Toimintapisteet tapahtumiin ohjaajalla

TILAA TOIMINTAPISTE ELÄVÖITTÄMÄÄN TAPAHTUMAA, JUHLIA TAI MESSUOSASTOA.

Meiltä niin rastipistevälineet kuljetuksineen kuin vetäjätkin, kaikki tarvittava avaimet käteen-periaatteella.
Tapahtumaan voi tilata useampiakin rastipisteitä, jolloin laskemme tarjouksen koko paketista.

Hintoihin lisätään alv 24%

 • Toimintapisteet tapahtumiin ohjaajalla

  MASH MACHINE
  Mash Machine

  Käsittämättömän hauska ja huippumoderni musiikkilaite, jolla kuka tahansa pystyy muutamassa sekunnissa loihtimaan menevän biisin kaikkien iloksi. Musiikkia voi miksailla non-stoppina, ja luomiseen voi osallistua vaikka neljä henkilöä kerrallaan. Musiikkipohjia on n 20 erilaista, joiden päälle ”soittajat” kehittävät omia äänimaailmoja laittamalla ja vaihtelemalla pieniä palikoita futuristisella valopöydällä. Kenelläkään ei tarvitse olla minkäänlaista soittotaitoa tai rytmitajua tehdäkseen uniikkia musiikkia MASH MACHINE:llä. Laitteella voidaan luoda musiikkia tapahtumaan liittämällä sen äänentoistoon, tai se voi toimia omana pisteenään, jossa innokkaat kokeilijat käyvät viihtymässä ja viihdyttämässä. Tarjolla myös langattomat kuulokkeet reilulle 10 hengelle, jolloin laitetta voi käyttää samassa tilassa, missä soi muu bilemusiikki!

  Laite on brändättävissä, sillä sen ympäri on kiinnitetty valokalvo, johon voidaan painaa tilaajan logo tai muuta haluttua viestiä.

  Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä toiminnan valvonnan ja ohjeistamisen laitteen käytössä. Vaatii sähkön. Tilan tarve käyttäjineen n 2,5 x 2,5 m.

   

  REAKTIOSEINÄ
  Reaktoseinä

  Supersuosittu jättimäinen ”Speden speli”, eli kaksimetrinen reaktio/nopeustesteri, josta sammutetaan valopainikkeita mahdollisimman nopeaan tahtiin. Peli on nopea, helppo omaksua, näyttävä, vie hyvin vähän lattiapintaa, sopii kutakuinkin kaikille, ja ylänäytöissä näkyy selkeästi sekä peliaika että pistemäärä. Erilaisia pelimuotoja on 20 kpl, joista suosituin on 60 sekunnin mittainen peli, jolloin uusi valopainike syttyy aina kun edellinen sammutetaan. Laitteessa on myös lasten pelimuotoja. Reaktioseinä on tullut tunnetuksi Formula 1-kuljettajien harjoittelulaitteena, ja virallinen maailmanennätys onkin peräti 122 p/60 sek, tekijänä Jenson Button.

  Laite on brändättävissä, jonka vuoksi se onkin hyvin suosittu erilaisten tapahtumien elävöittäjänä. Tällöin valopainikkeet ja näytöt näkyvät etupuolelle kiinnitetyn kuvitetun visuaalisen levyn rei´istä.

  Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajalle 2 x 2 m.

  REAKTIOPÖYTÄ
  Reaktiopöytä

  Erittäin intensiivinen kahden pelaajan välinen reaktiotesteripeli, molemmat sammuttelevat valaistuvia valopainikkeita niin nopeasti kuin pystyvät, peliaika on 40 sekuntia. Tulokset jäävät näkyviin laitteeseen. Molemmille pelaajille syttyy ja sammuu valopainikkeita randomisti, ja niitä palaa samanaikaisesti useitakin.

  Laite on brändättävissä, jolloin laitteen päälle asetetaan painettu levy, ja valopainikkeet ja pistenäytöt jäävät näkyviin levyn rei´istä. Myös jalkojen ympäri voi valmistaa brändäykseen sopivat visuaaliset levyt.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajille 2,5 x 1,5 m.

  REACTION BUTTONS
  Reaction buttons

  Uusin reaktiopelimme, langattomat valopainikkeet, jotka voi sijoittaa vapaasti eri puolille huonetta/tilaa, tai vaikka asetella pöydälle vapaamuotoiseen järjestykseen. Valopainikkeet voidaan kiinnittää kehitteillä oleviin kehikoihin, sekä pöytä-, että seinämalliseen. Tällöin voidaan reiät stanssata haluttuihin paikkoihin brändikuvan mukaisesti.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän.

  SUMOPAINI
  SUMOPAINI

  Legendaarinen painimittelö pulleat sumopuvut päällä. Sumopainijat ottavat mittaa tosistaan n 4 x 4 m tatamilla, yrittäen saada vastustajan mattoon tai astumaan tatamilta ulos. Settiin kuuluu kaksi pukua, kaksi kypärää, kaksi niskatukea, sekä kaksiosainen tatamimatto. Käytämme uudempia nopeasti puettavia sumopukuja, joissa ei ole kiristettäviä solkia selkäpuolella, niin toiminta on paljon sujuvampaa.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Tilantarve tapahtumapaikalla painitatamille ja turvalliselle painimiselle n 8 x 8 m.

   

  COOL CURLING
  COOL CURLING

  Erittäin mielenkiintoinen pöytäcurlingpeli (ei siis sekoitettavissa yleisesti baareissa käytettäviin shuffleboard-tyyppisiin peleihin) kahdelle pelaajalle tai tiimille. Mahdollista myös pelata yksinpelinä! Pelipöytä on kolme metriä pitkä, joten tarkkuutta vaaditaan jos aikoo saada kuulalaakeripohjaisen pienen kiven pesäalueelle, saatikka kilkkaamaan vastustajan kiviä pois. Pöytiä on useampia, joten pelkästään curlingin ympärille voidaan järjestää kunnon turnauskin.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset (edellyttäen, ettei ole ahtaita kantoreittejä tai portaikkoja) ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Tilantarve laitteelle ja pelaajille n 5 x 1 m.

  KIKKATIKKAAT
  KIKKATIKKAAT

  Aidot festaritikkaat, eli kiikkerät vinotikkaat, jotka tulisi kiivetä ylös asti. Tikkaiden alla patjat, joille voi turvallisesti pudottautua. Vaikeustaso säädettävissä ennen tapahtuman alkua. Huomattavasti haastavampaa kuin miltä näyttää.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun, sekä vetäjän. Tilantarve laitteelle ja kiipeilijälle 5 x 3 m, korkeutta 2,5 m.

  SUMMERIPELI
  SUMMERIPELI

  Käden vakaustesti, eli pystytkö ohjaamaan metallilenkin pitkin mutkittelevaa metallitankoa, ilman että metallit koskettavat toisiaan? Minuutti aikaa, kolme ”elämää”, jännittävä tihenevä tikitys loppua kohti…

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajalle n 1,5 x 1,5 m.

  EASY CURLING /ALPINE CURLING
  EASY CURLING

  Tarkkuus- ja taktiikkapeli vailla vertaa. Noin 10 m pitkä muovijäärata, jonka päässä alppicurlingin pesäalue snadikiekkoineen. Kevyitä ”kiviä” pyritään liu´uttamaan mahdollisimman lähelle snadikiekkoa, joka voi myös vaihtaa paikkaansa. Lopuksi snadia lähinnä olevista kivistä saa pisteitä. Kaksinpeli, tai kahden tiimin välinen peli.

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve pelille 10,5 x 2,5 m.

  MINIGOLF
  MINIGOLF

  Jopa yhdeksän siirrettävää leveätä minigolfrataa, mailoineen ja palloineen, vain sisäkäyttöön. Mustavalovalaistuksessa toimivat myös hohtominigolfratoina! Tilaa tarvitaan yhdeksälle radalla n 160-250 m2, riippuen tilan muodosta ja mahdollisista pylväistä/tolpista. Ratoja voi vuokrata myös pienemmän määrän.

  Hinta alkaen 1650 euroa/3 rataa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve vaihtelee ratojen mukaisesti, yleisesti n 5 x 2 m per rata.

   

  PÖYTÄFUTIS
  PÖYTÄFUTIS

  Kaikkien aikojen klassikkopelejä, jalkapallopeli, jossa pyöritettävät pelaajat tangoissa kiinni. Yksinkertaisen nerokas, ja aina niin mukaansatempaava peli. Onnistuu kaksinpelinä ja nelinpelinä, ja on myös pelattu kahdeksalla pelaajalla, jolloin jokaisella on ollut yksi tanko käytössä…

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve laitteelle ja pelaajille 2,5 x 2,5 m

  JÄTTIPÖYTÄFUTIS
  JÄTTIPÖYTÄFUTIS

  Klassikkopelin jättiversio, pyöritettäviä pelaajia on kentällä tuplasti verrattuna normaaliin pöytäfutíkseen. Suosittelemme pelaamaan kahdeksan pelaajan kesken, mutta onnistuu myös kahdella tai vastaavasti peräti 16 pelaajalla samaan aikaan, kun kaikki käyttää yhtä tankoa.

  Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve laitteelle ja pelaajille 5,5 x 2,5 m.

  RÖHNÖTTELY
  RÖHNÖTTELY

  Ilmatäytteisiä ”sohvia”, kolmea eri väriä, hauskaa porukkaröhnöttelyä, linnunlaulua tai muuta rentouttavaa äänimaisemaa taustaksi.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis 10 ilmasohvaa, kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.Tilantarve välineille n 2,5 x 1 m/ilmasohva

  ITÄMAINEN KIVIKÄVELY
  ITÄMAINEN KIVIKÄVELY

  Pienistä ”mukulakivimatoista” koottu itämainen kivikävelypolku, jota pitkin kävellessä lähtee taatusti veri kiertämään.

  Hinta alkaen 550 euroa/yli 10 metrin mittainen polku, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän, tilantarve n 7 x 2 m.

   

  FUN GOLF
  FUN GOLF

  Huippuhauska tarrapallofgolfpeli, joka sopii kaikille, erittäin hyvin myös ei-golffareille. Pallot ovat tennispallon näköisiä tarranauhapalloja, mailoissa on suuret lavat osuman helpottamiseksi, maalitaulut ovat pyöreitä tikkataulun näköisiä isoja tauluja, joihin pallot osuessaan jäävät kiinni. Peliä voi myös pelata väyläpelinä, jolloin reikien sijaan on lieriömalliset ja lipuilla varustetut maalit tähtäimessä. Maksimipituus lyönnille on n 30-35 m. Käytössä sekä kallistetulla lavalla varustetut mailat, että putterit, molempia kahta eri pituutta ja sekä right-, että leftmailoina.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  WC RACING
  WC RACING

  Kuuluisa erikoisuutemme, vessanpytty-racing, on ilahduttava yhdistelmä kilvan-ajoa ja huumoria. Tuskin kukaan voi nauramatta katsella tai ajaa vessanpyttyajoa. Kypärä päähän ja kurvailemaan helppokäyttöisillä ajolaitteilla. Rata rakennetaan liikennekartioista. Nyt käytössä myös lapsille sopiva versio, jonka huippunopeus on turvallinen 5 km/h, ja sopii erinomaisesti esim kauppakeskustapahtumiin ja vastaaviin yleisötilaisuuksiin.

  Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.

  AVARUUSPALLO
  AVARUUSPALLO

  Aito alkuperäinen NASA:n kehittämä Aerotrim-pyörimislaite, jossa voi kolmen kehän keskellä pyöriä kolmiulotteisesti. Suorittaja on seisoma-asennossa, jaloistaan kiinnitettynä, lantion ympärillä pehmustettu tukirengas, ja käsille löytyy kahdet vaihtoehtoiset paikat. Yleensä henkilöä pyöritetään 2-3 minuuttia. Laitteessa ei tule huono olo, sillä jalkaosaa säädetään korkeudeltaan siten, että henkilön vatsa on pyörimisen keskipisteessä. Laitteeseen tulijalla täytyy olla nauhalliset tai muulla tavoin napakasti jalkaan kiristettävät jalkineet. Ei korkokenkiä, ei sandaaleja, ei sukkasilteen.

  Laite on kookas, n 3,2 m korkea, ja lattiaosa n 3 m läpimitaltaan.

  Vuokrahinta 1550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.

  LASER TRAP
  LASER TRAP

  Erinomainen kevytversio oikeasta savikiekkoammunnasta. Viisi henkilöä voi samaan aikaan ampua aidoilla (mutta lasertoimisilla) haulikoilla kohti lentävää kiekkoa. Osumista saadut pisteet ilmestyvät langattomasti suurelle tulostaululle, jonka kaiuttimista myös laukaisuäänet kuuluvat. Voidaan järjestää kiekkoammunnan moniottelu, sillä järjestelmään on ohjelmoitu neljä erilaista pelimuotoa, eli pisteytykset menevät eri tavoin eri pelimuodoissa. LASER TRAP toimii siis yksinäisenä rastipisteenä max 15 hlön ryhmälle noin tunnin ajan, tai se voi olla osana isompaa kokonaisuutta.

  LASER TRAP on siis ympäristöystävällinen ja turvallinen tapa kokeilla isommallakin ryhmällä savikiekkoammuntaa. Ase ei potkaise ollenkaan, aseesta ei lennä mitään, tähtäysennakkoa ei oteta (helpottaa muita kuin oikeata kiekkoammuntaa harrastavia), kiekot kerätään aina talteen ammunnan päätteeksi.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  LASER TRAP INDOOR

  Viisi ampujaa seisivat laserhaulikot käsissään vierekkäin. Kun elektroniseen maalitauluun syttyy valo, kaikki yrittävät osua siihen ennen muita, nopein nappaa pisteet. Välittömästi osuman jälkeen syttyy uusi maalitaulu, jonka jälkeen taas uusi jne. Kyseessä siis ammunnan reaktiopeli, nopein vie aina pisteet. Pisteet ilmestyvät automaattisesti suurelle tulostaululle. Ammuntaa onnistuu sisätiloissa.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  LASER TRAP TURNING TARGETS

  Viisi ampujaa seisovat rinnakkain, ja kun viisi mekaanista maalitaulua kääntyy esiin, kaikki yrittävät osua omaansa nopeammin kuin muut omiinsa, nopein nappaa pisteet. Ammuntaa jatketaan kierros kierrokselta samaan tapaan. Pisteet ilmestyvät automaattisesti suurelle tulostaululle. Ammunta onnistuu niin sisällä kuin ulkonakin.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  LASERSHOOTING GALLERY
  LASERSHOOTING GALLERY

  Kaksi-kuusi ampujaa ampuvat futuristisen näköisillä laserpistooleilla kohti valistuvia elektronisia maalitauluja, joita aktivoituu randomisti, eri määriä ja eri nopeuksin. Pisteitä kertyy osumista, ja ilmestyvät langattomasti tietokoneen ruudulle. Erittäin nopeatempoinen ja helposti omaksuttava räiskintäpeli.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  LASERSHOOTING JUMPING CANS

  Laserpistoolilla ammutaan osumia pieniin juomatölkin tapaisiin maalitauluihin, jotka ponnahtavat ilmaan ja kaatuvat osumasta. Yksi ampuja kerrallaan, kolme tölkkiä, manuaalinen ajanotto.

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  LASERSHOOTING COLOURED TARGETS
  LASERSHOOTING COLOURED TARGETS

  Laserpistoolilla ammutaan osumia väriä vaihtaviin bokseihin. Osuma siniseen tai vihreään valoon, tuottaa aina plus-pisteen, ja osuma punaiseen tai keltaiseen valoon, tuottaa miinuspisteen. Valovärit vaihtuvat random-tahtiin, joten tarkkana saa olla… Manuaalinen ajanotto, automaattinen pistelasku. Joko yksi ampuu yhtä tai kahta maalitaulua, tai kaksi voi ampua kumpikin omaa maalitauluansa.

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  LASER SCREEN SHOOTING
  LASER SCREEN SHOOTING

  Laseraseilla (pistooli, kivääri, haulikko, jousipyssy) ammutaan valkokankaalla ilmestyviin virtuaalisiin maalitauluihin, automaattinen pisteytys ja ajanotto. Pelivaihtoehtoja on noin 40 erilaista, lukuisia erilaisia pistoolipelejä, savikiekkoammuntaa monessa eri muodossa, pienriistametsästystä, ja erikoisuutena laserjousipyssyammuntaa! Yksi kerrallaan ampumassa.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  JOUSIAMMUNTA
  JOUSIAMMUNTA

  Yksi tai kaksi jousiammuntarataa, viisi nuolta ja jousipyssy. Jousiammunnan viehätys piilee siinä, että ammuttava nuoli on näkyvä, eli se näkyy lennon ajan, mutta ennen kaikkea jää näkyviin maalitauluunkin. On aina helpompi kohdistaa seuraava laukaus, kun näkee tarkalleen mihin edellinen osui. Jousiammunnan kohdalla on muistettava, että kyseessä on aidosti vaarallinen laji, jonka vuoksi ohjaaja on koko ajan vieressä.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  PUHALLUSPUTKIAMMUNTA
  PUHALLUSPUTKIAMMUNTA

  Tarkkuusammuntaa pienillä terävillä nuolilla ja pitkällä puhallusputkella. Kevyt ja hauska tarkkuuslaji, joka sopii kaikille. Maalitaulujen isot puiset taustalevyt mukana.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  STAR WARS RACE
  STAR WARS RACE

  Nopeuskilpailu radio-ohjattavien Star Wars-hahmojen välillä, ehtiikö Yoda, vai Darth Vader, vai onko sittenkin symppis R2D2 ensimmäisenä maalissa?

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  WII-PELIT
  WII-PELIT

  Suuri kokoelma alkuperäisiä langattomilla kauko-ohjaimilla ja Wii Fit-tasapainolaudalla toimivia Wii-pelejä. Valikoimissa niin autopelejä, mäkihyppyä, pallonpukkausta, tanssipeliä, pujottelua kuin monia. monia muitakin

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  RETROPELIT
  RETROPELIT

  Valikoima aikansa klassikkoja, ja kaiken kukkuraksi niitä voi halutessa pelata vanhoilla kuvaputkitelkkareilla. Onnistuu kyllä screenilläkin, tai LCD-näytöillä. Miltä kuullostaisi PacMan, Tetris, Space Invaders, Bricks tai monet muut legendaariset videopelit?

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  PUTTING CHALLENGE
  PUTTING CHALLENGE

  Mainio puttauspeli, noin 2,5 m pitkä rata, joka itseasiassa sisältää peräti 72 erilaista rataa! Rata nimittäin muuttaa kallistuksiaan ja monttujaan ja kumpareitaan automaattisesti… Myös automaattinen pistelaskenta 1-4 pelaajalle. Tässä puttauspelissä lyödään aina yksi lyönti, joka pisteytyy sen mukaan miten onnistuu, reikään mennessä 1 p, lähelle tullessaan 2 p, tömähtäen kovaa takaseinään 3 p, ja liian ujo lyönti aiheuttaa kommentin ”One shot penalty!”

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  KÄSILYPSY
  KÄSILYPSY

  Hauska lypsykisa kahden suorittajan välillä. Kumpi onnistuu lypsämään enemmän vettä keinoutareilla? Voidaan järjestää myös tiimien välisenä viestikisana. Lypsäminen on tekniikkalaji, jossa voimalla ei pärjätä!

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  RENKAANVAIHTORULETTI
  RENKAANVAIHTORULETTI

  Kaksi renkaanvaihtajaa irrottaa akkutoimisilla pulttipistoleilla ensin rallirenkaan kehikosta, asettaa toisen tilalle, ja kiinnittää pultit akkupistoolilla. Manuaalinen ajanotto. Voidaan järjestää myös tiimien välisenä viestikisana.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  NEPPIS RACING
  NEPPIS RACING

  Moderni Formula 1-neppisrata, joka tulisi kiertää mahdollisimman vähin neppauksin. Klassikkoautoina aidot 70-luvun malliset neppis-autot. Ensin ”aika-ajot”, jotta selviää neppausjärjestys, sen jälkeen alkaakin tiukka kisa. Kellit ja puoli-kellit mukana säännöissä.

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  FERRARI RACING

  Kaksi lisenssoitua Ferraria vuokrattavana muodollisella korvauksella. Racing-penkki, racing-ratti, aluvanteet, slicksit, hieno ajotietokone, 7-lovinen vaihdelaatikko, uudenmalliset levyjarrut ja polkimet – siis polkuauton polkimet! Polkaise aito Ferrari vauhtiin – polkuautojen ehdotonta eliittiä!

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.

  COLIN MCRAE 2 - RACING
  COLIN MCRAE 2 - RACING

  Rallikisat jopa kuudella ajokilla samalla radalla samaan aikaan – Colin McRae-kisat parhaimmillaan! Mahdollista ajaa niin Mini Coopereilla, brutaaleilla Peugeot 205:lla ja Lancia Delta Integralella, tai vaikkapa ihan WRC-autoilla. Hauskaa yhtä kaikki, armotonta kiilailua ja väistelyä, kun kuusi ajokkia samalla radalla…

  Hinta alkaen 1250 euroa/4 ajokkia, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.

  RACING DUEL
  RACING DUEL

  Rallia, rata-autoilua, formula-kisaa tai vaikkapa mikroautoilua, kaksi kuskia vastakkain samalla lähtöviivalla… Kumpi ensin maalissa? Kuva heijastetaan screenille, toisella yläkuva, ja toisella alakuva. Tiukkaa kurvailua loppuun asti…

  Hinta alkaen 850 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.

  DANCE MACHINE
  DANCE MACHINE

  Kahdella pro-tason tanssialustalla pelataan musiikkipohjaista askelluspeliä, mitä paremmin osut jalalla oikealle suuntanuolelle tahdilleen, sen paremmat pisteet saat. Erittäin hauska pelirasti, jota on myös hauska seurata sivusta. Musiikkipeli heijastetaan screenille tai voidaan liittää TV-ruutuun. Kaksinpeli.

  Mahdollista teemoittaa peli siten, että valitaan jokin CD (Kyllä – CD!), jonka kappaleista laitteemme loihtii tanssipeliaskeleet. Voi siis olla mikä tahansa kappale, tai kappaleet, kunhan on tehdasvalmisteisella musiikki-CD:llä.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.

  JÄTTILEGOT
  JÄTTILEGOT

  Kehittävää ja luovaa tekemistä tapahtumaan. Parisen sataa virallista LEGO-palikkaa, tosin jättikokoisina, eli peruspalikka on noin tiiliskiven kokoinen… Neljää eri väriä iloisessa sekamelskassa.

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän.

  BIRDIE GOLF
  BIRDIE GOLF

  Tarkkuuslyöntikilpailu oikeilla golfvälineillä, mutta niin että erikoisvalmisteinen ”pallo” lentää täydellä teholla lyödessäkin ainoastaan 25-35 metriä. Pisteytetty maalialue nurmikolla.

  Hinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun.

  VEITSEN HEITTO
  VEITSEN HEITTO

  Tarkkuusheittoa aidoilla heittoveitsillä kohti puista maalitauluseinää. Viisi veistä per hlö.

  Hinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun, ja vetäjän.

   

   

  PIHAKISAT – hauskat ja helpot rastipisteet, jokaiselle jotakin, sopii niin pienten ryhmien olympialaisiksi, kuin isoihin tapahtumiin satojen ihmisten kisailupisteiksikin.

  Voimme tulla järjestämään hauskat pihakisat haluamaanne paikkaan, joko omatoimikisoina yhdellä yleisvalvojalla, tai kaikki rastipisteet valvottuina ja ohjattuina toimestamme. Minimissään neljä lajia, ja kesto max 2 h, lisätunneista lisäveloitus. Allamainitulta listalta voi valita mieleisiä ja tilanteeseen sopivia lajeja. Useita välineitä on tilattavissa useampikin setti. Mahdollista yhdistää samaan pakettiin erilliseltä vuokravälinelistaltamme löytyviä muita lajeja. Ne ovat erillishinnoiteltuja.

  Hinnoittelu: neljä lajia, 500 euroa + lisälajit 125 euroa/laji. Osallistujamäärä 10-1000 hlöä, riippuen tapahtuman toimintamallista.

   

  Fun Golf

  – mainio jokahenkilön tarrapallogolfpeli – sopii mainiosti ei-golffareillekin! Suuret tarranauhapallot, suurilapaiset mailat ja suuret pyöreät tarranauhamaalitaulut

   

  Skeittikävely

  – koordinaatiota vaativa tasapainoilulaji, jossa vaaputaan skeittilaudan tapaisella laitteella tietty rata läpi, laudassa ei ole pyöriä, vaan isot nivelletyt tassut päissä

   

  Mega Speed Stacks

  – sähäkkä rakentelupeli, jossa rakennetaan ämpäreistä pyramidi ja puretaan se takaisin ämpäritorniksi, mutta jättinyrkkeilyhanskat käsissä, yksi tai kaksi settiä, onnistuu mainiosti myös viestikisana

   

  Megatetris

  – manuaalinen tetristyyppinen peli, jossa pudotellaan erimuotoisia palikoita pleksilevyjen väliin, kunnes jommankumman pelaajan tai tiimin palikka jää yläreunan yläpuolella

   

  Angry Birds

  – tarkkuusammuntaa jättiritsalla, auta vihaisia lintuja pudottamaan ilkkuvia possuja palikkatornien päältä

   

  Frisbee Targets

  – tarkkuusheittoa frisbee golf-kiekoilla siirrettäviin frisbee golf-koreihin

   

  Amazontikka

  – Speden speleistä tuttu tarkkuuslaji, jossa singotaan teleskooppivavan päässä oleva terävä tikankärki kohti maalitaulua

   

  Sirkuspyörät

  – yksi tai kaksi kaksipyöräistä yksipyöräistä, selvennys: yksipyöräinen johon on kiinnitetty lyhyt pyörän runko, jossa etupyörä ja ohjaustanko. Pyöräillessä sekä ohjaustanko että satula kääntyilevät vasemmalle ja oikealle – ei helppoa, mutta hauskaa kun oppii. Kypäräpakko…

   

  Härän rengastus

  – heilauta ketjun päässä oleva metallilenkki kohti härän päässä olevaa koukkua, jatka kunnes onnistut – todennäköistä on että n 25-50 yritystä tarvitaan ennen kuin onnistuu!

   

  Seinäpallo

  – palloa ohjataan kahdella narulla pitkin kaltevaa seinää, väistellen pisteytettyjä reikiä matkan varrella, mahdollista vuokrata useampikin laite

   

   

  Tikaspallo

  – heitetään narulla toisissaan kiinni olevia palloja kohti pisteytettyjä rimoja, mahdollista vuokrata kaksi laitetta

   

  Tasapainolaudat

  – tasapainoillaan kuperapohjaisten pelilautojen päällä ohjaten palloa labyrintissä maaliin, pakettiin kuuluu kaksi laitetta, mutta mahdollista on vuokrata useampikin laite

   

  Ketjun heitto

  – heitetään velttoja ketjun pätkiä kohti kallistettua levyä, jossa pisteytettyjä reikiä

   

  Tiimihiihto

  – legendaarinen lankkusuksihiihto, viisi henkilöä yrittää marssia pitkillä suksilla kohti maalia, pakettiin kuuluu kaksi suksiparia, mahdollista vuokrata useammatkin

   

  Mölkky

  - kaksi settiä mölkkypalikoita, suomalainen klassikkopihapeli, tarkkuus- ja taktiikkapeli, ja meillä kaiken lisäksi erikoissääntö, joka tuo peliin lisää mielenkiintoa… Mahdollista vuokrata useampikin setti

   

  Petankki

  – ranskalainen puistopeli heittokuulilla, kaksi settiä, mahdollista vuokrata useampikin setti

   

   

  Hevosenkengän heitto

  – tarkkuusheittoa metallisilla hevosenkengillä metallitappiin, vaihtoehtoisesti sisätiloissa kumisilla hevosenkengillä muoviseen tappiin, mahdollista vuokrata useampikin setti

   

  Kuningastikka

  – tarkkuusheittoa 30-senttisillä jättitikoilla, mahdollista vuokrata useampikin setti

   

  Kubb

  – viikinkien tarkkuuspeli puupalikoilla, mahdollista vuokrata useampikin setti

   

  Rimapallorata

  – pitkä laite kahden pelaajan kannattelemana, ja tarkoitus on vierittää palloa sitä pitkin edestakaisin, niin että se kiertää kulman ympäri päässä

   

   

  Pulmapelejä

  – erilaisia isompikokoisia pulmapähkinöitä ratkottaviksi, mm jättipirunnyrkki, 8x8, kuutio, pyramidi jne, vuokraukseen kuuluu kaksi kpl valittua pulmapeliä, mahdollista vuokrata useampiakin pulmapelejä

   

  Kallistelurata

  – kahden tai useamman henkilön ilmassa kannattelema mutkainen rata, jota kallistelemalla tulisi liikuttaa palloa rataa pitkin, rata on pisteytetty eri kohdista, jolloin voidaan suorituskin pisteyttää, tai sitten suorituksesta voi ottaa vain aikaa.

   

   

  Huojuvatorni

  – metrin korkuisesta puupalikkatornista poistetaan vuorotellen palikoita, jotka asetetaan ylimpään kerrokseen, eli torni kasvaa korkeutta ja samalla ”haurastuu”. Se pelaaja tai tiimi kenen vuorolla torni kaatuu, häviää myös pelin

   

  Polkaisukatapultti

  – pienellä polkaistavalla keinulaudalla lauotaan hernepusseja tai muita ”ammuksia” kohti maaliympyrää maassa, mahdollista vuokrata useampikin setti

   

  Saappaanheitto

  – tarkkuusheittoa aidoilla Nokialaisilla, ihan pienten lasten saappaista aina isojen miesten saappaisiin, mahdollista vuokrata useampikin setti

   

  Köydenveto

  – voima-, mutta myös tekniikkalaji, kumpi tiimi vetää toisen sovitulle merkillä – tai ojaan!

   

  Renkaanheitto

  – perinteinen tarkkuusheittopeli, renkaat tulisi saada pisteytettyjen keppien ympäri, vuokraukseen kuuluu kaksi settiä, mahdollista vuokrata useampikin setti

   

  Pussipommitus

  – jenkkien suosima peli, jossa heitetään hernepusseja vastapuolen levylle, jossa yksi reikä, kaksi pelaajaa tai tiimiä vastakkain, mahdollista vuokrata useampikin setti

   

  Mökkitikka/Darts

  – tavallista supisuomalaista tikanheittoa tai brittiläistä pubitikkaa, mukana tikkataulun tausta, jonka voi laittaa keskelle nurmikkoa, mahdollista vuokrata kaksi settiä

   

  Lassotus

  – heitä lassolenkki harjoitusmaalin ympärille

   

   

   

  Lue lisää...

1 tuote(tta)

/ sivu