Vuokralaitteet tapahtumiin

Osa aktiviteettivälineistämme on vuokrattavissa ilman aktiviteetin vetäjäämme. Lähtökohtaisesti me tuomme tällöin välineet, pystytämme pisteen, ohjeistamme tilaajan/valvojan ja noudamme tapahtuman päätteeksi, ellei muuta sovita tai mainita tuotteen kohdalla.

Vuokrahinnat on laskettu niin, että vuokrataan vain yksi aktiviteettituote, ja että aikataulut sovitaan tarkasti etukäteen. Mikäli toimituksen ja noudon voi sopia 1-3 tunnin marginaalilla, niin se alentaa hieman vuokrahintaamme. Alkaen-hinta tarkoittaa yhden päivän vuokrauksia Hämeenlinnan seudulla, ja muualle toimitettuna lasketaan tilauskohtainen tarjous. Mikäli samaan tapahtumaan vuokrataan useampi tuote, niin huomioimme sen hinnassa erillisen tarjouksen muodossa.

HUOM! Hintoihin lisätään alv 24%.

 

 • Vuokralaitteet ilman ohjaajaa

  REAKTIOSEINÄ 

  Reaktioseinä
  Supersuosittu jättimäinen ”Speden speli”, eli kaksimetrinen reaktio/nopeustesteri, josta sammutetaan valopainikkeita mahdollisimman nopeaan tahtiin. Peli on nopea, helppo omaksua, näyttävä, vie hyvin vähän lattiapintaa, sopii kutakuinkin kaikille, ja ylänäytöissä näkyy selkeästi sekä peliaika että tulos. Erilaisia pelimuotoja on 20 kpl, joista suosituin on 60 sekunnin mittainen peli, jolloin uusi valopainike syttyy aina kun edellinen sammutetaan. Laitteessa on myös lasten pelimuotoja. Reaktioseinä on tullut tunnetuksi Formula 1-kuljettajien harjoittelulaitteena, ja virallinen maailmanennätys onkin peräti 122 p/60 sek, tekijänä Jenson Button. Laite on brändättävissä, jonka vuoksi se onkin hyvin suosittu erilaisten tapahtumien elävöittäjänä. Tällöin valopainikkeet ja näytöt näkyvät etupuolelle kiinnitetyn kuvitetun levyn rei´istä.

  Vuokrahinta alkaen 650 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajalle 2 x 2 m.

   

  REAKTIOPÖYTÄ 
  Reaktiopöytä
  Erittäin intensiivinen kahden pelaajan välinen reaktiotesteripeli, molemmat sammuttelevat valaistuvia valopainikkeita niin nopeasti kuin pystyvät, peliaika on 40 sekuntia. Tulokset jäävät näkyviin laitteeseen. Molemmille pelaajille syttyy ja sammuu valopainikkeita randomisti, ja niitä palaa samanaikaisesti useitakin. Laite on brändättävissä, jolloin laitteen päälle asetetaan painettu levy, ja valopainikkeet ja pistenäytöt jäävät näkyviin levyn rei´istä. Myös jalkojen ympäri voi valmistaa brändäykseen sopivat visuaaliset levyt.

  Vuokrahinta alkaen 450 euroa, sis kuljetukset ja pystytyksen/purun. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajille 2,5 x 1,5 m.

   

  SUMOPAINI 
  Sumopaini
  Legendaarinen painimittelö pulleat sumopuvut päällä. Sumopainijat ottavat mittaa tosistaan n 4 x 4 m tatamilla, yrittäen saada vastustajan mattoon tai astumaan tatamilta ulos. Settiin kuuluu kaksi pukua, kaksi kypärää, kaksi niskatukea, sekä kaksiosainen tatamimatto. Käytämme uudempia nopeasti puettavia sumopukuja, joissa ei ole kiristettäviä solkia selkäpuolella, niin toiminta on paljon sujuvampaa.

  Vuokrahinta 200 euroa/arkipäivä (ma, ti, ke tai to), 300 euroa/vkl (pe-ma), nouto ja palautus varastoomme Hämeenlinnassa. Kuljetus peräkärryssä tai pakettiautossa, tai muuten todella tilavassa autossa. Tilantarve tapahtumapaikalla painitatamille ja turvalliselle painimiselle n 8 x 8 m.

   

  COOL CURLING 
  Cool curling
  Erittäin mielenkiintoinen pöytäcurlingpeli (ei siis sekoitettavissa yleisesti baareissa käytettäviin shuffleboard-tyyppisiin peleihin) kahdelle pelaajalle tai tiimille. Mahdollista myös pelata yksinpelinä! Pelipöytä on kolme metriä pitkä, joten tarkkuutta vaaditaan jos aikoo saada kuulalaakeripohjaisen pienen kiven pesäalueelle, saatikka kilkkaamaan vastustajan kiviä pois. Pöytiä on useampia, joten pelkästään curlingin ympärille voidaan järjestää kunnon turnauskin.

  Vuokrahinta alkaen 450 euroa, sis kuljetukset (edellyttäen, ettei ole ahtaita kantoreittejä tai portaikkoja) ja pystytyksen/purun. Tilantarve laitteelle ja pelaajille n 5 x 1 m.

   

  SUMMERIPELI 
  Summeri
  Käden vakaustesti, eli pystytkö ohjaamaan metallilenkin pitkin mutkittelevaa metallitankoa, ilman että metallit koskettavat toisiaan? Minuutti aikaa, kolme ”elämää”, jännittävä tihenevä tikitys loppua kohti…

  Vuokrahinta alkaen 450 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Vaatii sähkön. Tilantarve laitteelle ja pelaajalle n 1,5 x 1,5 m.

   

  EASY CURLING /ALPINE CURLING 
  Curling
  Tarkkuus- ja taktiikkapeli vailla vertaa. Noin 10 m pitkä muovijäärata, jonka päässä alppicurlingin pesäalue snadikiekkoineen. Kevyitä ”kiviä” pyritään liu´uttamaan mahdollisimman lähelle snadikiekkoa, joka voi myös vaihtaa paikkaansa. Lopuksi snadia lähinnä olevista kivistä saa pisteitä. Kaksinpeli, tai kahden tiimin välinen peli.

  Vuokrahinta alkaen 550 euroa, sis kuljetukset, pystytyksen/purun ja vetäjän. Tilantarve pelille 10,5 x 2,5 m.

   

  PÖYTÄFUTIS 
  Pöytäfutis

   

  MÄKIAUTOT 
  Mäkiautot
  Metallirakenteiset mäkiautorungot, joissa renkaat, ratti ja jarrut valmiina.Autojen ulkonäkö pitää luoda itse. Auton runkoja on 20 kpl. Runkojen oheen voimme toimittaa paksua pahvia, josta voi muotoilla korin, spoilerit ym muodot autoille.

  Vuokrahinta autonrungoille, minimissään neljä kpl, 800 euroa + 150 euroa/lisärunko. Pahvit 50 euroa/autonrunko. Hinnat sis kuljetukset. Tilantarve liittyy itse mäkeen. Autot ovat n 1,7 m pitkiä, ja 1,1 m leveitä.

  Järjestämme myös täysimittaisia mäkiautokisoja, jolloin mukana on kaikki muu tarvittava varikkoteltoista ja rallikypäristä, spraymaaleihin ja nippusiteisiin.

   

  SPACE MEDUSA 
  Medusa
  Lasten tapahtumiin sopiva noin 3 metriin ulottuva ”fly guy”-tyyppinen heiluva hahmo. Ylemmät lonkerot heiluvat vapaasti puhalluksessa, ja alimmat ovat ankkuroituneena maahan kiinni. Puhallin on äänekäs, joten soveltuu vain ulkotapahtumaan, tai isoon hallitapahtumaan, jos laitteen saa asemoitua sivumpaan.

  Vuokrahinta alkaen 190 euroa, nouto ja palautus varastoomme Hämeenlinnassa. Tilantarve n 3 x 3 x 3 m, sähkön tarve.

  Lue lisää...

1 tuote(tta)

/ sivu