan versio on yhden tai kahden hlön ajettavissa, mutta nykyinen versiomme on 4-5 hlön laite...

25 €/arkipv, 50 €/pe-ma, kaksi laitetta

 Pedalo

 

VELTTOPALLO tarkkuusheittopeli pallopareilla jotka ovat kiinni toisissaan narulla, ja niiden tulisi jäädä riippumaan pisteytetyille rimoille. Tarkkaa arviointia ja tuntumaa vaativa peli, jos haluaa hyviä pisteitä.

15 €/arkipv, 25 €/pe-ma

 velttopallo

 

KROKETTI, mielenkiintoinen pihapeli, joka soveltuu parhaiten nurmikolle. Meillä tarjolla laadukas italialainen setti,

50 €/arkipv, 75 €/pe-ma

 

PETANKKI, klassikkopeli ranskanmaalta, metallikuulat ja snadi, muuta ei tarvitakaan. Myös sisäkuulat joilla voi pelata vaikka parketilla! Hämäriin iltoihin myös vilkkuvat kuulat.

10€/arkipv, 15 €/pe-ma, kaksi settiä, sisäkuulat tai vilkkukuulat tuplahintaiset

 

PUSSIPOMMITUS, kaksi pelaaja tai tiimiä vastakkain, ja kumpikin yrittää osua hernepusseilla vastustajan kaltevalla levyllä olevaan reikään. Voidaan pelata useampia kierroksia.

15 €/arkipv, 25 €/pe-ma, kaksi settiä

 

HEVOSENKENGÄNHEITTO, em renkaanheiton kaltainen, mutta hevosenkengät heittovälineinä, ja yksi rautatappi maassa pystyssä. Myös kumiset hevosenkengät sisätiloihin...

10 €/arkipv, 15 €/pe-ma, kaksi settiä

 

LASTEN VÄLINEITÄ

 

Erinomainen ajatus esim hääjuhliin. Kun lapset viihtyvät, niin aikuisetkin viihtyvät.

Osassa on vuokrahinnat, muista tehdään paketteja jossa useampia välineitä mukana. Häissä on hyvä suunnitella erillistä lasten leikkipaikkahuonetta/aluetta, joko sisälle tai ulos. Erittäin mukavia ja monipuolisia lasten leikkipaketteja saadaan aikaan hintahaarukassa 200-500 €.

Jotkut aikuistenkin laitteet ylläolevalta listalta sopivat lapsille.

 

POMPPULINNA, 5 x 4 m, irroitettavalla sadekatoksella, mukana puhallin, etumatto, maakiilat ja pieni leka, sekä linnan alle kevytpressu

200 €/arkipv, 275 €/pe-ma

 pomppu

 

POMPPULINNA, 4 x 3 m, irroitettavalla sadekatoksella, mukana puhallin, etumatto, maakiilat ja pieni leka, sekä linnan alle kevytpressu

175 €/arkipv, 225 €/pe-ma

 pomppu

POMPPULINNA, 4 x 3 m, ”ritaritorneilla” etukulmissa, mukana puhallin, etumatto, maakiilat ja pieni leka, sekä linnan alle kevytpressu

150 €/arkipv, 200 €/pe-ma

 

JÄTTILEGOT, virallisia jättikokoisia legoja rakenneltavaksi, n 160 palaa

50 €/arkipv, 75 €/pe-ma

 

POLKUAUTOT neljä isokokoista Berg-merkkistä polkuautoa, mukaan merkintäkartioita. Sopii 7-8-vuotiaista eteenpäin

2 autoa,75 €/arkipv, 100 €/pe-ma

4 autoa, 100 €/arkipv, 150 €/pe-ma

 polkuautot

 

LEIKKIMÖKKI Little Tikes, n 1,5 x 1,5 m, avattavat ikkunat ja ovi, irroitettava katto, koottava mökki

 leikkimökki

 

KIIPEILYTÖRÄS, Little Tikes, pieni töyräs jonka päälle kiivetä, pieni liukumäki, töyrään alle pääsee piiloon tai majaa leikkimään

 kiipeily

 

LIUKUMÄKI, Little Tikes, pieni liukumäki, mäen korkeus n 1,2 m

 liukumäki

 

KEINUHEPPA JA KEINUVALAS, Little Tikes

 

KEINUVATI hassunhauskat isot ”vadit” joihin voi mennä itse pyörimään, ja välillä voi kaveritkin antaa vauhtia

 vati

 

RYÖMINTÄTUNNELIT, peräti kahdeksan kappaletta risteystunneleita joista voi tehdä pienen tunneliverkoston

 tunneli

 

TASAPAINOKIVET, kahdeksan kappaletta värikkäitä erikokoisia muovisia kiviä joista voi tehdä vaikka tasapainoradan

 tasapaino

 

KENGURUPALLOT, yksi isompi ja muutama pienempi pomppupallo

 pomppu

 

KEPPIHEPAT, 8 kpl keppihevosia

 

PIENI PALLOMERI, n 2 m halkaisijaltaan oleva pallomeri joka toimii puhalluksella, puhallin on sen verran äänekäs, ettei ihan juhlatiloihin sovi

 pallomeri

 

DIDI CAR, hulvattomat ajokit jotka liikkuvat eteenpäin heiluttelemalla rattia edestakaisin, ei siis tarvita moottoria, sähköä, työntäjää, vetäjää, tai edes vauhtipotkuja, toimii vain tasaisella ja kovalla pinnalla, 6 kpl

 didi

 

POTKUMOPOJA, kolme kpl, klassikkomenopelejä

 potkumopo

 

ANGRY BIRDS, suurikokoinen puinen ritsa jolla laukaista äkäisiä lintuja kohti ilkeitä possuja palikkatorniensa päällä, onnistuu myös sisällä

 angry

 

HULA-HULA VANTEITA, muutama kpl

 

HASSUT PEILIT, neljä kappaletta peilejä jotka kertovat ken on meistä pisin, levein, tai muuten vaan hassuin...

 peilit

 

PEHMOFRISBEETÄ, hyvin pehmeät frisbeet lasten käyttöön

 

LASKUVARJO, useamman metrin kokoinen värikäs ”laskuvarjo” jolla voi leikkiä monenlaisia yhteisleikkejä, vaatii leikittäjän

 

PURKKIJALAT, tasapainokävelyä ”norsutassuilla”

 

HYPPYKEPIT, lapsille sopivat hyppykepit